תחרות הדיסקים והשירים הגדולה!

תחרות הדיסקים והשירים הגדולה!

טוב, החלטתי לעשות סקר גדול ומקיף, של כל חברי הפורום (כן כן, כולם. אז כדאי שתענו פה, אתם יכולים להשפיע) בבחירת הדיסק הכי טוב של יהודית והשיר הכי טוב אח"כ (כי זה יותר קשה). אז איך בעצם זה נעשה? פשוט מאוד. יהיו כמה וכמה שלבים שעל פיהם נוכל בסופו של דבר לבחור את הדיסק הכי מוצלח. כן כן, התחרות קשה, אין מה לעשות, אבל זה יעשה בקלות. בכל שלב נשים לכם כמה דיסקים שמולם יעמדו כמה אחרים, ובכל שלב אתם צריכים לבחור אחד משני הדיסקים. לדוגמא: בשלב הראשון יעמדו "איזו מין ילדה" מול "שם". אתם צריכים לבחור איזה דיסק לדעתכם הוא הטוב ביותר. לכל שלב יש בערך 24 שעות, ככה שזה הזמן שלכם להשפיע. דוגמא לשלב השני: נניח שבשלב הראשון "איזו מין ילדה" נבחר מול "שם", ו"גלוי ונעלם" נבחר על מול "בוא לריו". בשלב השני שניהם יעמדו אחד מול השני ותצטרכו לבחור. וכך הלאה בשלב השלישי והרביעי והחמישי, עד שנישאר עם שלושה דיסקים שיהיו למקומות הראשון השני והשלישי. אז שנתחיל?

שלב ראשון!

נא לשרשר את התשובות להודעה הזו בלבד. "הכבש הששה עשר" מול "מילה טובה ואוסף שירים" "אלבום הבכורה" מול "גלוי ונעלם" "בוא לריו" מול "ארץ טרופית יפה" "דרך המשי" מול "באה מאהבה" "שם" מול "ומאוד לא פשוט לחכות" "עד לאן שהלב לוקח" מול "איזו מין ילדה" "געגוע" מול "יהודית רביץ והפילהרמונית" "מיטב השירים" מול "מיטב השירים 2" אז כן, קשה קשה, אבל יאללה, לעבודה

שלילי...

זה הקטע של השלבים. שבכל שלב יש כמה וכמה דיסקים. במקרה הזה כולם. כבר עשו תחרויות כאלה בעבר בתפוז.

tiramisu1

New member
העדפותיי האישיות ../images/Emo26.gif

1. הכבש 2. בכורה 3. ארץ טרופית 4. באה מאהבה 5. שם
6. איזו מן ילדה 7. אף אחד
8. מיטב 1

טוב, אז אני אתחיל...

הכבש הששה עשר גלוי ונעלם ארץ טרופית יפה דרך המשי ומאוד לא פשוט לחכות איזו מין ילדה געגוע מיטב השירים

YA2007

New member
כאילו שאין לי מספיק עבודה ../images/Emo8.gif

לא יזיק לי לנקות את הראש מהלימודים, אז קבלו: 1. "מילה טובה"- אין על הביצוע של "סליחות" שנמצא שם... 2. "גלוי ונעלם"- דווקא בגלל כל השירים שלא הפכו ללהיטים- 'שתיקת הים', 'גלוי ונעלם', 'הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר' 3. "ארץ טרופית יפה"- בדיוק דיברתי עם יהודית באחת ההופעות על הביצוע הנהדר של "הגיטריסט" 4. "באה מאהבה"- יצירת מופת ונר לרגליי... 5. "ומאוד לא פשוט לחכות"- כל שיר פנינה אמיתית, מוסיקלית וספרותית כאחד. 6. "איזו מין ילדה"- ללא ספק הדיסק שעוברים איתו שעות קשות.. 7. "יהודית רביץ והפילהרמונית"- כי הייתי בקונצרט הזה ושם התחיל הרומן שלי עם יהודית. 8. "מיטב השירים"- הראשון, כמובן. למרות שגם השני טוב, יש בו ביצועים שלדעתי קשה למצוא על דיסק בכלל... 5. "ומאוד לא פשוט לחכות"

clevelandrocks

New member
אולי תכתבי אילו שירים יש בכל תקליט?

לטובת אלה שאין להם את כולם...

לא, אתה לא רציני איתי...

אתה באמת מתכוון לזה? חחח כנס למומה יא עצלן!!! סתם סתם, הנה... (ואני לא מאמינה שאני עושה את זה ביום הלפני אחרון בעבודה במקום לדאוג לסדר את הדברים שלי) הכבש הששה עשר 1. איך שיר נולד 2. רעמים וברקים 3. כשנסענו העירה לבקר את דוד אפריים 4. אני אוהב 5. לג'ירף יש צוואר ארוך 6. יש ילד שאבא שלו 7. הילדה הכי יפה בגן 8. הסיפור על האיש הירוק 9. מי שמביט 10. הי אני כבר לא תינוק 11. כשאהיה גדול 12. ריח של שוקולד 13. ריבים קטנים 14. יוסי יוסי 15. כשאומרים 16. כמו ים 17. האיש עם השיערות 18. גן סגור 19. הכבש השישה עשר מילה טובה ואוסף שירים 1. מילה טובה 2. הילדה הכי יפה בגן 3. סליחות 4. לא טוב היות האדם לבדו 5. ארץ טרופית יפה 6. לילה 7. אהבה יומיומית 8. לקחת את ידי בידך 9. סמבה ברגל שמאל 10. ארבע לפנות בוקר 11. כמו אל מים אלבום הבכורה 1. לקחת את ידי בידך 2. הילדה הכי יפה בגן 3. מי לאהבה 4. ענבלים 5. ימים טובים 6. סליחות 7. אהבה יומיומית 8. ליד הדלת 9. על החוף 10. בלילות הסתיו 11. כוכב רחוק 12. מישהו גלוי ונעלם 1. ארבע לפנות בוקר 2. עכשיו הכל בסדר 3. בלדה על אדון כמעט וגברת כבר 4. שיר ללא שם 5. אחיזת עיניים 6. כמו אל מים 7. יש אשר שקטים הם השמיים 8. שיר ערש 9. שתיקת הים 10. גלוי ונעלם בוא לריו 1. בוא לריו 2. סנטה קלרה 3. קיפנה 4. פני מלאך 5. יום האינדיאנים 6. טאז 7. זאזוארה 8. איב ברוסל ארץ טרופית יפה 1. ארץ טרופית יפה 2. בוא נחזור 3. קשה לעבוד 4. איזה כדורגל 5. עזור לי 6. אצלי בבית 7. הגיטריסט 8. קרנבל בדיזנגוף 9. אושר 10. שירו שירו 11. אמור לי 12. אלוהים נותן הכל 13. קדימה אחורה 14. סמבה בשניים דרך המשי 1. עד קצה המסלול 2. משהו בוער 3. בעד או נגד 4. אמרת - אמרת 5. דרך המשי 6. למי שאינו מאמין 7. עד שיחשיך 8. דניאל 9. אגדת אופליה 10. וידוי באה מאהבה 1. הוא הולך ממך 2. באה מאהבה 3. רחבת הריקודים 4. שירה 5. שבתות וחגים 6. פחד 7. סוף לסיפור 8. עוד על אהבה שם 1. שם 2. נשים יושבות בחדרים 3. ללב אין מין 4. כשיבוא ילדי 5. קרוב אליי 6. משנה לשנה 7. רעידת אדמה 8. אפריקה 9. ואחר כך תבוא שלווה ומאוד לא פשוט לחכות 1. תמונה 2. למחרת 3. באהבתנו 4. קח 5. עשה שיהיה לי קל 6. נעמיד פני יתומים 7. נוסע סמוי 8. הגננים היום עצובים 9. אני משם 10. בגן מוקסם עד לאן שהלב לוקח 1. באה מאהבה (עם גידי גוב) 2. דרך המשי 3. ברחובות שלנו 4. לקחת את ידי בידך 5. שקט 6. כאן החיים שלנו 7. טיול בשדירה 8. שבתות וחגים 9. סוף לסיפור 10. אהבה יומיומית 11. לילה איזו מין ילדה 1. איזו מין ילדה 2. חוזרת 3. אישה בגילך 4. ליבי אומר 5. פעם 6. ילדה קטנה ביער 7. קצת שקט 8. תן לי 9. זה הרוח 10. את הכל אזכור געגוע 1. געגוע 2. הרגע שלפני 3. ברנדי וג'יטאן 4. אמבולנס האהבה 5. בך לא נוגע 6. גלקסיה 7. בשביל זה 8. לא לסגור 9. דמעה 10. נמש על השמש 11. סיפור מותם של עלמה ועלם 12. אם בוא 1. הלוואי 2. שיר אהבה (עם גידי גוב ורמי קליינשטיין) 3. סתיו (עם גידי גוב) 4. צער לך (עם אריק איינשטיין) 5. זן נדיר יהודית רביץ והפיהרמונית 1. פתיחה 2. עשה שיהיה לי קל 3. מילה טובה 4. למי שאינו מאמין 5. אהבה יומיומית 6. געגוע 7. סליחות 8. וידוי 9. ברנדי וג'יטאן 10. סוף לסיפור 11. שבתות וחגים 12. מישהו (עם שרית חדד) 13. הילדה הכי יפה בגן 14. באה מאהבה 15. בך לא נוגע מיטב השירים 1. דרך המשי 2. שבתות וחגים 3. ארבע לפנות בוקר 4. לקחת את ידי בידך 5. בלדה על אדון כמעט וגברת כבר 6. בוא לריו 7. רחבת הריקודים 8. שיר ללא שם 9. דניאל 10. פני מלאך 11. סליחות 12. יוסי, יוסי 13. באה מאהבה 14. עד קצה המסלול 15. וידוי 16. מישהו 17. סוף לסיפור 18. אגדת אופליה 19. הילדה הכי יפה בגן מיטב השירים 2 1. לא טוב היות האדם לבדו 2. אמרת אמרת 3. סמבה ברגל שמאל 4. ברנדי וג'יטאן 5. למי שאינו מאמין 6. כמו אל מים 7. אהבה יומיומית 8. לילה 9. מגדלור 10. ימים טובים 11. מילה טובה 12. בלילות הסתיו 13. סנטה קלרה 14. ארץ טרופית יפה 15. החופש בבית הבראה (עם אריק איינשטיין) 16. סמבה בשניים (עם מתי כספי) 17. בראש אחד (עם דני ליטני) 18. עכשיו הכל בסדר 19. זן נדיר

באהבתנו

New member
הבחירות שלי...

אוףףף, זה היה קשה! הבחירות האלה העמידו אותי בדילמות מורטות עצבים...
בכל מקרה לאחר התלבטויות רבות, אלה הן ההעדפות שלי: 1) הכבש ה-16 2) אלבום הבכורה 3) ארץ טרופית 4) דרך המשי 5) ומאוד לא פשוט 6) עד לאן שהלב לוקח 7) געגוע 8) מיטב השירים 2

רעיון מעולה! וד"א - דוגמה!

הבחירות: 1. הכבש הששה עשר 2. גלוי ונעלם 3. בוא לריו 4. באה מאהבה 5. ומאוד לא פשוט לחכות!!! 6. עד לאן שהלבלוקח 7.פילהרמונית 8. מיטב השירים

שלי ../images/Emo26.gif

הכבש הששה עשר אלבום הבכורה ארץ טרופית יפה באה מאהבה ומאוד לא פשוט לחכות איזו מין ילדה געגוע מיטב השירים

"באופן קבוע וחד פעמי"

רק בשביל ידיעתכם - האלבום עם יוני רכטר "באופן קבוע וחד פעמי" עלה אוטומטית לשלב השני (למה? כי הוא פשוט מ-י-ע-ו-ל-ה!)

caliope

New member
משימה קשה!!

"מילה טובה ואוסף שירים" "גלוי ונעלם" "ארץ טרופית יפה" "באה מאהבה" "ומאוד לא פשוט לחכות" "איזו מין ילדה" "געגוע" "מיטב השירים"

clevelandrocks

New member
שלי

1. הכבש הששה עשר 2. אלבום הבכורה 3. בוא לריו 4. באה מאהבה 5. ומאוד לא פשוט לחכות 6. עד לאן שהלב לוקח 7. יהודית רביץ והפילהרמונית 8. מיטב השירים (הראשון)

hilali1

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

מילה טובה ואוסף שירים
גלוי ונעלם
ארץ טרופית יפה
באה מאהבה
ומאוד לא פשוט לחכות
איזו מין ילדה
געגוע
מיטב השירים 2

אושRתי

New member
../images/Emo26.gif

"מילה טובה ואוסף שירים" "גלוי ונעלם" "בוא לריו" "באה מאהבה" "שם" "איזו מין ילדה" "געגוע" "מיטב השירים"

למעלה