תחרות המתכונים! רוטב שמיר או פטרוזי
באיחר אופנתי וקל תחרות המתכונים חוזרת עם שני רטבים, מה שאתם צריכים זה לא לפנות אחר צהריים ולהכין שני רטבים לסלט, ואחר כך לחזור לאתר ולהגיד מה היה יותר טעים והפעם שני רטבים- רוטב שמיר ורוטב פטרוזיליה (אני דואג שלא יהיה הרבה הבדל- רוטב שמיר- רכיבים300 גר´ טופו שלוש כפות חומץ כפית וחצי שמן כפית וחצי סוכר 2 כפות שמיר קצוץ כף שמיר יבש חצי בצל קצוץ מלח ,פלפל ופפריקה לפי הטעם, הוראות הכנה- את כל המתכונים לשים בממחה או במערבל מזון ולערבב, ניתן לשמור עד שבוע במקרר רוטב פטרוזיליה- 300 גרם טופו חצי כוס פטרוזיליה חתוכה טרייה שני בצלים ירוקים חתוכים 2 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית מלח פלפלצ לפי הטעם שליש כוס מים. להכניס מעט מהמים למממחה,או מערבל, ואת שער החומרים, ניתן להוסיף עד חצי כוס לוויסות הדילול של המים, לערבל עד שמתקבל מרקם אחיד ניתן לשמור עד שבוע במקרר... הבחירה שלכם טייק איט אור לוז איט, מי יזכה, מי יפסד, מי הפליל את רוג´ר רביט, ומי באמת הייתה צריכה לזכות באיירווזיון (מקדוניה! מקדוניה! מקדוניה!!!!) בתאבון
באיחר אופנתי וקל תחרות המתכונים חוזרת עם שני רטבים, מה שאתם צריכים זה לא לפנות אחר צהריים ולהכין שני רטבים לסלט, ואחר כך לחזור לאתר ולהגיד מה היה יותר טעים והפעם שני רטבים- רוטב שמיר ורוטב פטרוזיליה (אני דואג שלא יהיה הרבה הבדל- רוטב שמיר- רכיבים300 גר´ טופו שלוש כפות חומץ כפית וחצי שמן כפית וחצי סוכר 2 כפות שמיר קצוץ כף שמיר יבש חצי בצל קצוץ מלח ,פלפל ופפריקה לפי הטעם, הוראות הכנה- את כל המתכונים לשים בממחה או במערבל מזון ולערבב, ניתן לשמור עד שבוע במקרר רוטב פטרוזיליה- 300 גרם טופו חצי כוס פטרוזיליה חתוכה טרייה שני בצלים ירוקים חתוכים 2 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית מלח פלפלצ לפי הטעם שליש כוס מים. להכניס מעט מהמים למממחה,או מערבל, ואת שער החומרים, ניתן להוסיף עד חצי כוס לוויסות הדילול של המים, לערבל עד שמתקבל מרקם אחיד ניתן לשמור עד שבוע במקרר... הבחירה שלכם טייק איט אור לוז איט, מי יזכה, מי יפסד, מי הפליל את רוג´ר רביט, ומי באמת הייתה צריכה לזכות באיירווזיון (מקדוניה! מקדוניה! מקדוניה!!!!) בתאבון