תחרות או מסע?

תחרות או מסע?

מה הרוכבים מעדיפים? סובב גליל כמסע (לא תחרותי) או סובב גליל כתחרות? מי היה מדיר רגליו מתחרות אבל מגיע בשמחה למסע? ומי יעדיף את האקשן, הטקטיקה, האדרנלין של תחרות? סובב גליל הוא רק דוגמה (כי תמיד היה תחרות והשנה זה מסע), השאלה היא ברמה העקרונית.

didi651

New member
ולמה כן למסע

תחשבו על מאות ואלפי רוכבי האופניים בארץ שרוכבים להנאתם
, ראו את סובב כינרת וגלגלים של תקווה. לרוכבים אלו אין הרבה הזדמנויות לעלות על הכביש, (מכירה כמה נפשות שמחזיקות בבית אופני כביש אך פוחדים לצאת עימם)וזו בדיוק ההזדמנות שלהם לצאת מהמסלול הקבוע, לרכב בכביש בטוח יחסית ולהכיר רוכבים נוספים.

../images/Emo45.gif

אני לא הייתי מגיע לתחרות, אבל אין סיכוי שאני אפסיד את סובב גליל כאירוע עממי.

אני ועוד כמה - יחד עם בועז...

מה הארועים שבאמת גרמו לכם להתרגש? מסעי הזיכרון, הקפת הכינרת, מסע אתגרים וכו' (אני מדבר בשם עצמי, כמובן). יש משהו בהמוניות הזאת שיוצר אווירה מדהימה וסוחפת.

odedbc

New member
תחרות-לא.מסע-תיכף ומיד. תזמין לי 2

אבל לא בשבת

talctalc

New member
מסע מסע מסע

תחרויות זה לא בשבילי אבל רכיבה עם עוד המון רוכבים מסביבי זה כיף גדול (נראה לי...)

גמאני../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק מסע!

super racer

New member
תחרות!!!

זה אמור להיות מעיין סקר? כי די ברור שרוכב שמתחרה יעדיף תחרות, ורוכב מטייל יעדיף מסע

רוכב תחרותי לא מסוגל "נפשית" למסע

ולגבי עצמי: אינני מסוגל לחשוב אפילו על מסע או כל רכיבה שהיא באווירה "טיולית". לא מסתדר לי , לא מבין את זה, לא יכול לפדל כך סתם לאט- אני מעדיף ללכת ברגל. אם על האופניים, רק פול-גז , דופק גבוה, אדרנלין, מאמץ, מטרה, הישג... זהו רבותי, זה לא יותר טוב מההוא-זהו מבנה נפשי שונה ואין מה לעשות.

didi651

New member
תחשוב קצת אחרת ../images/Emo24.gif

נסה פעם לרכוב עם מישהו מבני משפחתיך/ חבריך שאינו תחרותי ותראה כמה הנאה יש בזה. לאחרונה יצא לי להכניס רוכבים חדשים לרכיבה ותאמין למרות שאימון נפח שבת בנחשון הסתיים רק על כ-30 ק"מ סיימתי אותו עם חיוך ...

Morder

New member
מסע - זו הזדמנות

הזדמנות לרוכבים לא תחרותיים להנות מהפנינג גדול של רכיבה. יגדיל את כמות המשתתפים ואת כמות החשיפה! לסיכום מסע ואני בא!

elad fa

New member
אני לא מבין משהו אחד?../images/Emo163.gif

למה אי אפשר לעשות מרוץ רגיל, אשר משולב במסע עממי ? (רמז - מרוץ point2point) אז זה יכול לחסוך הרבה סקרים וכולם יצאו מרוצים.

למעלה