תחקיר ב- 7 ימים

יוסיאבי

New member
תחקיר ב- 7 ימים

האם קראתם את הכתבה, האם ראש העיר של רמלה חושב שאצלו הכול תקין, אני יכול למנות לו כאן בפורום את כל הליקויים הלא תקינים בעיר שלו, אבל עדיף שאני יכנס לאתר הכנסת ושם אני יכתוב אותם, שמשהוא יתעורר שם, ויעצור את לביא מכל ה"שחתויות שקורה אצלו בעירייה, וגם המחדלים שלו באתרי בניה, לדעתי ולדעת הרבה מקורבים שלי זו הייתה טעות חמורה ואני מקווה שראש הממשלה לא יפגע בעיר מהתערבותו של ראש עיריית רמלה,

lj101

New member
גם אני חשבתי כך, אבל במרוצת הזמן

הבנתי שמקור הבעיה היא לא בראש העיר, אלה בשיטה. הבעיה מתחילה כאשר יש לך שלושה בעלי תפקידים שלא עושים כלוווווום (מ"מ ושני סגנים) במקום לייצג את כל העיר הם מייצגים רק את האוכלוסיות שלהם שבחרו בהם, זו הבעיה. יתרונותיו ורצונותיו של ראש העיר הם רבים אבל הוא לא יכול לעשות הכל לבד ושלושת בעלי התפקידים הבכירים ביותר בעיר אמורים לפעול יחד ולא כל אחד ע"פ האינטרס האישי שלו. לגבי שחיתויות והמחדלים קיימת מערכת ביקורת פנים של העירייה וכן וקיים גוף חיצוני מטעם ממשלת ישראל שקוראים לו "מבקר המדינה", אם יש בעיות ומי מהציבור יודע אליהם יכול לפנות אליהם, הייתי מבקר גם בפורום של העיר וגם כאן וראיתי שם המון השתלחויות בעובדים ובמנהלים והבעיה הייתה שאף אחת מהכותבים לא הציג הוכחות. הבעיה זהה בכל הערים לא רק ברמלה ולוד, אבל מכוון שאנו עוסקים כאן בערים שלנו הציבור צריך להחליט אם פניו לעוד תקופה של אי עשייה ושיפור המצב או שינוי המצב הקיים.

יוסיאבי

New member
גם אני חשבתי

למה אתה חושב שלא פנינו גם למבקר המדינה וגם לעמותה לאיכות השלטון ולעמותה לשלטון תקין, אבל שמגיעים לישיבת מועצה בכדי לפטר עובד/ת שסרחו אף אחד מחברי המועצה לא נותת את כתפו רק חבר אחד מהאטפוזיציה, שכולם רוצים לטרוף אותו, רק ברמלה דנים על פיטורי עובד במועצה, כי עובדת זו היא.......................וזה מינהל לא תקין, בדרך כלל שרוצים לפטר מנהל מחלקה מביאים למועצה אבל לה יש .................., תגיעו לישיבות מועצה ותבינו מה כותב המשורר. ועוד דבר כל הכתובות והטלפונים והפקסים של העמותות ומבקר המדינה נכתבו באתר של רמלה אבל למישהו בעירייה לא ניראה והוא דאג למחוק אותם

הצרות של רמלה לרמלאים

ואנו הלודאים חסרי צרות מחפשים במקום אחר ההנהגה בלוד נחשלת וכל הצרות בלוד באים ממקום אחד לשכת ראש העיר. ולך איכפת מלוד תעשה משהוא מוכן?

הבעיה היא שאנחנו הלודאים

(למרות שאני כבר שנה נחשבת לודאית לשעבר...) אנחנו הלודאים רגילים להיות דפוקים ולא לעשות כלום. התרגלנו כבר שלא משנה מה - הכל ישאר אותו הדבר. אז בשביל מה לנסות אפילו?

יוסיאבי

New member
הצרות של רמלה

לא התכוונתי לפגוע בלוד רק להסביר או להעביר מסר שגם לנו יש אנשים מוש..... ולכן כתבתי את מה שכתבתי.

למעלה