תחרות דיג בצלילה חופשית- ההרשמה

eitan b y

New member
תחרות דיג בצלילה חופשית- ההרשמה

שלום! שיפרתי את האתר ועכשיו ניתן להרשם בו- אנא עשו זאת-www.geocities.com/spfcom2002

אוריא

New member
חבר´ה מישהו מתענין?

חברה מישהו מתענין בתחרות הזאת או שהוא סתם מטריד?

eitan b y

New member
מקווה שאני...

לא מטריד- אני פשוט שיפרתי את האתר ועכשיו אפשר פשוט להירשם שם ורציתי ליידע את כולם. דרך אגב, בינתיים אמורים להגיע בסביבות ה- 30 משתתפים בינהם גם ארז באטוס המחזיק בשיא עולם בצלילה חופשית, ועוד דיגים מוכרים מהמרכז. ואם אני סתם מציק אז אולי צריך לפתוח פורום חדש לדיג בצלילה חופשית.

husam11

New member
סתם להרוויח כסף

אתה חושב שדייגים חובבים יכולים להתחרות בארז והדייגים המוכרים מהמרכז?

BEN86

New member
בהחלט כן!!!

א. זה לא סגור שארז והדייגים הטובים יגיעו כי מרבית הדייגים הטובים במרכז כמו יורי ואח שלי יוסי לא רואים הנאה בלתפוס דגים לשם תחרות (זה כעקרון שחיטה של הסלע) דבר שני בדייג בצלילה חופשית זה נכון שצריך טכניקה וגם נשימה טובה אבל יש כאן מקום גדול מאד של מזל יכול להיות שאני ילד בן 16 יפול על איזה להקה של שולות או איזה פלמידה יפה או איזה לוקוס גדול שיושב בפתח המערה בחרף התחתון של הסלע או ב 7 או 8 מטר עומק יירד אליו וישחיל אותו מה שייתן לי כמעט סיכוי בטוח להיות בין הראשונים. אז אתה מבין בדייג 80 אחוז מזל!

eitan b y

New member
כמה עובדות פשוטות

דבר ראשון- אם קראת את האתר אז תביןש- א. אין למארגנים רווח מזה- שווי הפרסים מגיע ליותר מאלף ש"ח,אירוח של מועדון צלילה עם סירות שישטו ויחזירו את המתחרים, יגנו עליהם, יהיה כיבוד ושתיה קלה. בנוסף תחשוב על הזמן שהשקעתי בפתיחת האתר ותיאומים עם כל הגורמים- כל הגורמים הללו הם המון כסף ואם תעשה קצת חישובים תבין שאין לי רווח כספי מהאירוע ואפילו ההפך הוא הנכון. בכל מקרה כן, אני חושב שיש להרבה אנשים סיכוי ולא רק לקחת פרס זה מה שחשוב-האירוע והמפגש עם אנשים אחרים עם אותו תחביב-נראה לי חוויה. דבר שני אם שמת לב אז יש הגבלה על הגודל של הדגים ואני לא יודע כמה "ישחטו" את הסלע- שנה שעברה היה את אותו הסיפור ולא הוציאו יותר מדי דגים... ככה שאני ממליץ לכל מי שמתעניין לבוא- אני מאמין שיהיה נחמד, וחבל שאנשים משמיצים סתם...

eitan b y

New member
כמה עובדות

אין לי רווח אישי מכל האירוע- אם נכנסת לאתר הייתה רואה שהפרסים הם בשווי של אלף שקל, מועדון צלילה מארח אותנו,משיט,שומר ומחזיר את המשתתפים,יש כיבוד קל ושתיה.השקעתי המון זמן על פירסום האירוע וחשבון הטלפון שלי הולך להיות גבוהה מאי-פעם. אז בבקשה אל תשמיצו סתם. דבר שני- כן יש לאנשים סיכוי להצליח בתחרות. חוץ מזה לא רק לזכות בפרס זה מה שחשוב- ההנאה שבלפגוש אנשים עם אותו תחום עניין כשלך וקידום הספורט והמודעות בארץ חשובים גם כן. דרך אגב- אני לא בטוח כמה "ישחטו" את האתר- שנה שעברה היה את אותו הסיפור ולא הוציא יותר מדי דגים. אני אישית ממליץ למי שאוהב את התחום לבוא- יהי מעניין

eitan b y

New member
מצטער ששלחתי פעמיים-היתה תקלה

וחשבתי שזה לא נשלח. עמכם הסליחה

למעלה