תחרות המנג´ר

קיר קמט

New member
שאלה בקשר לתחרות.

אגב, מנהלנו היקר מר א´ , אני מציע שאחריי שנסכים גם על תשובה לשאלה הזו, תוסיף למאמרים מעין תקנון למשחק, כדי שיהיה ברור לכל מה צריך לעשות ולא נקבל כאן מליון שאלות מדי יום בנושא. שאלתי היא מאוד מאוד עקרונית ומשנה די הרבה- אני כבר די השלמתי עם העובדה שאני אאלץ לשחק עם קבוצת הרכבת מרוסיה, אבל מה לגביי ליגות נוספות ? במילים אחרות אילו background leagues אנחנו לוקחים ? והאם משחקים על maximum database ? זה לא סתם קטנוניות זה עניין מאוד עקרוני שמשנה את כמות השחקנים שיש לכל אחד אצלו. אז? (והייתי מעדיף אגב שזה לא יהיה קוויקסטארט , יש לי עניין עקרוני נגד אלה.)

Psycho MC

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אני הולך לפרק פה עוד כמה ימים את אמא של הליגה הרוסית עם לוקומוטיב ב"תחרות המנג´ר" שלנו.... חחחחחחחח אני רציני!!!

קיר קמט

New member
טוב..

דווקא חבל, קיוויתי שאם אני אצליח מספיק אני אעזוב משם לאירופה :) לא נורא בכל מקרה בהצלחה לכולם.

Psycho MC

New member
אני מציע שנשחק...

בלי background leagues וגם עם max database והכל על מקסימום...

ליטן א

New member
תחרות המנג´ר

אז כפי שהיה אולי ידוע לכולם עוד באמצע השבוע.. : הקבוצה שעלייה כולם יתחרו, תהיה לוקומוטיב מוסקווה היום או מחר יפורסמו החוקים והתקנות לליגה. זה הזמן גם לפרסם את העוזר שלי לניהול התחרות.. ofer16.. הוא בעיקרון יהיה המנהל בפועל של התחרות, אני אהיה בעיקר משקיף, ועוד כל מיני דברים.. בקשה אחת בלבד: בכל כמה ימים אני אתחיל שירשור כזה, של התחרות. אני מבקש לשרשר רק לתוך הודעות "רשמיות" שלי (או של עופר), ולא לפתוח שירשורים חדשים בנושא.. כל תמונות המסך שתביאו מהמשחק, ישורשרו רק להודעות הקשורות לתחרות, בלבד. הכל בשביל לשים את התחרות ביחד עם הפורום, ושהיא לא תעלה על הפורום ותיצור חוסר במקום ובבמה לשאלות מנג´ר כלליות.. שיהיה משחק מוצלח והוגן לכולנו!

קיר קמט

New member
יקיריי ויקירותיי הנכבדים !

ישנה בעיה עקרונית בלשחק עם לוקומוטיב מוסקבה. עקב העובדה שמתחילים לשחק בערך באמצע העונה באירופה, אתה עדיין תלוי במה שקרה במועדון בשנה שעברה, כך שהיום פתחתי שני סייבים (כדי לבדוק את זה) איתם, באחד התחלתי את העונה כשאני בגביע אופ"א ובשני הודחתי מהמפעלים האירופאיים. נו ?! אגב זה גם בעיה במידה ותהיה קבוצה שוודית, או נניח רוזנבורג. אני חושב שזה לא נתון בכלל לשיקול דעת, אי אפשר לשחק עם נתוני פתיחה לא שווים.

קיר קמט

New member
אי לכך ובהתאם לזאת

אני מציע שהקבוצה שתהיה בתחרות תהיה או גאלאטסריי או פורטו, עקב העובדה שהן יצאו מקום שני בשותף ושניהן מתחילות את העונה כסדרה, כמו שצריך. well , what do u think ????

ofer16

New member
שמתי לב

שלוקומוטיב מתחילה את העונה באמצע (ובחלק מהמקרים אחרי) העונה האירופית, ובגלל זה עוד לא פירסמתי את התקנון הרשמי של התחרות. ליטן לא מחובר כרגע, אבל ברגע שהוא יתחבר נחשוב ביחד על פיתרון. גם אני חושב שעדיף שהקבוצות שנבחרו במקום השני ייבחרו לקבוצה של התחרות, ויכול להיות שייפתח סקר חדש שייקח בחשבון את החסרון של הקבוצות השבדיות והרוסיות.

Psycho MC

New member
אני מסכים עם קיר קמט!

אי אפשר לשחק עם הרוסים, כאילו בשביל תחרות... זה מה-זה מסריח! אם כבר לשחק איתם, אז כמה עונות כדי שיהיה זמן לבנות את הקבוצה... אז גם אני בעד גאלטאסראי!!!

קיר קמט

New member
אני לא בעד גאלא

אמרתי שצריך לבחור מבין הסגניות אבל אני בעד פורטו אם כבר למרות שהצבעתי במקור למועדון כדורגל קופנהגן :) כי הליגה הטורקית מגעילה השיטה בטורקיה מגעילה השחקנים הטורקים מגעילים.

ליטן א

New member
הדבר היחידי שמעניין שם, זה

לבדוק האם בדרבי נגד פנרבחצ´ה, באמת יורחקו שם לפחות 2 שחקנים, כמו שקרה ב-3 הדרבים האחרונים (עד כמה שזכרוני לא מטעטע בי) /images/Emo8gif

ofer16

New member
לא נרשמים

כל מי שרוצה יכול להשתתף. וזה מזכיר לי: מי שרוצה להשתתף שישרשר לפה תגובה עם
או
. אפשר להשתתף גם בלי להגיב.

ליטן א

New member
אז בעקבות ההערות על לוקומוטיב

ובעקבות העובדה ש-9 קולות נזרקו לים, ויכולים להשפיע על המשך התחרות, אני מודיע שנפתח סקר חדש, ובו אתם מוזמנים לבחור בין 5 קבוצות הפעם (במקום 7 בפעם שעברה). כמו בפעם הקודמת, כל הקבוצות נמצאות במוקדמות ליגת-האלופות, ומכאן שיש לכולן את האופציה (ולו הקלושה ביותר), לזכות בכל התארים הגדולים שאפשר - אליפות, גביע, וליגת האלופות..

ליטן א

New member
שוב, בפעם ה1001,

כל מי שרוצה להשתתף בתחרות - מוזמן ואף רצוי להשתתף בה...
וניצול שירשור קטן... רציתי לציין, אם לא הספקתם לקרוא את מה שהיה כתוב בראש הסקר - הוא יסתיים ביום שישי הקרוב, ב20:00 בערב.

למעלה