תחרות האפרוח
והתרנגולת

תחרות האפרוח../images/Emo84.gifוהתרנגולת../images/Emo118.gif../images/Emo70.gif

בואו נמקד אתכם לחידה חדשה וכייפית... יש כאן 3 משימות שעליכם לבצע, אז שימו לב ואל תפספסו: לקראת סוף העונה אנחנו נביא לכם עכשיו תמונות של תחילת העונה, השאלה... מי הוא (או היא?) כאן האפרוח הצהוב
ומיהו (או היא?) התרנגולת
? למנחש הראשון - פרס! כרגיל... פה זה לא נגמר מי שאתם חושבים שהוא (או היא?) כאן האפרוח הצהוב
- שימו תמונה של הראש שלו על ראש של אפרוח שתמצאו... כנ"ל על התרנגולת... שיהיה קצת מצחיק... (לא חשוב לנו צורת ההדבקה... אבל אם זה יהיה מצחיק זה יהיה שווה!
) דבר אחרון בסוף אנחנו רוצות תשובה: מי דעתכם באה קודם? הביצה או התרנגולת (תכניסו את המילה אקזיט לתוך התשובה ההזויה בבקשה... לדוגמא: לדעתי הביצה קודם כי פעם באקזיט שמעתי ש...)??? תשובה מעניינת במיוחד תעזור לנו להחליט מי הזוכה... אוהבות
המנהלות

עוד תמונה לעזרתכם ודבר נוסף

את הראש של מי שאתם חושבים שהוא או היא האפרוח/תרנגולת... לא לשים על התמונה שאנחנו הבאנו - שימו על תמונה שאתם תמצאו - לא חובה מאקזיט! תהנו!

אתה אמור לומר מי צילם את זה..

אנייייי לפני שנה פחות שלושה חודשים.. בינואר אני יודעת מי זה אבל לא יכולה להגיד..

crazy cottage

New member
תשובות..../images/Emo163.gif

הנה התרנגולת
והאפרוח תכף.. הביצה או התרנגולת? אז ככה סיפור בריאת העולם האמיתי כפי שאף פעם לא ראיתם!! בראשית ברא אלוהים את היציאות(אחרת איך כל החיות יצאו החוצה?), ואז ברא את האמהות אבל כאשר ראה כמה האמהות בודדות החליט שהן צריכות ילדים! אז יצא לו אפרוח קטן שהיה נמוך ונראה כמו עפר והוא כל הזמן חיפש את היציאה כדי לברוח משם יום אחד ראה שלט ענק שרשום עליו "EXIT,יציאה ובלה בלה" פתח אותה ואז ראה עולם אחר של בלונדינים וצלמים!
יצא פלצני חחחח

crazy cottage

New member
"בשמלה אדומה ושתי צמות.."../images/Emo163.gif

(התקף ד"ר קספפפפפפפר
)
מתאים לו

ToXic BoY17

New member
אממ הדס זה לא שזה לא עושה לנו את זה

טוב אני לא יכול לדבר על כולם אז אני אגיד רק על עצמי. ניסיתי לעשות דמויות של האפרוח והתרנגול עם התמונות אבל פשוט אני לא מצליח לעשות דברים כאלה כי את לי את התוכנות המתאימות. יש לי רק צייר ובצייר לא הצלחתי אפילו שניסיתי!

sapirushhhhhhh

New member
לאאאא.. פשוט אני התחלתי לעשות

ובאמצע המחשב נדפק לי ורק היום סידרו לי..

למעלה