תחפושות לפורים?

tair40

New member
תחפושות לפורים?

מה אתם הולכים לעשות בפורים?
מכינים תחפושת או קונים?
אספתי כמה רעיונות חמודים.

היי אני מפורום סריגה. באתי להסתכל על

תחפושות. ומדהים תאיר. התחפושות המיוחדות האלו שמכינים בבית הם כלכך יפות ומקוריות. לא ראיתי משהו כזה בחיים ולא חשבתי על תחפושת כזאת של קשת ועננים ועל התחפושת של הפופקורן. באמת בא לאכול את התינוק שבתוך השקית פופקורן כמה שהוא מתוקי.
כל הכבוד פשוט מעלף

tair40

New member
אצלנו השנה הפורים הוא בנושא סרטים מצוירים

איזה חמוד לא?

tair40

New member
אחרון ודי....

ואני רוצה להמליץ לכם על קבוצה בפייסבוק ממש חמודה שמה - ישלה - רעיונות מה לעשות עם ילדים.
המון רעיונות ליצירה עם ילדים.

זה ממש מגניב

ומבחינתי כל תחפושת שלא נח לבלות איתה יום שלם בגן/בי"ס - היא לא תחפושת טובה, גם האם היא נראית מהמם כמו הקשת בענן..

maybesure

New member
מסכימה

ולכן כשילדי היו קטנים הייתי בונה להם תחפושת על בגד רגיל.
ארנבת על געטקס לבן פשוט של תינוקות, ציירתי את כף הרגל של הארנבת בתחתית הגעטקס, הוספתי זנב קטן שתפרתי, מעילון לבן עם כובע שחיברתי אליו, אזניים שתפרתי, הוספתי כמה גזרים קטנים מבד שתפרתי וחיברתי למעילון בסיכת בטחון. אחרי הפורים הכל חזר לשימוש יומיומי.
באותה דרך תפרתי לבתי תחפושת של חתולה שחורה - על טרייניג שחור. הוספתי רק כובע עם אזנים שתפרתי, וזנב.
בגילאים גדולים יותר בניתי לה תחפושות של נסיכות ופיות על שמלות קיימות. הוספתי טול, כוכבים, סרטי כסף / זהב וקישוטים, תחתית מנופחת וכו'.. לפי הדמות.
הבסיס החיה תמיד משהו שנוח לה בו.

ככה גם אני מכינה לבתי תחפושות

השנה זה אריה.
קפוצ'ון ומכנסיים - ועליהם את כל התוספות.
לפני שנה כלב כתום (מספר), ולפני כן סוס..

היות והילדים שלי כבר גדולים-

אין לי תמונות עדכניות של תחפושות שהכנתי. ישלי כמה מהעבר- אפשר?

בגד הליצנית תפור מריבועי בדים שהיו לי בבית (אז עוד לא עסקתי בטלאים על- אמת, סתם הייתי אוגרת כפייתית....)
בגד האינדיאני תפור מז'מש חום ורקום בחרוזים.

שתי התלבושות עברו מהילדים לנכדים והן עדיין במצב מצוין!

למעלה