שפירא מאיר
New member
תחקיר בתי המלון בטלויזיה הערב (המשך מחר)
שום דבר לא חדש אבל הישראלי המצוי ששמע פעמים רבות את הביקורות הללו, מתעלם ואוכל פיגולים שמגישים לו "מלונות פאר".
בכל המקומות שבתחקיר לא ראיתי אפילו עובד נקיון אחד במטבח מה שמחייב כח אדם קבוע לשמירה שמחזות כאלו לא יהיו.
כאשר המלונות התבקשו להגיב, הם ענו (כנראה בלי למצמץ...) בשקריםעלובים, למרות שראו מצויין מה צילם בסתר התחקירן.
ועם ישראל ממשיך לנהור בהמוניו.....
בזמנו אשתי הקימה וניהלה את מחלקת הטיולים של מועצת פועלי חולון והכניסה למועצה כ-3 מליון שקל בשנה (המשרד היחידי שהכניס כסף, אחרים רק ביזבזו...)
מידי פעם היה צריך לצאת לאג'יוקישנל (לימוד והכרת אתרים) וזה לא תענוג גדול כיוון שכל לילה במלון אחר וכל יום לבדוק את המלון, עבודה מתישה לכל הדיעות.
דבר ראשון בביקור במלון היא נכנסה למטבח, ונסעתי איתה, ופעמים רבות , תוצאת הביקור במטבח היתה שאכלנו אוכל מהיר שקנינו במרכול, כן, כריכים.
למשל במלונות ים המלח היו יותר מידי מלונות שנפסלו על ידה בגלל המטבח.
(איך פרצה מחלת הליגיונרים במלון הרודס באילת כמדומני? סתם? וירוס באויר?)
גם בצפון הארץ היו רק מעט מלונות שעברו את הביקורת שלה, ורק מלונות אלו הסכימה לשלוח אליהם אנשים.
לעיתים קרובות נכנסה למלונות בלי תיאום מראש, בקשה לשוחח עם המנהל והציגה את עצמה ובקשה לבדוק את המלון, במקרים רבים מידי נטען שזה לא מקובל.
מלונות אלו נפסלו על ידה מיד.
כשאני משווה זאת לכרתים, יש לנו הרבה מה ללמוד.
לא משנה אם במסעדה או במסעדת המלון תבקשו לראות את המטבח, ייענו מיד וברצון.
יש מסעדות שבכלל מזימינים את הסועדים להיכנס למטבח ולבחור מבין סירי האוכל המתבשל.....
ובואו נתערב שהישראלי הממוצע ימשיך ללכת לבתי מלון אלו "הכל כלול", כולל ג'וקים ועכברים ואוכל פיגול ממוחזר.....
שום דבר לא חדש אבל הישראלי המצוי ששמע פעמים רבות את הביקורות הללו, מתעלם ואוכל פיגולים שמגישים לו "מלונות פאר".
בכל המקומות שבתחקיר לא ראיתי אפילו עובד נקיון אחד במטבח מה שמחייב כח אדם קבוע לשמירה שמחזות כאלו לא יהיו.
כאשר המלונות התבקשו להגיב, הם ענו (כנראה בלי למצמץ...) בשקריםעלובים, למרות שראו מצויין מה צילם בסתר התחקירן.
ועם ישראל ממשיך לנהור בהמוניו.....
בזמנו אשתי הקימה וניהלה את מחלקת הטיולים של מועצת פועלי חולון והכניסה למועצה כ-3 מליון שקל בשנה (המשרד היחידי שהכניס כסף, אחרים רק ביזבזו...)
מידי פעם היה צריך לצאת לאג'יוקישנל (לימוד והכרת אתרים) וזה לא תענוג גדול כיוון שכל לילה במלון אחר וכל יום לבדוק את המלון, עבודה מתישה לכל הדיעות.
דבר ראשון בביקור במלון היא נכנסה למטבח, ונסעתי איתה, ופעמים רבות , תוצאת הביקור במטבח היתה שאכלנו אוכל מהיר שקנינו במרכול, כן, כריכים.
למשל במלונות ים המלח היו יותר מידי מלונות שנפסלו על ידה בגלל המטבח.
(איך פרצה מחלת הליגיונרים במלון הרודס באילת כמדומני? סתם? וירוס באויר?)
גם בצפון הארץ היו רק מעט מלונות שעברו את הביקורת שלה, ורק מלונות אלו הסכימה לשלוח אליהם אנשים.
לעיתים קרובות נכנסה למלונות בלי תיאום מראש, בקשה לשוחח עם המנהל והציגה את עצמה ובקשה לבדוק את המלון, במקרים רבים מידי נטען שזה לא מקובל.
מלונות אלו נפסלו על ידה מיד.
כשאני משווה זאת לכרתים, יש לנו הרבה מה ללמוד.
לא משנה אם במסעדה או במסעדת המלון תבקשו לראות את המטבח, ייענו מיד וברצון.
יש מסעדות שבכלל מזימינים את הסועדים להיכנס למטבח ולבחור מבין סירי האוכל המתבשל.....
ובואו נתערב שהישראלי הממוצע ימשיך ללכת לבתי מלון אלו "הכל כלול", כולל ג'וקים ועכברים ואוכל פיגול ממוחזר.....