תחנות תדלוק עצמי

צבי2

New member
תחנות תדלוק עצמי

מיום שפורסמה הרשימה באתר אני מבקר בתחנות תדלוק עצמי באזור חיפה והקריות ,ההנחה המכסימלית שמצאתי היתה 20 אג' לליטר ,בתוכנית הוזכר שיש הנחות של עד 29 אג' האם משהו יודע היכן? מנהלי האתר אולי תשלימו את השרות ותכתבו ברשימה שבאתר את ההנחות המקובלות בכל תחנה גם אם היא משתנת מדי פעם ע"מ לבלבל/להונות את הצרכן. האם מישהו מכיר את תחנות התדלוק עצמי של אברך - אלון (תדלוק עם מפתח) כמה הנחה יש בתחנות אלו ,מדוע הם לא מופיעות ברשימה של האתר?

רגין1

New member
תחנות של אברך

נמצאות בפריסה בכל הארץ א ב ל לרוב במושבים. ההנחה בהן עומדת על 17 אג' לליטר (95,96) אבל דמי שימוש במפתח עומדים על 3.25 ש"ח לחודש כולל מע"מ. ולכן רק אם עושים שימוש תדיר באמת ניתנת הנחה. כמו כן, בתדלוק סולר ההנחה היא לרוב נמוכה יותר מאשר בתחנות של סונול/דלק/פז/ גל/ וכן הלאה. כמו כן, ברור לגמרי מדוע אינן מופיעות ברשימה כי רק בעלי מפתח יכולים לתדלק בהן.

צבי2

New member
תחנות דלק אברך

מהי ההנחה המכסימלית שאפשר להגיע בתחנות אברך? במה תלויה ההנחה? האם כל אחד יכול להרשם ולקבל מפתח?

רגין1

New member
את האינפורמציה שיש בידי

כתבתי בהודעה הקודמת. אני גרה במושב ויש אצלינו תחנה, הרישום נעשה דרך איש קשר שהוא תושב בכפר. הדרך הפשוטה ביותר לקבל עוד מידע היא פשוט להתקשר לאברך. מה דעתך?

צבי2

New member
תחנות אברך

רינת תודה לתשובתך ,אני מבקש ממך אם תוכלי לבדוק פרטים אצל איש הקשר ע"מ לבדוק אם יש הטבות שונות לאנשים שונים לדוגמא האם יש משמעות לחבר מושב או אחר שמחוץ למושב ,אני בנתיים אבקש נתונים מאברך

למעלה