תחרות אוסטריה הבינלאומית

אמא לה3

New member
תחרות אוסטריה הבינלאומית

קצת פרטים על התחרות המוצלחת הזו מבחינת ישראל.... התחרות נערכה בוינה ב27-28 למרץ, המתעמלות שייצגו אותנו בכבוד הן: רוני רבינוביץ' נועם וינוגרד ורד פינקל יובל סמוכה ספיר כהן הדס קורן (כולן הפועל ת"א). שולחת קישור ישיר לאתר התחרות בו מפורסמות התוצאות של הבנות. http://www.oeft.at/download/Ergebnisse/2010/ato-ag_vienna2010/wag-team.pdf

יש לנו קבוצה!!

יש לנו קבוצה, לא רק מתעמלות בודדות! איזה גדול! כבר שנים אני לא זוכרת מתי הייתה לנו פעם קבוצה, אם בכלל... כל הכבוד לאגודת הפועל ת"א שהצליחה להרים קבוצה של מתעמלות בוגרות ברמה בינלאומית, וכמובן כל הכבוד למתעמלות המסורות. מישהי יודעת מדוע ולריה מקסיוטה לא נסעה? האם היא לא צריכה הכנה לאליפות אירופה?

אמא לה3

New member
לדעתי...

בזמן האחרון (שבועים), נערכו המון המון תחרויות בינלאומיות, כולן היו תחרויות הכנה. יכול מאוד להיות שולריה נסעה לאחת התחרויות האלה (אני לא ממש יודעת), מה שכן, אני דוקא יותר שמחתי מזה שהבנות הבוגרות שלנו באמת נסעו לכמה תחרויות בינלאומיות, הדבר בהחלט מקנה להן ניסיון בזירה הבינלאומית וזה יתרון חשוב כשמתחרים אח"כ בתחרויות שונות בעולם. זכייה בתחרויות אלה, מבחינתי היא בונוס למתעמלת ולא העיקר.

Tammie

New member
באמת כל הכבוד לבנות!

היום הייתי בהדר יוסף לאימון באמת לא הבנתי לאיפה נעלמו כל כך הרבה בנות (ומאמנות...). באמת משמח שיש כל כך הרבה בנות, וכל הכבוד גם להן וגם למאמנות.

למעלה