תחנת משטרה בבואנוס אירס

ic11

New member
תחנת משטרה בבואנוס אירס

התמונה עמיתית ,אנחנו רואים את השלט של הכניסה בתחנת משטרה מס 27 בבואנוס איירס. ברחוב CAMARGO 645 בשכונת VILLA CRESPO.בשכונה גרים אחוז גדול מאוד של יהודים.

Joy107

New member
אז זה אמיתי?

קבלתי את זה במייל וחשבתי שזה סתם פיברוק... כשהייתי בארגנטינה נכנסתי לתחנה הזו, מס 27, הצגתי תעודה של ארגון השוטרים הבינלאומי ובקשתי לערוך סיור. תוך שלוש דקות הגיע מפקד התחנה, התפנה מכל עיסוקיו, ווארח אותי במשך כשעה וחצי תוך שהוא עונה לי על כל השאלות, שואל שאלות על המשטרה בישראל, השווינו נהלי מעצר, נהלי משפט וכו'. הוא כמובן לא דיבר שום דבר על שוחד שחיתות וכיוצ"ב ואם לא הייתי מכירה את המשטרה בארגנטינה מסיפורים, הייתי מבינה ממנו שזו המשטרה הכי מסודרת בעולם.... אחר כך מישהו אמר לי שבגלל התעודה של איפ"א ובגלל הספרדית הוא בטח חשב שאני לא סתם שוטרת...

pepe chatruc

New member
ככה זה גם בישראל לדעתי...

בסיורים ופרסומות זו גם המשטרה הכי מסודרת בעולם , בלי להעליב כמובן... שאלה קטנה , אטלנטה זו הקבוצה של VILLA CRESPO או שאני מתבלבל ?

ic11

New member
../images/Emo45.gif

נכון.המועדון והמגרש נמצאים ברחוב HUMBOLDT.ב VILLA CRESPO.המגרש עכשיו בשיפוצים.אתם יודעים איך קוראים למגרש של ATLANTA?

pepe chatruc

New member
אני אשמח לדעת...

אגב הסיבה שאני זוכר את זה היא שהייתי במשחק שלהם , היה נחמד אבל קהל די יבש יחסית למה שהורגלתי לפני...

למעלה