תחרות בשבת

רשש3

New member
תחרות בשבת

ערב טוב. ראשית תודה על הפורום המעניין. מאד הזדהיתי עם האבא שכתב על הצורך בקבוצת השתייכות גם לדרגות ה"נמוכות" יותר. מחכה לשמוע אם היתה פניה לאיגוד. אתן יכולות לספר על האליפות בוינגייט בשבת? בתי בדרגה ה'. מי הן הקבוצות שתתחרנה? באיזה שעה מתחיל? תודה

אמא לה3

New member
הי רשש3

אני שמחה שהפורום שלנו נקרא ע"י הורים למתעמלות, יש חשיבות גדולה לעיניין ולדרך שבה נוכל "להזיז" דברים. כרגע, מטעמנו (הפורום) לא היתה פנייה לאיגוד, כמו שכבר ציינתי בעבר, רבים הם הקוראים, יש ביננו מאמנים, שופטים, הורים ומתעמלים/ות אך לצערי הרב מעטים הם הכותבים בפורום. מסיבה זאת, כרגע אנו לא נעשה דבר באשר לפנייה לאיגוד שכן אין לנו מושג מי בתומכים במכתב שכזה, כמו כן לאיגוד ההתעמלות אתר חדש ואני מניחה שבכל בעייה ניתן לפנות ישירות לאיגוד, אני יודעת שיש שם מי שיקשיב. לגבי האליפות בשבת, אני מניחה שנועה תוכל לעדכן טוב ממני. בהצלחה לביתך בתחרות ובענף ההתעמלות!

אליפות המרכזים בשבת

ביום שבת תתקיים אליפות המרכזים. אליפות המרכזים כשמה כן היא, אליפות מטעם המרכזים. פעם אגודת הפועל היו עושים פעם בשנה את אליפות הפועל, בה התחרו כל המתעמלות מאגודות הפועל השונות בארץ, ובסיומה הוכתרה אלופת הפועל. כנ"ל לגבי אגודת מכבי. היום שתי האגודות מתחרות יחד באותו היום, ובסיומו של היום תוכתר אלופת הפועל, אלופת מכבי וסגניות כמובן, בכל דרגה. בהצלחה לבתך, ולכל המשתתפות בתחרות.

nirs2110

New member
מסגרת ארצית לבנות מצטיינות בדרגות נמוכות

תודה על הסמפתיה תכנסי לאתר של איגוד הטניס שם יש דרוג לבנות בגיל 10-12 יש מוזמנות לנבחרת ותאריכי אימונים בטניס ניתן להצליח גם בגיל 30 וכבר משקיעים בהתעמלות גיל 20 זה כבר הסוף במרבית המקרים חשוב לי כהורה לראות שיש יד מכוונת מהאיגוד מה שלא קיים הכל מתנהל בצורה חובבנית ביותר למרות רמת האימונים ה גבוהה והמאמנים מעולים שיש באגודות לא יכול להיות שבתחרות של האיגוד שבאים המון הורים נציג האיגוד לא מברך , מספר כמה מילים על תוכניות וכו המצב בענף ברמת המקרו רע בלשון המטעה

איך משנים את המצב?

אינך מחדש. הורים, מאמנים ושוחרי הענף נוהגים להתלונן רבות אודות הנושאים החשובים שהעלית. כמובן שאחת ממטרותיו של הפורום הוא להכיל תלונות מסוג זה, ואתה מוזמן להמשיך ולשפוך את ליבך. אך מה אפשר לעשות, כלומר מה אתה באופן אישי, או כל אחד אחר יכול לעשות כדי לשפר את המצב? כי תלונות בעילום שם, על דפי פורום ההתעמלות שאינו קשור לאיגוד ההתעמלות, לא יעזרו כדי לשפר את המצב.

למעלה