תחרות דירות ללגית בית ספר מס'2 במשמר העמק! מי בא? על מי? לאיזה מקצה?
S Suzy Bat Gerev Club New member 25/10/06 #3 אני מתחרה [= סוף סוווףףף... עם יבגני שלי ב-80 ונראה לי גם במקצה זוגות. יהיה פשוט מצחיקק
S SkAzi w New member 27/10/06 #15 אווו גלושש סוף סוף בהצלחההה אני יודעת שילך לך מעולהה ... אתם כל כך מושלמים ביחדד
ס סוני DSCH1 New member 25/10/06 #7 אפשר לקבל הספר של איפה זה מתי וכו כי אני רוצה לבוא לצלם ולראות מעניין אותי לפי דעתי זה יפה אפילו שאני רוכבת רכיבה מערבית(איינגליש יותר יפה ממערבי לפי דעתי)
אפשר לקבל הספר של איפה זה מתי וכו כי אני רוצה לבוא לצלם ולראות מעניין אותי לפי דעתי זה יפה אפילו שאני רוכבת רכיבה מערבית(איינגליש יותר יפה ממערבי לפי דעתי)
ל לולי הנורה ית New member 29/10/06 #19 חחח ממש לנצח מקווה לא להתעופף ממנו שוב.... קרה לי בחמישי אם לא סיפרתי לך....אני מתה מכאבים הנבלה גמר אותי...את מאמינה שאני עוד חוזרת לרכב עליו בשלישי ומתחרה עליו בשבת הבאה?!איף....***פוחדת***
חחח ממש לנצח מקווה לא להתעופף ממנו שוב.... קרה לי בחמישי אם לא סיפרתי לך....אני מתה מכאבים הנבלה גמר אותי...את מאמינה שאני עוד חוזרת לרכב עליו בשלישי ומתחרה עליו בשבת הבאה?!איף....***פוחדת***