תחפושת לילדה בת 10 למומחיות :

תחפושת לילדה בת 10 למומחיות :

הילדה רוצה להיות אשה במאה ה-18 רוצה חצאית קרינולינה עם חישוק .בחיים לא עשיתי דברים שכאלה האם יש גם חישוקים בקוטר קטן לילדים או רק "לכלות " איפוא קונים ?אם אתפור "עצם "בסיום החצאית היא תעמוד .. כמה שכבות בד אני צריכה מעבר לטול האם לגזור את הטול בצורה מדורגת ?או כל השכבות באותו אורך האם לעשות דרוג הפוף ? כמה כסף צריך לגבות רק עבור התפירה ? נניח שהן מביאות את החומרים .אין לי ברירה זו בת של חברים טובים ואני לא מצליחה להתח מק .אין לי זמ ן לשטויות האלה ואני לא יודעת לתפור פרטאצ' והזמן שאשקיע יהיה גדול תנו עצה בבקשה

הדור

New member
אטי../images/Emo140.gifאני העמדתי את שמלת החתונה של בתי

עם הפס שמכוצים את הוילונות(אני מקוה שאת מבינה ) את התחתית מתחת לשכבות הטול עשיתי.מטפט ןעלין למעשה חיברתי את הפס וזה עתד יופי הצליחי

רות מלר

New member
אטי- זו ילדה בואי נחשוב מחוץ לקופסא

לחשוב בתוך הקופסא זה לעשות תחתית עם חישוק כמו לכלות לחשוב מחוץ לקופסא זה ככה : המטרה- שמלה עם תחתית שתתן התפחה הלובשת-ילדה הזמן פורים הגיל-צעיר- יש להתחשב בנוחות גם במגע עם קהלים., כי היא לא תסתובב בטרקלינים מנומסים שישמרו מרחק של מטר ממנה. מה לעשות ? לעשות תחתית כמו חצית טוטו אבל מדורגת- ארבע שכבות האחת על השניה, בהפרשי גובה של 4 ס"מ אורך הכי ארוכה זאת אומרת שהיא תתן צללית נפוחה כבר מהאגן אבל כיוון שמעל תבוא השמלה,"כובד" הבד, מעט ישכיב את התחתית וימתן את ההתפחה. תשתמשי לבד השמלה בבד קל !!!!!!!!!!!!! אפילו בסאטן של הבטנות- את יכולה לבחור באמריקאי שיש לו דוגמאת שזירה והוא יותר עשיר, אבל עדיין יחסית זול מבדים אחרים, ובעיקר קל במשקל.- וכן- פחות מתקמט מהרגיל בהצלחה רות

טובה ב

New member
אטי, בירושלים בכניסה

אל החאן היתה במשך שנים רבות חנות של בחורה צרפתייה, שהתמחתה בתפירת תחפושות (הקרבה אל התיאטרוון מתבקשת) והיא לימדה אותי פעם משהו חשוב בנושא הקרינולינות לילדות, שנולדו במאה העשרים אבל רוצות להתחפש ולהתלבש כמו במאה השמונה- עשרה: עיגולי המתכת סביב הירכיים הם מפגע תעבורתי כי ממש קשה להתנייד בתוכם, שלא לדבר על להתיישב. ובסך הכל זה רק פורים והילדות רוצות גם להתנועע, אז הדרך הידידותית להעמיד את החצאית ללא מפגעים היא- לתפור מפנים אל חגורת המתניים מעין חצאית, שעשוייה מיריעת ספוג דק מכווץ. זה מקפיץ יפה את השמלה ולא מכביד על התנועה, אפשר לעשות עם זה הכל. וכמובן, בעניין העיצוב-הבד של החצאית העליונה גולש אל הרצפה במקום שבו נגמרת חצאית הספוג התחתונה.

טובה קניתי רעיון הספוג מעולה

פעם כשהייתי מורה למלאכה עשיתי עבודות רבות מספוג ומדביקים אותו עם דבק מגע .אפשר לפסל איתו דברים מקסימים בעדלוידות היינו משתמשים בן הרבה .אבל השנים עשו את שלהם ואני יצאתי מזה . טוב להזכר .

עוד הצעה

אני תפרתי לבת שלי (שבשנה שעברה היתה מלכת הקור) תחתית לחצאית דומה לזו שאני התחתנתי איתה. היא הורכבה מחצאית מבד ביטנה עד אמצע הירך או מעט מעל לברך, שאליה חוברו שכבות של בד טול שהעמידו יפה את החצאית, בעיקר בחלק התחתון, וכתוצאה מכך גם באיזור הירכים באופן שאיפשר תנועה חופשית ויפה וגם נוחות.

זויהפני

New member
תחפושת

בוקר טוב אופירה!למלכה כזו מתחפשת הנכדה.אני ממונה על התפירה.אפשרי לקבל טיפים?תודה מראש

מלכת הקור

הבת שלי הזמינה שימלה שדומה לזו שלבשה לירז צרכי בפסטיגל (של שנה שעברה). האילתור שלי כלל חצאית פעמון מלא מסאטן שמתחתיה התחתית עליה סיפרתי בהודעה הקודמת. את החלק העליון תפרתי בגזרה צמודה עם רוכסן מאחור מבד פייטים כסוף. השרוולים ממשהו שדומה לשיפון לבן שקוף אבל עם ברק (בגזרה שיצרה מראה של כנפיים כאשר הידים פרושות לצדדים). וגולת הכותרת - מפתח הצואר קושט בחתיכה של צעיף נוצות, גם הוא כמובן בלבן. התחפושת היתה הצלחה, והשנה הועברה לבת דודה...

זויהפני

New member
מלכת הקור תודה

תודה רבה לך.כך חשבתי לעשות את הבגד,חיזקת את דעתי והוספת לי רעיונות.שוב תודה.ומה היה מונח על הראש?והיו אביזרים נילווים? שרביט וכו?

היום הבנות היו אצלי בסטודיו

מסתבר שהשמלות שלי הביאו לי עוד ילדה צריכות להיות בתחרות עם השמלה של הבת של ...אושייהמפורסמת מאוד ......... מלכת שמלות החופה והערב שלומדת איתן באותה הכיתה .כפי שנאמר "צפוניות בוניות "עולם ילדות אחר לגמרי ממה שאני מכירה .כאילו שראשון זו ארץ אחרת .נו איזה פרויקט יש לי .הן הביאו לי שתי תמונות עכשויות מאינדקס 08 לא פחות כאלה חצאיות בסגנון הן רוצות .פחות מסובך אני חושבת כי אני עושה דיגום על הגוף .השאלה היא כמה שכבות מהבד אני צריכה ואיך לחשב את אורך ה חצאית בגלל הנפחויות .את הבסיס מהטול הן וקנו מוכן ו אני רק אלביש את החלק העליון .חצאית מבד ספוג זה רעיון מעו לה ה

sara71

New member
אם זה מה שמבקשים ממך ראי זאת כמחמאה!

התייחסי לזה כאל פרסומת מהלכת.... שתביא לך לקוחות. שתפי אותנו איך יצא........ בהצלחה !!!!!!!!

שש שבע

New member
אטי אלה למרבה האבסורד השמלות הכי קלות להכנה

דוקא הפחות נפוחות ושנראות יותר פשוטות יותר קשות. ואת בודאי מבינה למה אני מתכוונת. מה שצריך פה יותר זה בד, כל השאר....

חישוקים את יכולה לקנות

בחנויות ליצור אהילים יש להם בקוטרים שונם שאולי יתאימו לילדות. או בחנוית יצירה. ראיתי כזה ב"ארטא מלאכת מחשבת"

קנינו קרינולינות מוכנות אמיתיות לכלה

אצל "כרמלה "כל קרינולינה עלתה 70 ש"ח וחבל לתפור ק"מ של טול עם אפשר לקנות מוכן . קנינו גם בד שהילדות בחרו בצבע זהוב .הילדה רוצה מחוך על אמת עם קשירה מאחור ואת החצאית אני אבנה על הקרינולינה . בסוף אשלח תמונות .

למעלה