תחנות

lia41

New member
תחנות

אם מישהו יכול לפרט איפה תחנות האוטובוס באוניברסיטה..הבנתי שיש שלוש ואחת מהן ליד הרב תכליתי. וגם...האם כל קו שמגיע לאוניברסיטה/יוצא מהאוניברסיטה עוצר בשלושת התחנות? תודה:)

amitk80

New member
התחנות של האוניברסיטה

וזה הולך לפי הסדר: 1. התחנה של הבנין הראשי 2. תחנה אחת ברבין (במורד שמה על הכביש) 3. תחנה של המעונות שזה למעשה ליד הבנין הרב תכליתי. אני חושב שכל קו שמגיע לאוניברסיטה עוצר שם. לא נסעתי בכל הקווים אבל אני יודע ש 36 ו 141 עוצר בשלושת התחנות.. סבבה? עמית

תחנות

1- בניין ראשי. לרדת שם אם צריכים להגיע למגדל אשכול, בניין ראשי, שדרת החנויות, בניין חינוך ומנהל עסקים. 2- רבין. לרדת שם אם צריכים להגיע לבניין רבין (אפשר גם למדרגה). 3- מעונות. לרדת שם אם צריכים להגיע למעונות, לבניין הרב תכליתי. כל קו שמגיע עוצר בתחנות הללו. בעקרון, כל קו שיוצא עובר במעונות ובבניין הראשי, אלא אם כן יש שביתה או חג ואז האוטובוסים והמוניות הרבה פעמים פשוט "חותכים" דרך הכיכר שליד המעונות ולא עוברים בבניין הראשי.

amitk80

New member
שמעתי שתדירות האוטובסים לאוניברסיטה

ירדה בגלל השביתה. אחת הסטודנטיות סיפרה כי לקח לה להגיע שעתים וחצי מהקריות בבוקר בגלל שאגד הורידו את כמות האוטובוסים בגלל השביתה. האם אתם גם הרגשתם את זה? tutiris, במידה וזה נכון האם אפשר לפנות לאגד בנושא? אני יודע שאותה בחורה פנתה לסדרן וזה לא הועיל בהרבה. אם את רוצה אני מוכן לעזור לך בנושא הזה למען רווחת הסטודנטים ואנשי הפורום היקרים.. עמית

אני לא יודעת אם יש שינויים או לא

ובכלל, האם התדירות של האוטובוסים שונה בכל חופש "רגיל"? לי זה נראה מוזר, כי יש כל כך הרבה תחנות שבהם עולים ויורדים אנשים פרט לאוניברסיטה (קו 37 בעיקר יקר לליבי).

למעלה