תחרויות והקצאת משאבים

ronga

New member
תחרויות והקצאת משאבים

שלום, להלן תשובת בני רבינוביץ לפנייתי (ועוד אחרים?) בנוגע לחולקת המשאבים, כמו שליחת נציג לחו"ל, בעקרון הצעותיי לשיפור היה למצוא פרס שיותר יוכלו להנות ממנו, וכמו כן לחשוב מה באמת מביא / מרחיק אנשים מהתחרויות, בכל אופן מתשובתו של בני למדתי שזוהיא באמת הוצאה זניחה, אך השאלה הנ"ל עדיין פתוחות (אצלי
אם יעלו כאן רעיונות אחרים אפשר יהיה לעשות סקר בנושא, ובמידה של השתתפות מאסיבית, לדעתי יוכל הועד "לקלוע" יותר במדויק לרצון החברים תודה רון ==================== תשובתו של בני רבינוביץ' ===================== לכל חברי הממ"גים שלום רב, בהמשך לפניות / שאלות להלן עדכון פרסים לתחרויות: האגודה ואנו מתוכה פועלים כעמותה לספורט. כפועל יוצא אנו חייבים לקיים תחרויות. כדי למשוך ולגרום למספר הרב ביותר של חברים ליטול חלק באותן תחרויות, החליט הועד לפני כשנה לארגן סידרת תחרויות לממ"גים במתכונת דומה לזו המתקיימת בארה"ב באליפות העולם בכל קיץ והפרס הראשון ינתן לזוכה בניקוד הגבוה ביותר. הזוכה בסידרת התחרויות שהתקיימה בארץ השתתף מטעם האגודה באליפות העולם שהתקיימה בארה"ב באוגוסט 2002 וזאת גם תודות לאפשרות להשתמש בממ"ג מתוצרת באקאיי שנותנת החברה בארה"ב ללא תמורה. העלות בקיץ האחרון הסתכמה בכ- 12,000 ₪. מס' החברים כולל הכפולים עומד על כ- 170 חברים (ממ"גים) כך שמתוך דמי החבר מוקצבים לנושא קצת פחות מ- 6 ₪ לחודש לחבר. נראה שחבר, שעלות טיסתו בממ"ג לשעה היא כ- 40 $, לא יפגע מהעלות הנזכרת. מה עוד שהנושא מאפשר השתתפות לכולם וקידום התחום והמודעות לו.

gal-b

New member
הקצאת המשאבים ודמי חבר

היה ראוי גם אם בני רבינוביץ היה מפרט את הוצאות וועד הממ"גים... כל פניותי אליו נענו בדחיה וב "כאשר ננתח את דו"ח חשבונות האגודה נודיע לכולם" כאשר הצעתי את עצמי לעזרה ב"ניתוח" הדו"ח השנתי נעניתי בדחייה נימוסית. אולי למישהו יש מושג ירוק לאן הולכים כל הכספים?? אולי ניתן לראות במקום כלשהו את דו"ח כספי האגודה?? - במשרד האגודה באור יהודה הדו"ח לא נמצא כאשר ביקרתי שם...

ronga

New member
בוא נוריד הילוך...

גל שלום, מתגובתך "היה ראוי גם..." משתמע שבני עשה משהוא לא ראוי... או שתפרט או שתתנצל. כמו כן כמה הארות שלי: - בני בד"כ לא גולש ולכן אני עונה בשמי בלבד... אין לי גישה ומושג לגבי האינפורמציה שחיפשת - במפגש האגודה האחרון גם ניתן פירוט מרואה החשבון וגם היתה הזדמנות לשאול כל שאלה (אני למשל העליתי את נושא הפרסים) - הוועד מזה זמן רב מחפש רואה חשבון מקצועי לטפל בנושא הדוחות ע"מ שהכל יהיה מסודר - אם נדחת בנימוס אני מעריך(!) שרצון טוב לא מספיק, דרוש בעל מקצוע מנוסה (הערכה שלי, האם אתה רואה חשבון) - מכיוון שלא נמצא אדם מתאים נאלץ הוועד לשלם לאדם מקצועי עבור כך - המשך להערתי הראשונה, תרגיש חופשי למלא את שמך המלא, ופרטיך (מקצוע למשל) ע"מ לדבר כשוטפים לספורט תודה רון

gal-b

New member
דו"ח האגודה

רון שלום, לא היתה כוונתי לכך שבני עשה מעשה לא ראוי אלא לכך שלא ניתן לי כחבר האגודה לראות את פירוט ההוצאות. אמנם איני רואה חשבון במקצועי, אלא רק מהנדס מכונות, אבל נראה לי שדו"ח הכספים כתוב עברית ואוכל לקראו נכון... וממילא אין בכוונתי לטפל בדו"ח אלא להבין לאן הולכים הכספים הרבים, לדעתי, שמשולמים מדי שנה. הייתי מצפה שבאתר האגודה תהיה טבלה עם פירוט ההוצאות בשפה העברית. בביקורי במשרדי האגודה נאמר לי שלא נמצא שם דו"ח זה. כאשר פניתי לרו"ח האגודה נאמר לי לפנות לוועד הממ"גים, וזה אומר שאיני רואה חשבון ולכן אין לי זכות לראות את הדו"ח... נו באמת! בכבוד רב גל בועז

ronga

New member
פניה לוועד

שלום גל, כוונתך בהחלט לגיתימית, רק שבוא לא נתקיף את הענף של כולנו, בוא ננצל במה זו לבקש את התייחסות הועד לקבלת הנתונים בצורה שלחברים יהיה גישה למידע, ז"א לא חייב ליהיות ברשת אלא דף שיחולק במזכירות למי שחבר... (אגב, זכור לי משנים קודמות שדף פירוט היה מגיע בדואר כל סוף או תחילת שנה) אשמח לתגובה מהוועד ושלום על ישראל! רון

למעלה