תחרות החמות המרשעת

mayah

New member
תחרות החמות המרשעת

בנות יקרות אני יושבת לי כאן כשעה וקוראת את כל ההודעות ששלחתן ביומיים האחרונים. ובכן, אם היתה תחרות החמות המרשעת, צר לי לבשר לכן - אבל אני הייתי זוכה. אין עולה על חמותי
בצביעות, ברוע, באהבה עצמית ובאגוצנטריות המוחלטת, והסיפור שלי, בנות, הוא ממש סינדרלה, כשאת האם החורגת ובנותיה משחקות חמותי וגיסותיי. ובכן, את בעלי הכרתי בצבא. אהבה ממבט ראשון. היום המיוחל הגיע והוא הזמין אותי לביתו. הוריו ישבו בסלון. נכנסתי, חייכתי, אמרתי שלום בנימוס. ובכך נסתיימה הפגישה. לשבת עמם בחדר האורחים לא הוזמנתי. למחרת, מתרגשת, שאלתי את בעלי, שהיה אז, כמובן, החבר שלי: "נו, מה אמרו?" אתן, יודעות, תגובה כמו: יפה. חמודה, משהו... לא ציפיתי למשהו מעבר לתגובה על החיצוניות, שכן, כאמור, לא בוצעה היכרות כראוי ולא שוחחנו כלל. התגובה היחידה של אימו, היתה: "מה שם המשפחה שלה?" אתן יודעות, כדי לברר לאיזו עדה אני משתייכת. זהו. מאז ועד היום היא ובני משפחתה בעקבותיה (היא עושה להם שטיפות מח כבר 7 שנים) לא סובלים אותי. מתנהגים אלי כסוג "ז", בלי סיבה באמת. אולי יש כמה כאלו סתם, אבל מטעמי צניעות, אני רק אציין שהבנות שלה לא היו מתקבלות לתחרות מלכת היופי ושיחה קולחת ניתן לפתח איתן רק אם מדברים על שחקנים, סרטים ומה קניתי היום. ובכל זאת הן אשכנזיות ואני לא. והיום, בכל הזדמנות הן עוקצות. אם אנחנו מאחרים - אני מקבלת את התגובה ולא בעלי. באחת הפעמים שאיחרנו בכחצי שעה לארוחת צהריים (בגלל בעלי שלא ויתר על צפיה במונדיאל)גם הואשמתי בבעיות הבריאות שיש לחמי. היא מבחינתה שאני
. זהו. אני לא אגדוש אתכן בכל קורות אותי ב 7 השנים. אבל תדעו, אני זוכה בתחרות.

הגנובה

New member
יקירתי! ברצון הייתי מעבירה לך את

השרביט! אבל לצערי.... לכל אחת מאיתנו יש חמה שהיא סוחבת על הגב... לכל חמה יש שריטה אחת או שתיים... חמתי פתחה רף חדש ואספה יחד את כל ה"שריטות" האפשריות!! רוצה אותה??? גם אם תרצי - לא אתן לך! - אבי תמיד אמר לי לא לעשות לאחרים מה שאני לא רוצה שיעשו לי!!! אז אני לא שולחת אותה לאף אחת...ומתרחקת ממנה בעצמי!

mayah

New member
הלוואי וגם אני יכולתי לעשות כמוך

אך לצערי, אין זה מתאפשר, כי גם אם אני לא מבקרת אותה, מתקשרת אליה וכו´ היא עדיין שולחת אלי מסריה בכל דרך אפשרית, דרך אימה, שתחיה, בת ה- 85, דרך בנותיה, בעלה...

הגנובה

New member
אני ביקשתי משליחיה של חמתי

להפסיק לדבר איתי על חמתי או לספר לי מה היא אמרה או עשתה... אני מוכנה לשוחח איתן על כל דבר בעולם... רק לא על חמתי.... את קיבלת מהן טלפון? גם אני לא, וזה לא חסר לי...

למעלה