תחפושות-דבר הבא

vergan

New member
תחפושות-דבר הבא

יש סדנאות תחפושות מתוכננות לדב הבא או שעדיין צריך לארגן? אם יש מתי? אם איןיש כאן מישהו שיש לו יכולת במיוחדת לתחפושות ומעוניין לארגן (אני עדיין מנסה להבין איך מכניסים את החוט לסיכה=)

raistlin majere

New member
תיראה

אנחנו לא ממש סדנה.... אנחנו מכינים לפי הזמנה אישית......אתה מוזמן להזמין:}

עדיין לא תוכננו סדנאות

תכנית, על הקפטן או אחד אנשי הקבוצה ליזום סדנאות אלה אני אישית ממליצה לחכות עד אחרי משחק הסאגה לפניי שמתחילים לתכננן את זה.

Sern

New member
יש סדנאות

אני אישית עם שרי כאן, כאשר ירד הלחץ של הפרק הראשון של הסאגה, אפשר יהיה לארגן משהו. אבל כן יש סדנאות פה ושם. היתה אתמול סדנת חרבות\תחפושות בחיפה (למרות שהמכונה התכלכלה באמצע, ולא היה נעים). לפני כמה שבועות היתה סדנת תחפושות (בעיקר של רא-הרקת´) ברמת-אביב... יש ויש, פשוט אין לסדנאות אלו פרסום ועניין כמו לסדנאות החרבות.
לשאלות ספציפיות של איך להכין מה, וכן-הלאה, אתה מוזמן לפנות אלי (אחרי הפרק הראשון), ואם יהיה לי זמן, אני גם אסכים לתפור לך את זה בעצמי אם תביא לי בד. ארם.

Umrug

New member
../images/Emo46.gif who said "Haifa" ? o

What!? How could you!? I suffer for a months because I can not perticipate in anything, and you have events in Haifa and keep mum? Uhhhhh, bad guys. o

Sern

New member
מה זה משנה?

למה לעשות את ההפרדה הזו? אני אישית לא תופר רק לאנשים שרשומים לסאגה בסדנאות האלה. זה טיפשי... כל מי שרוצה תחפושת מוזמן... כמובן שרצוי שאני אתקן את המכונה קודם, אבל ניחה.
ארם.

simons

New member
צודק

אין ספק שאתה צודק.. מה זה משנה לאיזה משחק אנחנו הולכים... אגב, אני יכול להציע בהזדמנות זאת את המכונה שיש לי, אם אתה צריך...

Sern

New member
בשמחה

חבל שלא ידעתי את זה קודם לפני הסדנה - היה לנו עומס גם בלי המכונה המכולכלת. בכל אופן, אני אשמח אם תרצה להגיע לסדנאות הבאות (באשר יהיו). אם גם למישהו אחר יש מכונת תפירה, זה יהיה מצויין. נוכל להגביר את ההספק בסדנאות. ארם.

simons

New member
רק דבר אחד

אני אגיע לסדנאות נוספות, אם יהיו - אבל רק באזור הצפון. ככה זה כשאתה גר רחוק מהכול. אגב, ראיתי את המכונה שלך, ונראה לי שבלפעמים צריך לדעת להגיד שלום ארם.. :) חוץ מזה אני אשמח לתרום את כישורי התפירה שלי בשביל המטרה.. סימון

למעלה