תחנת רדיו בבית ספר

תחנת רדיו בבית ספר

אנחנו רוצים לפתוח תחנת חובבי רדיו בבית ספר בכרמיאל. א. האם תוכלו להגיד לי מה הציוד הנדרש עבור תחנה סבירה (וסדר גודל של עלות) וב. וחשוב יותר, האם יש מישהו בפורום שגר באיזור והיה רוצה לפתוח חוג שכזה? (בי"ס תיכון)

topt1

New member
אתם מתכוונים לת. רדיו על גבי גלי רדיו

או מה שבתי הספר בארץ קוראים לו רדיו - שזה מיקסר 3 ערוצים 2 קומפקטים ישנים ומקרופון שמחוברים למערכת הכריזה של הצלצולים? אם מדובר בתחנה מהסוג הזה אוכל לעזור לך. בכל מה שקשור לת. רדיו אמיתית - אני עדיין חלש בתחום :)

לא,לא הכוונה לחובבי רדיו של ממש

לשם תקשורת בארץ ובעולם. את הרעש בהפסקות התלמידים יודעים לעשות לבד... מישהו בכל זאת?

חובבי רדיו תיקשורת בעולם

זה דבר אחר לחלוטין . פנה לפורום חובבי רדיו בתפוז תקבל שם הכוונה . צריך רשיון שידור לעבור בחינות . יש 3 סוגי רעיון . והעניין יקר כמה אלפי שקלים . ומדברים עים העולם . ליפני תקופת האינטרנט זה הייה משהוא . היום עים האינטרנט זה ירד כי בעזרת האינטרנט מדברים עים כול העולם

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

הציוד הדרוש עבור תחנה סבירה הוא מקמש ל vhf/uhf ומקמש ל hf + אנטנות לתחומים האלו המחירים מתחיל מ 200 שקל ועולה אפשר להשיג מכשיר דואלי במחיר של 300 דולר {7800 של יאסו} ועוד מכשיר ל hf ב 800 דולר אפילו פחות {897 של יאסו} כמובן שיש המון סוגים והרבה מחירים נמוכים או גבוהים יותר זה רק דוגמא הנה פרטים של האגודה לחובבי רדיו נסי ליפנות אליהם הם יוכלו לעזור לך ליפתוח תחנה ואפילו יביאו מכשירים אם יהיה להם אפשרות פניות לאגודה בכתב תא דואר 17600 תל אביב מיקוד 61176 בטלפון 03-5658203 באינטרנט דרך האתר של האגודה לחובבי הרדיו קבלת קהל ביום ב משעה 18:00 עד שעה 20:30 ביום ה משעה 19:00 עד שעה 22:00 ביום ו משעה 10:00 עד שעה 12:00 משרד האגודה בית מוטורולה בניין גוזמן רחוב מיטב 10 תל אביב 67898

4z5ca

New member
למה יש לי הרגשה שגם בעניין הזה....

....בסופו של דבר אקבל טלפון מהאחראי מועדונים החשאי והלא רשמי עם בקשת שליחות שהמזכירות תכחיש כל קשר וההודעה תתפוצץ עוד ככה וככה מחזורים בתדר נמוך... אז גם אני שלחתי אימייל !!!! תדהר 4Z5CA
אגודת חובבי הרדיו בישראל

למעלה