תחרות המבחן בלונדון

cubano1

New member
תחרות המבחן בלונדון

פורסמה רשימת המשתתפים והמשתתפות http://figfront.lx2.sportcentric.co...mnasts_Nominative_Registration.pdf?1323858253 ישראל זכאית לשלוח מתעמל ומתעמלת, על בסיס ההישגים מאליפות העולם האחרונה. ולריה תייצג את המדינה בתחרות התעמלות הנשים. היא אמורה להשיג את הקריטריון של הועד האולימפי הבינ"ל די בקלות. (אך עדיין תצטרך להשיג את הקריטריון הישראלי הקשה יותר) אצל הגברים, מכיוון שאלכס שטילוב זכה בהעפלה אוטומטית לאולימפיאדה הודות למדליה בגמר הקרקע באליפות העולם, התפנה מקום נוסף לתחרות המבחן ומסתבר שזה יהיה פליקס אהרונוביץ' שיסע לתחרות. פליקס הוא ישראלי, יליד אוקראינה, שעלה לארץ בגיל שנתיים ומתחרה במכללות בארה"ב ועל כן הוא לא מוכר לנו. הוא מבלה את רוב זמנו שם. הוא לא התחרה באליפות העולם האחרונה, וגם לא באליפות אירופה, אז רק בלונדון נדע באיזה כושר הוא נמצא כעת. אין לי מושג אם הוא באמת יכול להתמודד על מקום במשלחת ללונדון 2012. הוא מתעמל קרב רב ובניגוד לישראלים שלרוב חלשים במקצועות הכח, פליקס חזק בסוס הסמוכות, במקבילים ובטבעות. בהצלחה!

בהצלחה למשתתפים

פליקס ארונוביץ' מתעמל מוכר כמעט לכל מי שבתחום. לפני שהוא טס לחו"ל, הוא התעמל בארץ שנים רבות, היה אלוף הארץ מספר פעמים ברציפות ולפני כן זכה בתארים נוספים. כאשר אלכס עלה לארץ, בהתחלה פליקס היה יותר טוב ממנו, ואז נוצרה יריבות קשה וארוכת זמן ביניהם. שניהם התעמלו בעמק הירדן נראה לי. אח"כ אלכס השתפר עוד ועוד והתחיל לעקוף את פליקס בתחרויות. אלכס עבר למכבי ת"א, ופליקס הלך בעקבות נועם שחם, אלכס חמודיס ומתעמלים ישראלים נוספים שהתקבלו למכללות בארה"ב וסללו את הדרך לשם. בארה"ב לדעתי הוא עבר תהליך של פריחה, דעיכה ושוב פריחה. אם אינני טועה, הוא גם השתתף באליפות הארץ האחרונה שנערכה בהדר יוסף. מבחינתי הוא מצטרף לטרנד הקאמבקים, שבאורח נס גם מוכיח את עצמו לטובה בזמן האחרון. בהצלחה

cubano1

New member
טוב לדעת

אני לא מכיר את ההיסטוריה המוקדמת שלו אני רק יודע שהוא מתחיל שנה שלישית במכללה שלו (Penn State) לא חושב שהוא התחרה באליפות הארץ האחרונה.

למעלה