תחרות אייקונים- יאללה בשביל הכיף!../images/Emo9.gif
טוב אז אני לא יודעת אם כולם פה יודעים להשתמש בפוטושופ, או להכין אייקונים, אבל ננסה.
התחרות פשוטה, אני מביאה נושא, עליו מדבר האייקון [לדוגמא: משקפים- דמויות ששמות משקפים, שחור לבן- האייקונים הם בשחור לבן]. אז מכינים את האייקון לפי החוקים הבאים: *כל האייקונים צריכים לדבר על מחשבות פליליות. כלומר, התמונות יהיו לקוחות ממחשבות פליליות בלבד, אלה אם כן נאמר אחרת, או אם נתנו תמונות/תמונה מראש. *האייקון חייב להיות שייך לכם!! *האייקון צריך להיות מוכן במיוחד לאתגר זה, לא אייקון שעשיתם לפני זה. *האייקון עצמו הוא 100X100 פיקסלים. *את התמונות ישלחו אלי דרך מסר, אימייל, מה שתרצו, לא לפרסם אותם פה, שישמרו אל ההצבעה. *לכל משתתף מותר להציע עד 3 אייקונים לכל אתגר. *ההצבעה נעשיית אחרי קבלת האייקונים.- אני אפרסם את כולם ביחד אח"כ להצבעה, ואעלה חוקי הצבעה. כמובן שאת תחרות זאת אני מארגנת, אם זה לא מתנגש עם חוקי הפורום. הפרס יהיה שאני אפרסם שניצחתם, בשביל הכיף, בדיוק כמו המשחקונים האחרים בפורום. אם מישהו כבר ראה תחרות כזאת מעולה. התחרות הפעם תהיה בנושא: זוגות. כלומר, האייקונים יהיו של זוגות שאתם רוצים. [ג'וג'ו וריד, מורגן ואמילי, וכדומה
] אני מביא פחות משבוע לדדליין- לתאריך ההצבעה, עד ל-14 לפבואר, [החודש] שזה גם ולנטיין- יום האהבה, ששם אני אפרסם את האייקונים שנשלחו לי[בתקווה שישלחו!], לכן נושא הזוגות מתאים ביותר!- עכשיו באמת שלא נראה לי שעד ה-14 יהיו מספיק אייקונים כי זה עוד ארבעה ימים, אז אם אין לי לפחות חמישה אייקונים ל14. זה ידחה ל-24 או משהו כזה. בהצלחה!- ננסה להחיות פה את הפורום, מקווה שעוד יש פה אנשים, ובנוסף לכך הוסיף שאלה, מישהו יודעה מתי העונה החדדשה מגיעה לארץ?
טוב אז אני לא יודעת אם כולם פה יודעים להשתמש בפוטושופ, או להכין אייקונים, אבל ננסה.