תחרות המתכונים חוזרת!
הפעם שיפור! שני המתכונים יהיו מאותו נושא (קינוחים, ממרחים, עיקריות ועוד...) הפעם בחרת ספיישל קיץ ושני מתכוני מקצפות- מקצפת בננה ולימון- 300 גרם טופו רך 2 כפות דבש 2 בננות ( או כמות זהה עם מלון) 2 כפות מיץ לימון רבע כוס חלב סויה קורט אגוז מוסקט לערבל הכל במעבד מזון עד שיוצא קרם לשפוך לצלוחית ולשים במקרר, רצוי להוסיף קליפת לימון מגוררת מעל לפני ההגשב מקצפת טופו ותות שדה ההוראות זהות להוראות מלמעלה והמרכיבים- 300 גרם טופו 250 תות שדה 4כפות סוכר
הפעם שיפור! שני המתכונים יהיו מאותו נושא (קינוחים, ממרחים, עיקריות ועוד...) הפעם בחרת ספיישל קיץ ושני מתכוני מקצפות- מקצפת בננה ולימון- 300 גרם טופו רך 2 כפות דבש 2 בננות ( או כמות זהה עם מלון) 2 כפות מיץ לימון רבע כוס חלב סויה קורט אגוז מוסקט לערבל הכל במעבד מזון עד שיוצא קרם לשפוך לצלוחית ולשים במקרר, רצוי להוסיף קליפת לימון מגוררת מעל לפני ההגשב מקצפת טופו ותות שדה ההוראות זהות להוראות מלמעלה והמרכיבים- 300 גרם טופו 250 תות שדה 4כפות סוכר