תחרות הדמות הטראגית

remundo

New member
תחרות הדמות הטראגית

לפעמים אני מרגישה כאילו הדמויות בדיג'ימון מתחרות מי מהן טראגית יותר. (הדבר האחרון שראיתי היה פרונטייר, ושם זה פשוט זעק. יכול להיות שגם בשאר זה זועק אבל אני כבר פחות זוכרת.) בכל אופן, אני מתחילה את תחרות הדמות הטראגית. אתם מוזמנים להוסיף דמויות/סיבות לדמות לזכות, ובסוף כולנו נחליט מי הזוכה המסכן/ה!! קושירו/איזי. 1 הוא בגיל של טאי(צ'י) ו(יא)מאט(ו) וסורה, אבל נמוך יותר מטיקיי(טקרו). 2 הוא נסחב עם מחשב נישא לכל מקום (זה היה יכול להיות נחמד אבל זה בערך בגודל של חצי ממנו) שעושה לו בעיות. 3 יש את טאי שתמיד מנסה לחבל לו במחשב-אבל עם כוונות טובות-כך שהוא תמיד צריך לעמוד על המשמר ובטח יש לו הרבה שערות לבנות. 4 בגרסה היפנית הוא נשאר עם אותה מדובבת בעלת קול של פיה גם בעונה השניה. 5 יש לו את הדיג'ימון הכי שרוט-עפ"H הגירסה האמריקאית. 6 יש לו דיג'ימון עם מבטא כמו של בוקומון מפרונטייר שאומר "האן" במקום "סאן" בגרסה היפנית. 7 משום מה הוא קורא לכולם "סאן". 8 הוא יתום 9 הוא מאומץ 10 הוא גרם להורים שלו להתעלף 11 הדיג'ימון שלו חרג'וק. ג'ו 1 יש לו דיג'ימון מכוער (גומא גומא~ איזה חמודדד~~ הם אמרו עליו בפרונטייר. אבל עדיין, זה כלב ים שמן) 2 כלום לא מצליח לו 3 הכל משתבש לו 4 מאט לא סובל אותו 5 מימי חושבת שהוא מנסה להתחיל איתה וגם לא סובלת אותו 6 הוא לא יודע לשיר כמו מימי 7 הוא תמיד שובר 120% מהצלחות שהוא שוטף 8 בגרסה האמריקאית הוא היה צריך מבחני מעבר בקיץ ( ;; ) 9 הוא גבוה וגמלוני עם משקפיים 10 הוא פחדן ג'ון 1 היא אחות של דאיסקה קון. 2 היא מתאהבת בכל בנאדם שני שהיא רואה 3 מאט לא אוהב אותה ( ;; ) 4 הבנים תמיד עובדים עליה ומנסים להתחמק ממנה יאמאטו ני סאן 1 הוא אימו 2 הוא יושב במערות אפלות וחושב מחשבות אובדניות 3 בעל רגשי נחיתות עמוקים 4 אוהב למשש את המפוחית שלו 5 היה בלי הכרה עד שסופסוף גאבומון עשה סטריפטיז 6 צריך להסתדר עם טאי 7 ג'ון מאוהבת בו 8 הורים גרושים היקארי צ'אןןןן~~ 1 דאיסקה קון. 2 טאיצ'י ני צ'אן. 3 רגישה לתנודות רגשיות של יצורים אפלים 4 מערכת חיסונית חלשה 5 אבא שיכור 6 לא יודעת לשחק כדורגל כמו שצריך 7 הדיג'ימונית שלה ניסתה להרוג אותה גאטומון 1 ויזרדמון 2 מאיוטיסמון טוב, אין לי כוח להמשיך עכשיו כבר מאוחר.. לילה טוב.

אפשר להמשיך אותך?

דרך אגב, אבא של קארי וטאי לא שיכור, להפך, הוא פשוט אבא נורמלי.

remundo

New member
רואה? אבא שלהם ערבי!!1 (כפי שרואים בתמונה)

לא שיש לי משהו נגד ערבים, חלילה! X: (ע"ע זרובבלה לא שונאת ערבים. אני רק לומדתי את הלקח מהטעויות של חכמים ממני ^^" )

remundo

New member
ודאי שאפשר להמשיך!

מה שעשיתי בהודעה הראשונה היה בקושי התחלה, ונדמה לי שכתבתי שאתם אמורים להמשיך.. הממ כן זאת תמונה יפה, אבל בסרט הראשון הוא חזר הביתה שיכור ורצה להעיר את טאי וקארי באמצע הלילה כדי להגיד להם לילה טוב בזמן שאמא שלהם ניסתה לעצור אותו ואמרה משהו על זה שזה ככה בכל לילה. טאי החזיק את הידיתכ די שהם לא יוכלו להכנס בזמן שקארי ואגומון קפצו מהחלון. (הקטע הזה צונזר בגרסה האמריקאית של הסרט הראשון, אבל זה עוד בסדר. גם בסרט השני היו קטעים שהאמריקאים חתכו ושינו את הטקסטים, אבל בסרט השלישי האמריקאים בכלל שינו את העלילה לגמרי.)

remundo

New member
המשכון

הדמות הראשונה שחשבתי עליה כמועמדת בתחרות דאימון צ'יקה 1 היא אחות של מאסארו מאסארו הוא אח מעצבן מאסארו הוא אח לא מנומס מאסארו הוא אדם וולגרי ומלוכלך מאסארו עושה לה פאדיחות מול טומה כל הזמן מאסארו מעצבן אותה מאסארו ואגומון עושים הרבה רעש אגומון ומאסארו רבים על חביתיות 2 יש לה בבית את אגומון (ראה למעלה) 3 זה ספויילר ענק ואני לא אכתוב את זה כאן. הלכתי לאכול המשך יבוא (תמשיכו גם אתם!)

ממשיכה.

4. איקטו גומר לה את כל המים במקלחת והיא לא יכולה להתקלח 5. בבית שלה כל הבנים מתקלחים ביחד [איקטו, אגומון, מסארו ופלקומון] 6. כמה שסעיף 5 חסכוני, כמה שסעיף 5 מגעיל.. 7. אמא שלה מחבת דיג'ימונים [סימן מובהק לאי שפיות] 8. אבא שלה לא התקלח כבר 10 שנים.. [שמתם לב שאני יותר מדי בקטע של מקלחת?] 9. היא דלוקה על איקטו 10. היא לא מדונה [בדיחה פרטית..=]

ועוד דמות.

יולי אינואי 1. היא צריכה לסבול את דאיסקה איתה בעונה 2. היא צריכה לשמרטף על קודי, בזמן שטיקיי וקארי מבלים 3. יש לה משקפיים ענקיות במקום גוגלס, ככה שאי אפשר לקרוא לה goggle girl 4. היא דלוקה על מייקל 5. הכנות שלה מסבכת אותה, כמו בפרק 14, שהיא פלטה את זה שהיא דלוקה על בנים קולים כמו טיקיי ושונאת בנים מגעילים כמו דאיסקה 6. היא צריכה בסוף העונה השנייה להתחתן עם גאון 7. יש לה המון אחים גדולים שאומרים לה מה לעשות 8. יש לה דיג'ימון בן ולא דיג'ימון בת, כמו לקארי, סורה ומימי 9. היא חושבת שאם היא תנקה את המשקפיים שלה 3 פעמים ביום היא תהיה מאושרת [ראה ציטוט פרק 10: "ניקיתי את המשקפיים שלי בפעם השלישית היום ואני לא מאושרת"] 10. היא צריכה להתחרות בקארי שמשיגה בנים שווים כמו טיקיי , בזמן שהיא משיגה בנים כמו איזי וקן

Digi Lista

New member
הרעיון יפה../images/Emo45.gif

אבל אני לא מסכימה עם כמה דברים בנוגע ליולי,לדעתי דיוויס(דאיסקה) הוא המסכן שצריך לסבול אותה איתו בעונה והוא לגמרי לא מגעיל,טי.קיי ממש לא להיט לדעתי-לא קול ולא כלום ועדיף שישאר עם קארי-שניהם דביקים עד כאבי שיניים וזה מתאים יחד... מה רע בלהתחתן עם גאון? מה לעזאזל רע בקן?הוא דמות מדהימה לדעתי. בכול מקרה עדיין מדובר רק בדמויות ובסדרה מצוירת וכמובן בענייני טעם וריח אבל אני חושבת שדיוויס וקן ממש לא מגעילים ולמעשה הם פי כמה רמות מטי.קיי הצדקן והנודניק בעונה השנייה. אני אוהבת את השרשור הזה

star_female

New member
+ הסצנה האחרונה ההיא של 02 ניתנת לויכוח

(כתבתי את זה כבר מליון פעמים אבל אני אכתוב את זה שוב - זה שמישהו בהפקה היה על משהו כשהוא כתב את זה ולאף אחד אחר לא היה רעיון יותר טוב מה לשים בסוף לא הופך את זה ל-canon. וחוץ מזה שגם אם לוקחים את זה כעובדה, עברו 25 שנה מהסוף האמיתי של העונה, מי יודע מה קרה שם בזמן הזה? בכל מקרה, הסרט הרביעי הוא יותר ממספיק בתור סוף העונה
) בכל אופן - גם יולי היא דמות טובה ויש הסבר לכמה מהדברים שכתבת שם (מן הסתם היא לא התכוונה באמת לזה שלנקות את המשקפיים הופך אותה למאושרת... היו לה סיבות להיות עצובה בפרק ההוא, למרות שאני לא זוכרת אותן כרגע XD). עד כמה שאני שונאת קן/יולי, דווקא מהצד שלה זה יכול לעבוד (היא די מאוהבת בו). אני חושבת שמה שהתחלתי פעם ונמצא במאמרים בתור "על ספת הפסיכיאטר" יכול מאוד להתאים בשרשור הזה
(הרוב היה שם על קן, אבל... זה קן...)

Snake Bandage

New member
אבל זה כן קאנון.

העובדה ש-90% מהפאנדום לא מוכנים לקבל את זה לא הופכת את זה לפחות קאנוני. זה חלק מ-02 ואי אפשר לעשות שום דבר נגד זה. או שאנשים יקבלו את זה, או שהם יתנחמו בעובדה שאף אחד לא אוסר עליהם ליצור סופים אלטרנטיביים, או שפשוט יתעלמו מ-02 באופן כללי. באמת, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אנשים צריכים ללמוד מהפאנדום של הרובוטריקים. יש כמויות אדירות של אנשים שם שפשוט מסדרים את הקאנון האישי שלהם איך שהם רוצים. רובוטריקים זה בעצם מערכת ענקית של יקומים מקבילים שהמשותף להם הוא הרובוטריקים, וליקום מסויים לפעמים יהיו שלוש או ארבע או אפילו שמונה סדרות שמתקשרות אליו ויוצרות קו זמן רציף. אנשים לפעמים יקחו סדרה אחת ויתעלמו מכל השאר מסיבות כאלו ואחרות כי הם מודעים לעובדה שמה שהם לא אוהבים בסדרות האלה, הם לא מסוגלים לשנות. וככה זה גם בדיג'ימון. או לפחות, אמור להיות ככה, כי אנחנו עובדים לפי העיקרון של מערכת יקומים מקבילים.

star_female

New member
אני מודעת לזה שזה היה בסדרה

ולכן זה קאנון, אבל זה הרגיש כל כך תלוש (עד כדי כך ש-90% מהפנדום לא מוכנים לקבל את זה) שאני לא באמת מתייחסת לזה כחלק מהסדרה. בזמנו חשבתי על כל כך הרבה הסברים אפשריים למצב הזה (ספציפית על למה קן ויולי ביחד, כי שאר הדברים - כל מני מקצועות וכו' - הם פשוט חסרי הסבר) שגם אם זה קאנון ה-25 שנה שעברו מפצים על זה (... כמעט בכל ההסברים שעלו על דעתי קן יוצא מסכן, אבל זה קן. זה לא נוגד שום דבר שהיה בסדרה). לא הבנתי למה התכוונת בפסקה השנייה. מצד אחד את אומרת לקבל את הסוף או להתעלם מכל העונה, ומצד שני את אומרת שאנחנו צריכים ללמוד מהרובוטריקים, ששם אנשים התעלמו מחלק קאנוני של הסדרה והתייחסו לחלק קאנוני אחר. גם אם זה קרה ב-2 סדרות נפרדות, זה עדיין קו זמן רציף של אותו יקום אז אני לא רואה מה ההבדל בין זה ללקבל רק חלק אחד של אותה סדרה... (ורק בתור הערת צד, זה עובד ככה גם בגאנדאם, רק ששם רוב הסדרות מתרחשות ביקומים שונים שמה שמשותף להם זה העיקרון הכללי של העלילה, מלחמה בין 2 צדדים שאחד מהם בכדור הארץ והשני בחלל, וזה שיש שם גאנדאמים ככלי נשק ודמות עם מסיכה. ברוב הסדרות הכי הרבה שמתרחש באותו יקום זה סדרה וסרט... מלבד גאנדאם סיד. שאני מבינה את כל הסיבות שעשו לזה _סדרת_ המשך, ואני מבינה את כל הסיבות שהיא כל כך הצליחה, לפחות ביפן - אני קרובה לסיים את גאנדאם סיד דסטיני, ראיתי 40/50 פרקים, והציון שנתנו לזה ב-anidb נמוך בלפחות נקודה-נקודה וחצי ממה שמגיע לזה באמת. סדרה מעולה שבהמשך לגאנדאם סיד גורמת לך לחשוב על הדברים שהיא מציגה. בחיים לא נהניתי כל כך לצפות במשהו שהנושא העיקרי שלו הוא פוליטיקה ואיך היא מזיקה לאזרחים/חיילים. אני מניחה שזה פשוט פגע קרוב מדי לדברים שאני מכירה מהיום יום).

Snake Bandage

New member
אני צריכה ללמוד להסביר דברים יותר טוב.

אני דווקא חשבתי שרוב העבודות שניתנו לילדים היו הגיוניות לחלוטין. יש את הברורים מאליו כמו קושירו כחוקר של העולם הדיגיטלי והיקארי כגננת. יש את העבודות שהגיוניות אם חושבים קצת. טאיצ'י כשגריר לעולם הדיגיטלי זה ברור, הרי הוא המנהיג של הילדים הנבחרים. אפילו כשדאיסקה היה הגוגל בוי של החדשים טאיצ'י עדיין היווה מנהיג עבור החבורה. ג'ו כרופא? נכון שכולם אמרו לו שהבחירה במקצוע היא בידיים שלו (אפילו אבא שלו, שג'ו תמיד חשב שינשל אותו מהירושה אם יבחר להיות משהו אחר, אמר שהוא יהיה מסופק מכל עבודה חוקית המכבדת את בעליה שג'ו יבחר), אבל הוא זה שהחליט בעצמו שהוא כן רוצה להיות רופא; הרי הוא בחר לרפא דיג'ימונים, אחרי שהוא ראה מה קרה לחברים שלו בעולם הדיגיטלי. איורי כסניגור? נו, יש לו חוש צדק מפותח. אני בטוחה שהוא גם נוטה לבחור תיקים שלא יאלצו אותו גם לשקר כדי להגיע לצדק המיוחל. קן כבלש-שוטר-מה שזה לא יהיה מתאים לו מאוד; הרי הוא הבעלים של סמל טוב הלב. חוץ מזה, הוא כל כך אכול אשמה שגם כשהוא מתאפס על עצמו הוא עדיין חש צורך לתקן דברים כדי לכפר על כל מה שהוא חושב שהוא אי פעם עשה רע למישהו. דאיסקה כבעל עגלת ראמן זה חמוד לגמרי ומתאים לו, אבל ההצלחה העולמית שלו שהביאה אותו לשער של הטיים? אם תחשבי על זה, הוא היה היחיד שהצליח להדוף את האשליה של מארשמאלו. הילד כזה ווינר שאני לא מופתעת שהוא הצליח כל כך. הוא פשוט לא ויתר והגיע רחוק. יש עבודות שדורשות קצת יותר מחשבה והסתכלות על ההורים של הילדים. טאקרו כסופר יכול להיחשב כביזארי, אבל נו, אמא שלו עיתונאית. יאמאטו כבר קיבל את החוש למוזיקה מהירואקי (לא, באמת, לאבא שלהם הייתה להקה כשהוא היה צעיר), אז למה שטאקרו לא יקבל את חוש הכתיבה מנאטסוקו? איכשהו, גם נורא מתאים לו לרצות לספר את כל הסיפור על ההרפתקאות של הילדים הנבחרים לאנשים. זו תרפיה טובה. מימי כמנחת תוכנית בישול יכול לגרום לאנשים להרים גבה, אבל תזכרו שאמא שלה נוטה להכין מאכלים יצירתיים במיוחד; אני בטוחה שמימי למדה ממנה דבר או שניים. חוץ מזה, זה אומר שמימי בשואוביז ומרוויחה סכומי עתק עבור כל תוכנית של "בישול עם מימי ופאל". סורה כמעצבת אופנה זה טיפה דבילי, אבל זה רק שלב נוסף בהתפתחות שלה מטומבוי אימהית להחריד לבחורה נשית עם סוג של עמוד שדרה. היא מעצבת בגדים עם סגנון יפני קלאסי מובהק, וזה הגיוני כשחושבים על העובדה שההורים שלה מתעסקים בפולקלור והתרבות היפנית בעבודה. זה גם מראה שהיא השלימה *לגמרי* עם אמא שלה. שזה קצת קריפי, אבל נו, קרו הרבה דברים ב-25 שנים. שתי העבודות היחידות שבאות משום מקום (או כמעט משום מקום, במקרה אחד) הן העבודות של יאמאטו ומיאקו, שצריך להיות יצירתי מאוד כדי לגרום להן להישמע . יאמאטו כאסטרונאוט זה קריצה לאנימה ישנה על ספינת חלל בשם יאמאטו, ואין לי מושג איך לגרום לזה להישמע הגיוני בקאנון (יום אחד...). אבל מיאקו... שוב, קרו הרבה דברים ב-25 שנים. אם את חושבת על זה, היא אמא במשרה מלאה לשלושה ילדים, ואחד מהם הוא תינוק. אולי רק אחרי שהתינוק נולד היא החליטה להפסיק לעבוד? אני אוהבת לחשוב שאולי היא עבדה בחברת היי-טק מצליחה וחסכה מספיק כסף כדי לממן קולג' לשלושים ילדים עד שהקטנצ'יק נולד. זה מאוד פאנוני, כמובן, אבל לפעמים צריכים להמציא דברים כדי למלא חורים. זה לא קאנון, אבל זה מאוד מספק. עכשיו, בקשר לרובוטריקים. בואי ניקח למשל את העולם של הסדרה המקורית. אופטימוס פריים, מגהטרון, באמבלבי, סטארסקרים, 1984. הכל מתחיל בשלוש עונות וסרט של הסדרה המקורית (תמיד חשבתי שזה מוזר שאף אחד, אפילו לא השונאים, לא מתעלם בקאנון שלו מהעונה השלישית והסרט. טוב, נו, הם גם בקאנון האישי שלי). אחר כך יש את עונה הרביעית הגנוזה של הסדרה (רק שלושה פרקים שודרו). העניין הוא שיש שתי סדרות ששודרו הרבה שנים אחר כך והיוו המשך רשמי לסדרה המקורית, Beast Wars ו-Beast Machines. יש שם צאצא של אופטימוס פריים שמשתנה לגורילה, ויש הרבה אנשים שזה מספיק להם ("אופטימוס הוא משאית, לא קוף מטופש!") והם בכלל לא כוללים את שתי הסדרות בקאנון האישי שלהם. מבחינתם, רובוטריקים לעולם לא ישתנו ליצורים סמי-אורגניים כמו שקורה שם. רוב האנשים דווקא כוללים את Beast Wars בקאנון האישי שלהם, כי זו אחלה סדרה. אבל 80% מהאנשים מעדיפים שלא לחשוב בכלל על Beast Machines, כי היא... די מחורבנת. אבל יש אנשים ש*כן* אוהבים את BM (פסיכים) ו*כן* כוללים אותה בקאנון האישי שלהם (פסיכים). בכל מקרה, כולם חיים בשלווה והרמוניה יחסית (בכל זאת, הם אוהבים רובוטריקים, לא בדיוק אנשים שפויים), בין אם הם כוללים את סדרות ההמשך בקאנון האישי שלהם ובין אם לא. העיניין הוא שבכל יקום כל סדרה עומדת בפני עצמה ופשוט בונה על הסדרה שלפניה. אז אם אתה מתעלם מאחת מהסדרות שבאה אחרי הסדרה הראשונה, זה לא יפגע בך יותר מדי. אבל מכיוון שסדרה אחת מהווה המשך לסדרה אחרת, אז יש בין הסדרות קו זמן. שאפשר בהחלט להתעלם ממנו אם אתה לא אוהב קופים. כמו שאפשר להתעלם מ-02 אם אתה לא אוהב אסטרונאוטים. אבל חבל, כי 02 זו סדרה כיפית, אז פשוט צריך ללמוד לחיות עם זה.

Apikachu L

New member
מצד שני, אם מתחשבים בחברה היפנית

שם די קשה גם לעבוד וגם לטפל בילדים. זה עניין די נפוץ לפי מה שהבנתי, שאחרי שמביאים ילדים מפסיקים לעבוד. הילדים לומדים שם לקרא מגיל שנה דמט. תחשבו כמה השקעה זה דורש כדי להגיע לגן ילדים טוב שיביא לבית ספר טוב שיביא לתיכון טוב שיביא לאוניברסיטה טובה וכו.

למעלה