תחקיר: כך מוכרת "קופיקס" כריכים "טריים" בני 3

oferlev9

New member
בשום שלב בכתבה לא אמרו שמוכרים כריכים בני 3

ימים !
אחת המוכרות אמרה שהכריכים יכולים להיות במקרר 3 ימים אבל כולם אמרו שמה שלא נמכר היום ימכר מחר !

oferlev9

New member
המודעות הצרכנית של כולנו צריכה לעודד

יוזמות כמו קופיקס בכל תחומי החיים כדי שיוקר המחייה פה ירד

גם מחירי קפה קלוי למשל: אני קונה פולי קפה קלוי במחיר שלא עולה על 80 שח לקילו. ויש לא מעט אופציות במחיר זה!!

gady18

New member
אני קונה קפה ירוק קולומביה

ב 22 שח לקילו קלוי זה 44 שח לקילו באותה חנות.

gady18

New member
זה לא מה שכתוב

מה שכתוב במדויק לא להשמיד את הכריכים שנותרו בסניף בסוף היום, להחזיק אותם בחנות בקירור, ולהציג אותם ללקוחות כ"טריים מהבוקר". זאת, בזמן שבמקרים רבים מדובר בכריכים בני עד שלושה ימים.
המשפט כ"טריים מהבוקר מראה על הטעייה ( אם למשל מותר להחזיק כריך בקרור בתצוגה וידוע כך
זה סיפור אחר )
כריך טונה ישן למשל עלול לגרום למוות

oferlev9

New member
זה אולי מה שכתןב אבל זה לא מה שנאמר בכתבה

בערוץ 10 ......שם נאמר על כריכים מסוף היום שנמכרים מחר.

אתה חושב שברשתות אחרות לא עושים את זה ????

davesh

New member
משום מה יש לי הרגשה שרשת מתחרה עומדת מאוחרי

כתבת ה"תחקיר".
נראה לי לא מקרי שיום קודם שידרו בערוץ 2 כתבה על הסלטים והכריכים הנמכרים בחנויות הנוחות סי-קפה, איך שבכל בוקר מקבלים תאריך ייצור חדש, ופתאום גם ערוץ 10 עושה כתבה על קופיקס.

כנראה שמישהו מנסה להכפיש את קופיקס.
אני מאמין שבקופיקס כן מוכרים כריכים שהם מקבלים ביום הקודם, אבל מכאן ועד להציג את זה כאילו מוכרים שם כריכים בני 3 ימים המרחק רב. לאור התורים הארוכים ליד חנויות קופיקס, קשה לי להאמין שסחורה נשארת שם על המדפים יותר מ-24 שעות.
אחת העובדות אמרה שבקירור אין בעיה להחזיק את הכריכים אפילו 3 ימים, ובערוץ 10 קפצו על ה"סקופ" והציגו את זה כאילו הכריכים שמוכרים לאנשים הם בני 3 ימים.

oferlev9

New member

mr dish

New member
באמת...איזו חוצפה זו מצד קופיקס...למכור כריך

בן יום או יומיים תמורת 5 שקלים...שלא כמו הרשתות הנפוחות מחשיבות עצמית וחוצפה כי רבתה...המוכרות את כריכיהן הישנים תמורת 20 או 30 שקל.

למעלה