תחרות היד המשוגעת - ה-nuts שלכם שווים פרסים!!

All In Poker

New member
תחרות היד המשוגעת - ה-nuts שלכם שווים פרסים!!

שימו לב, תחרות היד המשוגעת של אתר אול-אין יוצאת לדרך: http:/www.all-in-poker.co.il בהצלחה לכולם!!!

Papito

New member
יש 4 שיכולים להתמודד על התואר הזה

3 בחיים ואחד לא. דויל ברנסון, פיל הלמות', ג'וני צאן וסטו אונגר. אם תאמר על כל אחד מהם השחקן הכי גדול בכל הזמנים לא תהיה רחוק מזה, לא משנה איך תסתכל. ואם הוא רחוק מזה אז ממה יש לו 11 צמידים?

modz0r

New member
הלמות' שחקן טורנירים מצויין

אחד הטובים, אם לא הכי טוב. וזה כמובן כשאנחנו מדברים על הולדם בלבד, כי הוא מעולם לא זכה בטורניר גדול שהוא לא הולדם. בקאש? הוא שחקן בינוני (ברמות האלו), ולא יותר. ברוב תוכניות ה-High stakes רואים אותו מפסיד כסף. יש הרבה מאוד שחקנים יותר טובים ממנו במשחקי קאש.

זונע

New member
דרך אגב

מתיסאו הפסיד את היד הזאת כי הוא שיחק אותה זוועה. הוא פשוט צעק לפיל "תבלף אותי"

Papito

New member
כשאתה עומד לשים 40 אלף דולר

ואם לא קראת נכון אז 40 אלף דולר על לוח עם אופציה לסטרייט משני צדדים, שלישייה, פול האוס, וטופ פייר כי הלמות' העלה לפני הפלופ. אז אתה לא ממש משחק פוקט קינג בצורה גרועה, ואתה לא ממש צועק תבלף אותי. כשמישהו יעשה עלייך רייס של 40 שקל באותו מצב, אני רוצה לראות אותך נותן CALL בכזו קלות.

זונע

New member
מה זה 40 אלף דולר בשבילם? תעשה טובה

תראה היי סטייקס פוקר באגו, כל קופה מתקרבת למאה אלף.

Papito

New member
ראיתי כל פרק בHSP מהעונה הראשונה

עד העונה הרביעית ואני מחכה לעונה ה5 שתתחיל. אני זוכר משם ידיים בע"פ. וכן רייס של 40 אלף דולר זה עניין משמעותי גם בשבילם. למרות שהרבה מהקופות שם (במיוחד בעונות האחרונות) חוצות את קו ה100K. זה עדיין לא אומר שאין להם ערך לכסף

modz0r

New member
אגב, פרט בקשר ליד הזאת

מי שלא ראה את התוכנית, הם שיחקו ככה שמי שמנצח עם 27 (בין אם ביד לגיטימית או על ידי בלוף), מקבל כסף מכל שאר השחקנים.

levinshizer

New member
אני וחברים שלי הבנו את זה אלינו...

תאמינו לי תענוג משפר את המשחק בצורה מדהימה ואין יותר כיף מלראות פלופ AKQ לעלות ושכולם פורשים להראות 27

ereuveni

New member
קח את זה בתור ביקורת בונה

הפרצוף שאתם שמים על הקלפים והמחזיק מפתחות לא במקום. שלם כמה ג'ובות שיעצבו לכם סמל נורמלי.

All In Poker

New member
RE:ביקורת בונה

היי ערן. קראתי את ההערה שלך. אנחנו שלמים עם הלוגו שלנו, אין כאן שום קשר לעלויות כספיות. בכל מקרה תודה על הביקורת. יניב.

Papito

New member
עוד ביקורת בונה אחת

מפריעה לי העובדה שאתה נמצא בפורום רק בשביל לקדם את האתר שלך ואת העסק שלך. אני חושב שאם אתה מקבל כאן שטח פרסומי בחינם במקום לשלם עליו הון כסף כאן בתפוז או וואלה, YNET או כל פורטל אחר. אז שהתמורה שלך לפחות תהיה בכך שתהיה חבר מן המניין ותשתתף בדיונים השונים שיש כאן. זה ממש לא לעניין שהפעמים היחידות שרואים אותך כאן זה כדי לפרסם את עצמך וללכת עד לפעם הבאה

All In Poker

New member
תשובה

אהלן, בגדול אני מקבל עלי את הביקורת ומודה ב"אשמה". אם נכנס טיפה לעומק, חלק ניכר הפוסטים בפורום הם בענייני חדרי פוקר ON-LINE וטורנירים / משחקי CASH במועדונים / פארטיות. אלו שני נושאים שלא כ"כ נוגעים אלי בשלב זה. בכל מקרה בשאר הפוסטים אני אהיה פעיל יותר. זה לחלוטין אינטרס שלי. בברכה, יניב, אול-אין.

nadd

New member
מציע שולחן פוקר חינם למנהל הפורום על פרסום

למעלה