היה בעבר בקו 58 ברחוב רוקח ברמת גןירב טוב!
האם קיימות בשראל ״תחנות בהינף יד״.
לדעתי בעבר היה בשהם...
למה?היה בעבר בקו 58 ברחוב רוקח ברמת גן
ירב טוב!
האם קיימות בשראל ״תחנות בהינף יד״.
לדעתי בעבר היה בשהם...
שקו תח״צ עובר ברחוב בלי שהקימו בו תחנות, ואתה מסמן לנהג לעצור לך באמצע הרחוב להעלות אותך כמו שאתה עוצר מונית. אני חושב שהיום ברישוי אי אפשר להגדיר חלק מהמסלול שיהיה כזה.מה זה תחנה בהינף יד?
אי אפשר להגדיר מה שכן אשפר זה "סטיה מהמסלול לפי צורך" כלומר אם לא לחוצים עצור בתחנה זו הנהג לא חייב להיכנס לתחנה לדוגמא במחלף חמד אם לא ילחצו הנהג יוכל להמשיך ישר בכביש 1שקו תח״צ עובר ברחוב בלי שהקימו בו תחנות, ואתה מסמן לנהג לעצור לך באמצע הרחוב להעלות אותך כמו שאתה עוצר מונית. אני חושב שהיום ברישוי אי אפשר להגדיר חלק מהמסלול שיהיה כזה.
יש כמה תחנות מסודרות שאם אינך מניף את היד האוטובוס לא יעצור
זה צריך להיות כך בארץ בתחנות סככה כי לא תמיד הנהגים מצליחים לראות אם מישהו יושב בתחנהבלונדון התחנות המסודרות מוגדרות רשמית Request Stops. אם אף נוסע לא מסמן לאוטובוס- מותר לו לחלוף על פני התחנה.
זה הבדל בהשוואה לארץ שסיבך אותי בחודשים הראשונים בעיר. עמדתי לבד בתחנה על התעלה בקמדן והאוטובוס חלף על פניי טף שעמדתי על שפת המדרכה כשהסככה מאחורי. כשהאוטובוס הבא הגיע ושאלתי למה הקודם לא עצר - הנהג הסביר לי שחייבים לסמן להם כי התחנות מוגדרות "תחנות בקשה".
אבל כך יפגעו בעלי מוגבלויות שלא יכולים להניף יד או לקום לכל אוטובוסזה צריך להיות כך בארץ בתחנות סככה כי לא תמיד הנהגים מצליחים לראות אם מישהו יושב בתחנה
אני מדבר על תחנות עמוד ובוא נגיד אם מישהו אם מוגבלת צריך אוטובוס שיזמן מראש הראי גם כך אנחנו יודעים שהנהגים לא עוצריםאבל כך יפגעו בעלי מוגבלויות שלא יכולים להניף יד או לקום לכל אוטובוס
אי אפשר לצפות מנכים להזמין מראש, מילא בינעירוניים אבל זה לא יכול להיות גם בעירונייםאני מדבר על תחנות עמוד ובוא נגיד אם מישהו אם מוגבלת צריך אוטובוס שיזמן מראש הראי גם כך אנחנו יודעים שהנהגים לא עוצרים
האם תוכל למצוא לי כתבה שמדברת על זה אני רוצה להוסיף את סוג התחנה הזו לויקיפדיה בדף (תחנת אוטובוס)בלונדון התחנות המסודרות מוגדרות רשמית Request Stops. אם אף נוסע לא מסמן לאוטובוס- מותר לו לחלוף על פני התחנה.
זה הבדל בהשוואה לארץ שסיבך אותי בחודשים הראשונים בעיר. עמדתי לבד בתחנה על התעלה בקמדן והאוטובוס חלף על פניי טף שעמדתי על שפת המדרכה כשהסככה מאחורי. כשהאוטובוס הבא הגיע ושאלתי למה הקודם לא עצר - הנהג הסביר לי שחייבים לסמן להם כי התחנות מוגדרות "תחנות בקשה".
האם תוכל למצוא לי כתבה שמדברת על זה אני רוצה להוסיף את סוג התחנה הזו לויקיפדיה בדף (תחנת אוטובוס)
יש שנדרש לקפוץ לכבישיש כמה תחנות מסודרות שאם אינך מניף את היד האוטובוס לא יעצור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.