תחנת מוניות - חוצפה שאין לתאר

urineta1

New member
תחנת מוניות - חוצפה שאין לתאר

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם ולפרסם את המקרה - אישתי בהריון וצריכה להגיע כל בוקר מרכבת השלום בת"א לנחלת יצחק - מרחק של מספר דקות נסיעה - או כ- 20 דקות הליכה ברגל. עד עכשיו היא עשתה את זה ברגל כי זה לא מאד רחוק אבל בגלל ההריון היא רצתה לקחת מונית ולשלם כמה שזה יעלה. כל בוקר היא נתקלת בסירוב מצד סדרן המוניות בתחנת השלום, שלא מוכן לקחת אותה כי זה קרוב מדיי. כל פעם אומרים לה ללכת ברגל או לקחת מונית מהרחוב. היום אמרתי לה שיש חוק לפיו חייבים לקחת אותה, ואפילו התקשרנו למשרד התחבורה ובררנו את זה. היום, כשנתקלה באותה תשובה (לכי ברגל, ואם את רוצה תתפסי מוניות ברחוב) היא לקחה את הפרטים של המונית. הסדרן התחיל לצעוק עליה ולקלל אותה!!! (אני לא יכול לכתוב את הקללות כאן, אהל ממש קללות וגידופים!!! על אישה בהריון!!!! מה אתם אומרים???

חוצפה שעוד לא נשמע כדוגמתה

מתוך האתר של משרד התחבורה: חובת ההסעה: נהג מונית חייב להסיע את הנוסע ומטענו לכל יעד שיבקש הפעלת מונה: נהג מונית חייב להפעיל מונה בכל נסיעה מיוחדת (הכוונה נסיעה רגילה). כלומר, זכותה שיפעיל מונה גם למרחק 10 מטרים. הגשת תלונה בכל מקרה של הפרת תנאי הרשיון שלעיל, כגון: סירוב להסיע נוסע, אי הסעה בדרך הקצרה, התנהגות שאינה הולמת מצד הנהג, הפקעת מחיר, אי הפעלת מונה ובתנאי שנשוא התלונה נוגע לרמת השירות שבין הנהג לנוסע, מוזמן הנוסע להגיש תלונה במשרד התחבורה. תלונה על שירותי המוניות, ניתן למסור למשרד התחבורה: המפקח על התעבורה, בנק ישראל 5 בנין ג'נרי A ת.ד. 867 הקריה ירושלים יש לציין פרטים מלאים וברורים: תאריך האירוע ותאור בקצרה מס' הרישוי של המונית או מס' הכובע שעל גג המונית רצוי לצרף את חשבונית המקור לציין פרטים אישיים: שם פרטי, שם משפחה, כתובת מלאה, מס' טלפון לברורים אני מציעה לרשום היטב את הפרטים ולהעביר למשרד התחבורה. בתוך מוניות יש את השלטון הזה שמודיע שעליהם לקחת כל נוסע ללא אפלייה מכל סוג שהוא לא מרחק ולא מחיר. תעביר את הפרטים ואל תפחד מהם. (אולם, אולי לא כדאי ללכת שוב לתחנה הזאת אלא לקחת מהרחוב, נשמעים לי קצת עצבניים...) בתור אחת בסוף חודש תשיעי שאף אחד לא טורח אפילו לקום בשבילה באוטובוס אני ממש מזדהה איתך. עלה והצלח. בחיפוש בגוגל מצאתי שגם הטילו קנסות ופיצויים של 6000 ש"ח + 8000 על תנאי, על דברים דומים!!!

למעלה