תחרות הדמות האהובה ביותר!!!!

B a m B a m

New member
תחרות הדמות האהובה ביותר!!!!

בכל שבוע אתם תבחרו איזה דמות אתם הכי פחות אוהבים מהרשימה שלמטה ואני אסכם ובסוף תיבחר הדמות האהובה ביותר על חברי הפורום... הדמויות הן: 1. פרודו 2. סאם 3. ארגורן 4. גאנדאלף 5. פיפין 6. מרי 7. גימלי 8. לגולאס 9. בורומיר 10. אלרונד 11. תיאודן 12. דנתור 13. ארוון 14. אווין 15. גאלדריאל 16. קלבורן 17. לשון נחש 18. סארומן 19. סאורון 20. זקן עץ 22. פאראמיר 23. בילבו 24. טום בומבדיל 25. הנאזגול 26. אחר אז תצביעו ותשפיעו!!!!! (חחחחחחחחח)

אלרוס

New member
ארוון

ולמה הזכרת כאן את בומבדיל יקירי? הרי ידוע לכל שהוא (לצערנו הרב) לא מופיע בסרט וכאן פורום סרטים... אבל אם אתה רוצה... הרי אף אחד לא יבחר שהוא אוהב אותו כאן (חוץ ממני!)

FRAIFY

New member
אימרהיל,הדמות הכי אהובה בעיניי...

ההיתי מאוד מאוכב שלא הראו אותו בסרט,ובכלל את כל הגעת אבירי דול אמרות' בספינות הברבור

FRAIFY

New member
וופס לא שמתי לב...

sorry על הבילבול. הדמות הכי שנואה עליי היא גרימא לשון נחש או אם אתם מעדיפים לפי הסרט הוא מכונה :"לוע תולע",כבר מהספר לא אהבתי אותו,ובעצם תיעבתי אותו בסרט עוד יותר בגלל מה שהוא עשה לתיאודן,ולאחר מכן שהוא אומר לסארומאן שתושבי רוהאן נעים לנקרת הלם ובנהם גם ילדים וזקנים{מה שיהיה מושלם לשלוח את לוחמי הווארג}והשיא כמובן שהוא אומר לסארומאן על נקודות התורפה בחומה,ובאמצעות זה האורקים כמעט כובשים את המצודה. אגב מעניין אותי לדעת מדוע אראגורן מנע מתיאודן לשסע את גרימא במדורס?

Glida banana

New member
דנתור

יש עוד כמה שאני לא אוהבת (למשל ארוון וגרימה) אבל את דנתור אני ממש לא סובלת. עוד מהספר

אההההה לא לא לא לא!!!!!!!!!!!!

חשבתי דמות אהובה!! לירון תמחקי את זה מיד!!!!!! אוקי הנה... אני לא כ"כ שונאת.. היא פשוט.. המ.. לא יודעת! אורלנדו נראה כמו קוקסינל בתור לגולאס. הוא תמיד מחייך במוקות שהוא לא צריך לחייך.

•aniviel•

New member
אני כבר לא יכולה למחוק...

כי OB4ever הגיבה, אבל זה בסדר, אני בטוחה שBamBam הבינה שלא הצבעת נגדו

למעלה