תחקיר בטחוני

תחקיר בטחוני

הי, איני יודעת אם זה המקום לשאלתי, אך בכל זאת אשאל- אני עתידה להתגיס עוד שלושה שבועות לצבא, וקיבלתי זימון לתחקיר בטחוני מספר ימים לפני הגיוס. עכשיו, הכל יכל להיות טוב ויפה לולא היה לי עבר רפואי ונפשי, לא אפרט אך אומר כי היתי בטיפול תרופתי של רסיטל וליתיום וכיום אני על למיקטל (מייצב מצב רוח). אני לחלוטין בריאה כיום ומתפקדת בכל רמה שהיא, ובלי טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי. האם דבר זה יפגע בלעבור את הסיווג הבטחוני? ועד כמה לפרט בתחקיר? תודה רבה והמשך חג שמח!

Felisa

New member
תראי...

קודם כל את לא חייבת לעבור את התחקיר לפני הגיוס, את יכולה לעבור אותו גם אחרי הגיוס (אבל תלוי בתפקיד). עד כמה ששמעתי, התחקיר לא משפיע על שום דבר! הם רק בודקים אם יש לך חברים או קרובי משפחה שיכולים לנצל את זה שאת בצבא כדי לפגוע בממשלה. אין שום קשר למצב נפשי או רפואי. אבל אם ישאלו, תספרי הכל בנושא, אבל לא מעבר.על תשקרי. אני בטוחה שעבריך לא ישפיע על שום דבר.

disturbed fairy

New member
תיראי

תכלס, אני הייתי ממליצה לך לא לספר... אני לא יודעת כ"כ איזה זה בתחקירים ביטחוניים, אבל כשעשיתי מבד"קים [מבדקי קצונה] רשמית שהייתי בטיפול אצל פסיכולוג ושנפגשתי עם קב"ן מספר מצומצם של פעמים.... אח"כ הפסיכולוגית שאלה אותי על זה וכו', וראיתי שהיא לא התלהבה... מה גם שאח"כ גיליתי שקיבלתי 11, והציון העובר הוא 13, הראיון אצל הפסיכולוג קובע 6 נקודות מתוך הציון.... תביני לבד.

revital

New member
מסמך אישור פתיחת תיקים סודיים רפואיים

עדיף לעבור את הסיווג הביטחוני לפני הגיוס דבר ראשון כי אחר כך הם שמים אותך בהמתנה מלא זמן ובינתיים דופקים אותך בסתם תפקיד... בסיווג הביטחוני את חותמת על אישור כזה שהם יכולים לראות את כל התיקים הרפואיים שלך וגם ואם יש כאלו במשטרה... ככה שאי אפשר לעבוד עליהם אני לא סיפרתי להם על העבר שלי עם פסיכולגיים... והם עלו על זה בכל זאת... רטלין אבל זה כבר משהו כיום שהוא נורא נפוץ לא ניראה לי שתהיה לך בעיה כם זה...

למעלה