תחרות החיים הגרועים ביותר

the black nick

New member
תחרות החיים הגרועים ביותר

לפי דעתי 90% מהכותבים פה סתם מתבכיינים.......החיים שלי יותר גרועים משל כולם פה(כמעט). אז די להתבכיין ותגידו תודה שאתם לא אני.

ספירקיXD

New member
התחלנו.. כנס..

זה שהחיים שלך גרועים פי כמה וכמה מהחיים של האנשים האחים פה, זה ממש לא מונע מהם לכתוב על הדברים שמפריעים להם, שמציקים להם ושמכאיבים להם. אין רמה מסויימת של 'חרא בחיים' שרק ממנה אפשר לכתוב, כי אם אני רוצה אני גם יכולה לכתוב "אתמול שברתי את האצבע". [סתם דוגמה.] אז תפסיק להרים את האף למעלה, אז פ'סדר החיים שלך גרועים, לא מכירה אותך אז אנלא יודעת ככ עד כמה, אבל תבין שזה לא אומר שהאחרים לא יכולים לכתוב על דברים שלהם. להתראות, ובוקר טוב.

MeWithoutU

New member
וואי...באמת........

אני לא כותבת פה על "ההתבכיינות" שלי כמו שאתה אומר...אלא נכנסת לפורום וקוראת מה אנשים כותבים ואם יש לי משהו להגיד...אני אומרת. וכן לפעמים אני רואה דברים וחושבת לעצמי: "שיאווווו...אם אלו היו הבעיות שלי בחיים...הייתי מאושרת" אבל מי אנחנו להגיד למי רע ולמי לא? מה שאתה מתמודד איתו שונה ממשהו שמישהו אחר מתמודד איתו. אולי משהו שלך נראה שטויות - בשביל מישהו אחר זאת בעיה ענקית...ולהיפך לכן לא מבינה למה אתה אומר דברים כאלו. אתה בוכה על זה שהגעת לגיל 18 ואתה חושב שפיספסת את החיים...()= אחרים בוכים על זה שאין להם ביטחון עצמי גבוה. כל אחד והבעיות שלו... מה לעשות... יום טוב לך!

ולמה אתה חושב שחצי מפה לא סובלים ?

וגם למה להגיד תודה שאנחנו לא אתה ? מה קרה ?

תעשה לכולנו טובה..

רציני, ניסינו לבוא אליך בטוב והכל.. אבל אם אתה ככה, אז סבבה מה אני אגיד לך.. אתה כנראה רוצה שנגיד לך ונצדיק אותך נכון? אז הנה לך- החיים שלך הכייייייייי גרועים!! עכשיו אתה מאושר? ודבר שני, אתה לא יכול לומר לאנשים לא לכתוב את מה שהם מרגישים ומה שקרה להם, הם באים לפה כדי שיתמכו בהם ואנחנו נורא שמחים לעזור לכולם! אפילו לך.. ואם אתה לא רוצה אתה מוזמן לא לכתוב בפורום הזה , זה לא יזיז לאף אחד ( אני חושבת..) בקיצור יאללה ביי, בהצלחה בחיים וכל טוב! ( ועם גישה כזאת לחיים , החיים שלך באמת יהיו חרא! )

dead tree

New member
אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק.

אתה לא מכיר אותי. יש לי את החיים הכי גרועים שיכולים להיות מבחינה חברתית. וגם עיסוקית. וכל זה.

black hock

New member
אולי תרצה לדבר על זה במקום לחפש למי יותר רע?

מי יודע, אולי נוכל לעזור לך...?
אתה רוצה לשתף אותנו?

למעלה