תחנה הבאה - בלגיה

cubano1

New member
תחנה הבאה - בלגיה

לאחר אליפות הארץ, התחנה הבאה לנציגנו לאליפות העולם תהיה תחרות הצ'לנג'ר קאפ בגנט, בלגיה. ב3 לספטמבר יערכו המוקדמות, וב4 הגמרים. רוני, ולריה ואלכס רשומים להתחרות על כל המכשירים - התחרות היא על מכשירים בודדים בלבד ואין קרב רב. בתחרות הזאת בשנה שעברה רוני זכתה במדלית ארד בקרקע, ובמקום חמישי בגמר הקורה. לא ברור עדיין אם זה ישודר איפשהו. בין המתמודדים הבולטים בתחרות אצל הנשים - ג'ייד ברבוזה מברזיל, דאינה דוס סנטוס מברזיל (עוד קאמבק), הואנג קיושואנג מסין, ויקטוריה קומובה הרוסיה, ליבצ'יקובה ודמיאנצ'וק מאוקראינה, וג'סקיה לופז מונצואלה. בין המתודדים הבולטים בגברים, אלפת'ריוס קוזמידיס מיוון, דיאקו היפוליטו מברזיל, זואו קאי מסין, פביאן המבושן הגרמני, יסאק בוטייה מספרד, קריסטיאן ברקי ההונגרי, ג'פרי וואמס ואפקה זונדרלנד ההולנדים ומיקולה קוקסנקוב מאוקראינה.

נעממהה

New member
נראה טוב! תודה על העדכון!

טוב לראות תחרויות שיש בהם מתעמלים טובים מארצות שונות חוץ מאליפות העולם... נראה שזאת תהיה תחרות מעניינת! זאת רק אני או שדוס סאנטוס לא תפרוש לעולם?? לא שיש לי חס ושלום התנגדות. דרך אגב, אם אני זוכרת נכון הייתה לה בדיקה חיובית אחת של חומרים אסורים, אז היא חזרה מפרישה או מהשעייה? שוב תודה על העדכון!

cubano1

New member
השעיה

כן, היא היתה בהשעייה איזו תקופה אבל כבר זכאית להתחרות שוב.

Tammie

New member
יופי! זה היה חבל אם קוסמידיס לא היה מתחרה

מצד שני- הוא ייתן לאלכס פייט רציני, היה יכול להיות יותר קל בלי :)

Reddish Father

New member
עוד לפני כן...

אליפות גרמניה הפתוחה שתתקיים ביום שבת ה - 27 באוגוסט. ישתתפו בתחרות רוני רבינוביץ, הדס קורן ונופר כהן. ב - ה - צ - ל - ח - ה !!!

cubano1

New member
תודה על העדכון!

לא ידעתי שהן משתתפות בתחרות! חבל שהאתר של האיגוד לא מפרט את לוח התחרויות ומקפיד לעדכן באופן יותר שוטף. גם האתר של הפועל תל אביב מביא חדשות מאליפות העולם של 2010 בכל אופן, חוץ מהישראליות, אליזבת' זייץ אמורה לבצע בתחרות הזאת בפעם הראשונה בתחרות גדולה מעבר שפושניקובה עם בורג מלא, מהבד התחתון לבד העליון. יהיה מדליק. האבולוציה של האלמנט - shaposhnikova נקרא על שם המתעמלת הסובייטית נטליה שפושניקובה, וניתן לראות אותה עושה אותו לאחר שבע שניות http://www.youtube.com/watch?v=Vk4DQZhPm9o כמובן שאז הבדים היו קרובים הרבה יותר מאשר היום והאלמנט כלל מעט מאד תעופה. shaposhnikova חצי הראשונה שהוסיפה לו חצי בורג היתה סבטלנה חורקינה (26 שניות מתחילת הסרטון) http://www.youtube.com/watch?v=8tAJQsq7vk8 והמהלך הזה מאד פופולארי היום, ובוצע ממצב הכט (סבב אגן), וגם בוריאציות של שטלדר ושל toe-on shaposhnilova full זה האלמנט החדש שאליזבת זייץ אמורה להראות באליפות גרמניה הפתוחה. ואם הכל ילך כמתוכנן היא תבצע אותו גם באליפות העולם באוקטובר, ואז הוא יקרא על שמה. http://www.youtube.com/watch?v=XKYjqOu6tew זאת לא זייץ בסרטון, אלא מתעמלת אמריקאית שאני לא מכיר ושלא תהיה באליפות העולם, ולכן האלמנט לא יקרא על שמה....

Reddish Father

New member
האתר של הפועל תל אביב

להפועל תל אביב דף פייסבוק: http://www.facebook.com/HapoelTelAvivGymnastics הדף מהווה שידרוג לאתר הפועל תל אביב וכולל ,בין היתר, תמונות עדכניות, אירועים, סרטוני וידאו וכו. ניתן לעשות לייק לדף הפייסבוק ולקבל עידכונים שוטפים. אגב - לגבי תחרויות שחלפו, ניתן למצוא אותן תחת הקטגוריה "אירועים" ואז "אירועים קודמים" ... (האירועים העתידיים נמצאים תחת קטגורית אירועים)

cubano1

New member
הישראליות בגרמניה

התחרות נערכה, והישראליות הופיעו ברשימת המשתתפות אבל לא פרסמו את התוצאות שלהן - יש לך דרך לעדכן אותנו?

cubano1

New member
תוצאות

בשעה טובה מצאתי תוצאות של הישראליות שהתחרו כאורחות באליפות גרמניה קרקע קורה מקבילים קפיצות קרב רב Roni Rabinovitz Israel 51,700 13,500 13,050 12,250 12,900 Nofar Cohen Israel 47,200 13,300 11,950 9,800 12,150 Hadas Koren Israel 44,600 11,000 12,050 9,500 12,050

שאיזה מקום זה?

התוצאות כפי שהן לא אמורות להיות משמחות. עם תוצאות כאלו אי אפשר להעפיל לתחרויות המטרה. הציון של הדס בקורה בייחוד מאכזב לדעתי, כיוון שזהו מכשיר יחסית חזק שלה, הדס עובדת יפה על הקורה ולפי הרמה שלה מגיע לה יותר. כנראה שהיא נפלה יותר מנפילה אחת, או שהיו לה כמה טעויות קריטיות. על כל מקרה, כל הכבוד לבנות שהתחרו בתחרות זו, זמן כה קצר אחרי אליפות ישראל ולפני התחרות בגנט. זה אינו מובן מאליו, וכנראה שהלחץ בשיאו.

cubano1

New member
הנה הרשימה יחד עם המתחרות הגרמניות http://gymnasticsresults.com/2011/eu/ger/champ/wag/aa.pdf לא יודע איזה תרגילים היא ביצעה בגרמניה - אבל ממה שאני ראיתי באליפות הארץ 13.5 בקפיצות זה סטנדרטי לרוני - היא מבצעת את היורצ'נקו בורג טוב, ולא יכולה להשיג הרבה יותר מזה על הקפיצה הזאת. 13.05 במקבילים זה לא רע עבור התרגיל שלה. היא העלתה את הקושי מאד, ופעם היתה בקושי מקבלת 12.5 במקבילים. אבל אני חושב שהיא מסוגלת להוציא 13.5 על התרגיל הזה. 12.25 בקורה זה נמוך. אולי היא נפלה או שעשתה הרבה שגיאות. היא יכולה וצריכה לעבור את ה13 12.9 בקרקע זה גם נמוך עבור רוני. עם התרגיל החדש שלה היא אמורה לשיג 13.5.

וואו זה נראה כל כך קשה

בכלל שפושניקובה זה אלמנט כל קשה ולא טבעי, אז עוד להוסיף לו בורג שלם... שיהיה בהצלחה לזייץ וכמובן גם לישראליות

נעממהה

New member
שמעתי פעם מישהו שאמר

שאין כזה דבר "לא טבעי". הכל עניין של איך מרגילים אותנו/עצמנו... סתם הזכיר לי...:) שבוע טוב!

דווקא יש טבעי ולא טבעי...

זה פחות קשור להרגלים, יותר קשור לאבולוציה ולאנטומיה של הגוף שלנו. למשל הליכה וגלגול לפנים הן מיומנויות טבעיות, גלגול לאחור זאת מיומנות לא טבעית, שאנחנו עושים כנגד הטבע של האדם, לא משנה כמה אנחנו רגילים לזה.

למעלה