תחרות בתחום החשמל.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
תעדיפו להשאר עם המוכר?
תשקלו לעבור לספק אחר?

מהפכת החשמל יצאה לדרך וקיימת אפשרות לרכוש חשמל לא רק מחברת החשמל, ספקי חשמל כמו: סלקום אנרג'י, פזגז חשמל, אלקטרה פאוור (סופרגז), אמישראגז חשמל, פרטנר פאוור, הוט אנרג'י, בזק אנרג'י ועוד כבר מציעים לכם לרכוש חבילות חשמל ולקבל הנחה בחשבון החשמל, בתנאי שיש ברשותכם מונה חשמל חכם. החברות הללו הן למעשה ספקיות החשמל החדשות ואליהן יצטרפו בעתיד חברות נוספות.

Harrington

Well-known member
מנהל
תעדיפו להשאר עם המוכר?
תשקלו לעבור לספק אחר?

מהפכת החשמל יצאה לדרך וקיימת אפשרות לרכוש חשמל לא רק מחברת החשמל, ספקי חשמל כמו: סלקום אנרג'י, פזגז חשמל, אלקטרה פאוור (סופרגז), אמישראגז חשמל, פרטנר פאוור, הוט אנרג'י, בזק אנרג'י ועוד כבר מציעים לכם לרכוש חבילות חשמל ולקבל הנחה בחשבון החשמל, בתנאי שיש ברשותכם מונה חשמל חכם. החברות הללו הן למעשה ספקיות החשמל החדשות ואליהן יצטרפו בעתיד חברות נוספות.
זה קיים כבר שנים, אבל התפתח מאוד לאחרונה להבנתי. כרגע לא אעבור לחברה אחרת. אם וכאשר תונח לפתחי הצעה מעניינת ואטרקטיבית ואם אלמד (ממנה או בכלל) שהמעבר לא צפוי לגרום לי לבעיות באספקה, יתכן בהחלט שאעבור. אבל לא אצא לחפש הצעות כאלו באופן יזום.

משתפרת1

Well-known member
תעדיפו להשאר עם המוכר?
תשקלו לעבור לספק אחר?

להבנתי הספקים החלופיים משתמשים בתשתית של חברת החשמל כמו עד כה. ברגע זה, כשמדובר על חשש מהפסקות ארוכות באספקת חשמל בגלל פעולות אפשריות של החיזבאללה אעדיף להשאר עם חברת החשמל. זאת כדי שתהיה לי עדיפות בתיקוני תקלות. מניחה שהטכנאים המנוסים שלה יתנו קדימות לתקלות בבתים שמחוברים ישירות אליהם. לכשיחלוף מצב החירום אשקול להחליף חברה. כשמדברים על מחירים נמוכים ב- 20% המשמעות עבורי היא סכום נכבד בחישוב שנתי.

ריקי זו אני

Well-known member
תעדיפו להשאר עם המוכר?
תשקלו לעבור לספק אחר?

אני ספקית חשמל... יכולה למכור רק לחברת חשמל...
אין תחרות בתחום...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זה קיים כבר שנים, אבל התפתח מאוד לאחרונה להבנתי. כרגע לא אעבור לחברה אחרת. אם וכאשר תונח לפתחי הצעה מעניינת ואטרקטיבית ואם אלמד (ממנה או בכלל) שהמעבר לא צפוי לגרום לי לבעיות באספקה, יתכן בהחלט שאעבור. אבל לא אצא לחפש הצעות כאלו באופן יזום.

אני ספקית חשמל... יכולה למכור רק לחברת חשמל...
אין תחרות בתחום...
כמה שנים יעברו עד שתחזרי לעצמך את ההשקעה הראשונית?

למעלה