תחרות המילה האחרונה!

La Gamba

New member
תחרות המילה האחרונה!

ככה זה הולך, בכחמישה שבעה פורומים בתפוז תתקיים תחרות המילה האחורנה! המשתמש המנצח: זה שאומר את המילה האחרונה. הפורום המנצח: זה עם הכי הרבה הודעות לאחר שלושה ימים בשרשור. אז אל תחכו לרגע האחרון כי בקושי יהיו כאן הודעות. סיום התחרות: 72 שעות על השניה. GO!

the king 25983

New member
לא הבנתי מה צריך להגיד אז

הנה אמרתי משהו: בלה בלה בלה יערךאון´טך לך´לורטך ´שעכףלךדטכ9´ק

La Gamba

New member
אם אתה רוצה להגיד את המילה האחרונה

לפחות תן לה משמעות...

לא נראה לי שזה יקרה פה...../images/Emo20.gif

אתם יבשים מידי....דברווו....תשירו שירים יאאלה בדיחות! מה זה מוצץ דם ויש לו כנפיים? אולדייז אולטרה!

רותמיקה

New member
דיי דבילי כי..../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

זה יתקע את המחש עם יהיה שרשור גדול וגם... זה יוריד את כל השרשורים האחרים(אה שחכתי שפה זה לא משנה כי אף אחד לא כותב הודעות!!!) טוב אפשר לנסות.. מילה אחרונה:רותם

power play

New member
כדי שאנשים פה יפסיקו להתחמק

מהנושא של הפורום. אם לנושאים הלא קשורים כבר אין התייחסות, אז לא פלא שגם על מוניקה לא מדברים פה. ושאלה:כמה שנים כל אחד מחברי הלהקה עוסק בקריירה של אמן? כולל להקות אחרות ממוניקה,מישהו יודע?

../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

עיניים טובות צרפתייה בחדר המתנה יושבת מולי על הספה מחכים לרכבת בארץ זרה באנגליה גם היא מוזרה. האנגליות הן לא מביטות הן לא מביטות בחדרי המתנה העיניים שוקעות במגזין אופנה רק אני והיא אליי מביטה. העיניים שלה טובות אליי. רוצה לדעת איך היה הביקור שלך באנגליה היה יפה הספקת לראות הרבה אז כמוני אולי הרגשת נוכריה. אבל היא שקטה ומאוד רחוקה יושבת מולי בחדר המתנה מחכים לרכבת בארץ קרה רק אני והיא אליי מביטה. העיניים שלה טובות אליי.

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

מילי מילי אומרת שנתקע לה בראש הנאום שהקוקהד דפק לה ב 95´. 24 היא הגיעה על 4. 10 ביוני מצעד לועזי על השטיח דיכאון וזבובים היום בלילה אני אשפיל את עצמי כי אני כי אני רוצה להגיע למטה במכה ולטרוק את הדלת על שנים של חרטה ולצאת. מילי אומרת אין לי ברירה היא תקועה בתוך סרט בתוך מנהרה היום בלילה אני אשלח לו מכתב

../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

הפוך בשמש עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי אני יודע אבל אין לי חלל נקי מסתכל מאחורי הפנים שלי רק שלא ישמעו את השיר שלי. העיר הזאת מנגנת לא טוב דמעות של עשר שעות אחרי השתיה ועולה שוב תהייה משאירה סימני שיניים. לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת לא בא לי לנצח כבר לא. קוקיות אדומות על עצים ירוקים פאם פאטל איפה שרק יורקים יש לי מעצורים תודה לאל על חסדים קטנים. רק להיות נשמות שמחות אנשים מחפשים ומוצאים סיבות אני נשען על הזוויות כמו כיסא הפוך בשמש. לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת לא בא לי לנצח כבר לא. ארנבים אבודים בתוך עשב ירוק מכונית משטרה מרעישה מרחוק רק בשביל סוף מתוק מחכה כמו קיפוד בדלת.

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

פצעים ונשיקות פצעים ונשיקות כל השקרים וכל השתיקות חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעליים מבריקות שארית התום בארגזי קרטון מעשה אמנות או מעשה יום יום אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה... פנים עדינים של פליט רוחני אתה לא מתאים אבל תמיד תהיה איתי אמרתי לה זה רושם ראשוני אל תקני זה לא האף שלי היא אמרה לי תודה אני כבר אבודה ולא מפחדת מקנייה לא טובה אז נשארתי שם הקזתי לה דם כשניסיתי לשנות לה את העולם עצלנות כושלת כישלון חרוץ בזבוז פרוע ואין לי תרוץ אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה...

../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

סאן חוזה היא נסעה לסאן חוזה וחתכה את הוורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים יש שם בית חולים יפה הרופאים בחלוקים ופלמינגו על הדשא הם צפופים כמו עננים ורודים עננננים מה היה לך רע להיות ילדה שלי לבזבז את השעות שלך איתי בסוף גמורים לשכב אחד בתוך השני אני נשארתי כאן כמובן בזבזתי זמן כי אני תמיד סובל מלב שלא פועל עננננים מה היה לך רע... באתי לאסוף אותה מנמל התעופה עם תחבושות על הידיים היא הייתה יפה כמו מתנה בעטיפה. כמה זה נפלא שוב אהיה שלה אבזבז את השעות שלי איתה בסוף גמורים נשכב אחד בתוך השני

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

הר של בייגלך היה מוכר בייגלך ליד המשביר לצרכן הוא חשב שיש לו רשיון אבל הרשיון פקע מזמן בסוף בא מישהו וסגר לו את הדוכן וסילק אותו מכאן אחרי שבוע הוא חזר לא היה לו כסף ובבית היה לו הר של בייגלך הגיעה ניידת והוא נעצר הוא לא כל כך הבין במה מדובר בבית המשפט הוא ישב ושתק בגלל גילו העונש הומתק הר של בייגלך אחרי חצי שנה בכלא תל מונד כתבו עליו בעיתון וכל האינטלקטואלים דיברו על גורלו הקפקאי אחרי שבוע הוא יצא לחופשי מישהו התערב באופן אישי הגיע הבייתה אסיר משוחרר נכנס לסלון ומצא מולו הר הר של בייגלך

../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif|קסדה

חח., איזה יציאה לא קשורה השירים האלה.., לא נורא גם אני ירשום... איש קש אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום בשני חדרים מטפטף דולף הזמן כמו טיפות עניים.. הבאנו אותה בוצרה אלגנטית מתים מבפנים חיים מבחוץ אוכלים קוראים מדברים ישנים צוחקים מבפנים על חיים אבודים. אין יותר פחד, אין יותר כלום אני איש קש, אני עץ עקום אין יותר פחד עצב נור שנים מלחמה היתה לי ברירה הילדים לא גדלו הם רק גבהו ומצאו עבודה. אין יותר פחד, אין יותר כלום אני איש קש, אני עץ עקום עץ ק ו ם

La Gamba

New member
|נדוש||נדוש||נדוש||נדוש||נדוש|

כל הפרידות כמו סיכות נעוצות על הלב הסיבוב התארך כשהאוטו שלי התהפך אז נשארתי מחוץ למירוץ אין לי כח לרוץ יש אנשים שעומדים בלחצים ואני מנסה גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח כל הבדיחות הכריכות הדקות בחיוך שלך יש אהבה הכדור שזרקתי לסל כמעט ונכנס כמה חבל נראינו כמו זוג מג´ורנל יש בחורים אדישים לנשים ואני מנסה כי בא לי לברוח מהכל לשכוח

למעלה