תחרות בצח

shirli0811

New member
תחרות בצח ../images/Emo124.gif ../images/Emo106.gif

מי היה..? :) על מי..? :) מה היה..? :) או סתם בא לצלם ((:)

לודמיר

New member
גיאו מקום ראשון במטר עם הפוני!!!!!

מזל טוב חמוד!!! מצטערת שהפסדתי את זה... מבחן טיפשי במתמטיקה :S

aloniguy

New member
חחחח תודה...

ופעם אחרונה שאת אומרת פוני!! חבל עלייך!

ש נ י ס

New member
רק בגלל שאתה חמוד../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

ותקשיב...הוא דיי פוני !

The Bitter End

New member
ממש לא

זה עמרי מעתיק ממני דברים ללא הרף! אם כבר, עמרי זה "טאלו לא מכוער, הוא מאותגר חיצונית".

לודמיר

New member
בואנה תיזהר!!!

שתי מילים, כל בית שמש עלייך!!!! ואתה יודע מה?!?!?! שמונה שקל!!!!!!!! חחח... אוהבת אותך :) ואתה חייב לתת לי מילים חדשות ללקסיקון! וככה נראה סוס!!! ---->

aloniguy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרןןןן את חייבת להתחיל ללמוד מתי להשתמש במילים האלו!! קצת לקשר!!! חח ואל תדאגי יש עוד מספיק ביטויים חדשים ללמד אותך!
וככה נראה סוס?! הוא דומה לכל כך הרבה חיות אחרות, דווקא לסוס הוא ממש לא דומה! ככה נראה סוס!

2eye

New member
היהיהי!

איך שהורדנו את הציוד צעקו לי לבוא, אז לקח זמן... חוצמזה, מה אפאחד לא שמע על דבר בשם איחור אופנתי?הנה, נכנסתי וכל העיניים היו על מקום רביעי, עם הייתי נכנס עם כולם, אז היו מסתכלים רק על ראשון

לודמיר

New member
זה שיש לו טכניקה הופך אותו

לפוני עם טכניקה... לא לסוס (אהמ.. נקניק אהמ....) חחחח!! ---->

aloniguy

New member
בואי נגיד שהוא פוני סבבה?

למרות שהוא לא, הוא מעל לגובה של פוני. גם פנים נחשבים לסוסים אם אני לא טועה! אבל גמלים וחמורים הם ממש לא סוסים.... חחחח ומה את מנסה להשיג בזה שאת מראה לי תמונות של גמל קופץ?! יופי אז אין הרבה גמלים שיודעים לקפוץ מעל מכשולים, הגמל שלך כשרוני! אבל מה את מנסה להראות?! אני מראה לך איך סוס/פוני (זה אותה חיה) צריך להראות, ואת אומרת: "הנה ככה סוס צריך להראות!" ומראה לי תמונה של גמל!! חחח תאמיני לי אני לא מבין אותך לפעמים....

שירלי317

New member
אתה עם הפוני/סוס/חמוריקו קטן!!!!!!

דבר איתי כבר! לפני שאני אשסע בך איזה

למעלה