תחרות המתכונים!
כל שבוע אני אארגן תחרות, שבה אציג שני מתכוני טופו... מה שאתם תצטרכו זה רק לבשל שתי ארוחות ערב (או צוהרים, או ארוחת ערב או צוהרים אחת) ולהחליט מי משניהם טעים יותר- הנה התחרות הראשונה.... 1טופו טריאקי. זמן כולל -30 שקות.... מצרכים- 250 גרם טופו *6 כפות חומץ. בן יין *6 כפות רוטב סויה *כף שמן (רצוי שומשום) *שן שום קצוצה (או 3 לפי הטעם) *כף סוכר *בצל ירוק קצוץ 2 כפות שמן לטיגון. שתי חצאי כפיות לערבב את כל המצרכים המסומנים ב* בקרעה, ולהוסיף עת הטופו הפרוס לחתיכות בעובי מקסימלי של סנטימטר. להשרות במשך 20 דקות. לטגן בסוף את הטופו במחבת משני הכוונים עד שישחים, להניח בצלחת הגשה. את המשרה שנשאר לשפוך למחבת ולהביא לרתיחה, להוסיף את שתי חצאי הכפיות ( רצו שזה יעשה פעמים) של העמילן המומסות במים לרוטב ולבחוש עד שהוא מתעבה. לצקת את הרוטב על האוצמה ובתאבון! 5 דקות 2. גלידת טופו וניל- 450 גרם טופו רך. 1 כוס חלב סויה. 1 כוס סוכר חום 1 כף ציץ לימון 4 כפות תמצית וניל. קורט מלח הוראות לשים את כל החומרים במעבד מזון עד שמתקבל קרם חלק ללא גושים. להעביר לכלי סגור והלהקפיא למשך הלילה לפחות בתאבון!
כל שבוע אני אארגן תחרות, שבה אציג שני מתכוני טופו... מה שאתם תצטרכו זה רק לבשל שתי ארוחות ערב (או צוהרים, או ארוחת ערב או צוהרים אחת) ולהחליט מי משניהם טעים יותר- הנה התחרות הראשונה.... 1טופו טריאקי. זמן כולל -30 שקות.... מצרכים- 250 גרם טופו *6 כפות חומץ. בן יין *6 כפות רוטב סויה *כף שמן (רצוי שומשום) *שן שום קצוצה (או 3 לפי הטעם) *כף סוכר *בצל ירוק קצוץ 2 כפות שמן לטיגון. שתי חצאי כפיות לערבב את כל המצרכים המסומנים ב* בקרעה, ולהוסיף עת הטופו הפרוס לחתיכות בעובי מקסימלי של סנטימטר. להשרות במשך 20 דקות. לטגן בסוף את הטופו במחבת משני הכוונים עד שישחים, להניח בצלחת הגשה. את המשרה שנשאר לשפוך למחבת ולהביא לרתיחה, להוסיף את שתי חצאי הכפיות ( רצו שזה יעשה פעמים) של העמילן המומסות במים לרוטב ולבחוש עד שהוא מתעבה. לצקת את הרוטב על האוצמה ובתאבון! 5 דקות 2. גלידת טופו וניל- 450 גרם טופו רך. 1 כוס חלב סויה. 1 כוס סוכר חום 1 כף ציץ לימון 4 כפות תמצית וניל. קורט מלח הוראות לשים את כל החומרים במעבד מזון עד שמתקבל קרם חלק ללא גושים. להעביר לכלי סגור והלהקפיא למשך הלילה לפחות בתאבון!