תחרות "הכריכה האחורית"

Bezalel P

New member
תחרות "הכריכה האחורית"

שבוע הספר העברי (אשר הפך כבר מזמן לחודש הספר העברי), מצוין בארץ מדי שנה במהלך חודש יוני, ומביא לנו חגיגה של ספרים, סופרים, דוכנים ומדפים עמוסים. איך בוחרים ספר מתוך המגוון העצום שלפניכם? האם שמעתם שהוא נמצא ברשימת רבי המכר? האם קיבלתם המלצה מחברים? האם הוא הספר הראשון שקרא בשמכם ברגע שנכנסתם לחנות? או אולי קראתם את הטקסט הכתוב על הכריכה האחורית שלו, זה שמתאר בקיצור את המתרחש בספר, אולי עם ביקורת מחמיאה אחת או שתיים ותיאור קצר של הסופר? גם בלוגים הם כמו ספרים; מתחלקים לז`נרים ותחומי עניין מגוונים, סגנונות כתיבה שונים, ויש מדפים על מדפים לבחור מהם. לרגל החגיגה המתרגשת עלינו, הבלוגיה בתפוז והוצאת "ידיעות ספרים" מזמינות אתכם להשתתף בתחרות, לפרגן לבלוגרים אחרים ולכתוב את "הכריכה האחורית" שלהם. כל הפרטים על התחרות, פרסים ותקנון - בבלוג הבית: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1488326 ותודה ענקית ל-wranger שותפי הנהדר והוגה הקונספט לתחרות. אם לא היית קיים, היו צריכים להמציא אותך.

wranger

New member
../images/Emo9.gif|מצטנע||נבוך||מסמיק|

גם אתה שותף בסדר, אתה יודע.

אור 173

New member
לא הבנתי משהו

* מה עליי לעשות כדי להמליץ על הבלוג שלי? אפשר גם בנוסף לבלוג שלי,ועל עוד בלוג של משתמש אחר? מי זוכה בפרס,זה שכתב את הכריכה או בעל הבלוג שכתבו עליו? מי שכותב כריכה חייב שיהיה לו בלוג בתפוז?

wranger

New member
בוודאי שצריך שיהיה לך בלוג בתפוז

זו תחרות תפוזית. אתה יכול כמובן לפרגן לבלוגרים אחרים גם ברשומה דומה בבלוג חיצוני, אבל הפרסים יחולקו רק לרשומות שנכתבו בבלוג תפוזי.

Bezalel P

New member
כדי להמליץ על הבלוג שלך,

צריך קודם להמליץ על מישהו אחר. ההמלצה במתכונת כריכה אחורית צריכה להתפרסם בבלוג שלך בתפוז. ניתן לכתוב עד שלוש המלצות. הזוכה יהיה הממליץ (כותב הכריכה).

לדעתי wranger לא מייצג את בעלי הבלוגים.

לצד מנהל הבלוגיה אמור להיות מישהו שמייצג גם את בעלי הבלוגים. wranger לא ממש עושה את זה.

הסבר

מנהל הבלוגיה דואג לאינטרסים של האתר. מנהל פורום נוסף הוא מטעם בעלי הבלוגים, והוא אמור לייצג אותם. אני לא מתפלא על כך שאתה לא מייצג את בעלי הבלוגים, כי בעלי תפקידים באתר בחרו אותך לתפקיד הזה, ולא בעלי הבלוגים.

wranger

New member
מה?

תושב חוץ, אני לא מייצג אף אחד ושום דבר. אני כאן כדי לעזור לבצלאל לנהל את הפורום, כדי שלבצלאל יהיה זמן לניהול פורום התמיכה הטכנית, למשל, או לענות לעשרות המסרים שהוא מקבל ביום, או כדי לקרוא את הסיפורים המשתתפים בתחרויות, או בכלל לארגן תחרויות כתיבה. מי החליט שמנהל הפורום הנוסף, מעבר לבצלאל, הוא מטעם בעלי הבלוגים? אתה?

שאלה לגבי התחרות

לא ברור מי ה"שופטות" בתחרות. האם אלה גורמים שקשורים לאתר, או שהם נייטרלים? למה לא מפרסמים את הזהות של השופטות?

wranger

New member
אני הבנתי את זה כ"ידיעות ספרים" ו"תפוז"

או כמו שהן מוצגות ברשומה בבלוג הבית, "ההוצאה" ו"הבלוגיה".

Bezalel P

New member
שיפוט הסיפורים בתחרות

השיפוט ייעשה ע"י אנשי תפוז וידיעות ספרים. כך כתוב בתקנון.

שאלה

חלק מהבלוגים שאני נהנית לקרוא כבר אינם פעילים או נמחקו, ואשמח לטיפים מה לעשות בנידון?

Bezalel P

New member
אם הבלוג סתם אינו פעיל, במובן שאינו מתעדכן

אין בעיה. אפשר להמליץ עליו, ואולי זה יעודד את אותו בלוגר לחזור לכתוב. אם הבלוג מחוק, אין מה לעשות. ניתן להמליץ רק על בלוגים קיימים שאפשר לקשר אליהם.

למעלה