תחרות הנחשקים/ות בתפוז

ליאן.

New member
תחרות הנחשקים/ות בתפוז ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

זוהי ההזדמנות האחרונה בהחלט של כל אלה הרואים/ות עצמם ראויים לתואר הנחשק, להגיש מועמדותם.
כמה פרטים על התחרות :
על המועמד/ת להעלות תמונה בפורום + לתת מענה על מס´ שאלות כלליות המופיעות כאן. (ניתן לפתוח יוזר חדש, מי שירצה)
התחרות נערכת בפורום סינגלס קלאב, אך אינה מיועדת לסינגלס בלבד או לסטרייטס בלבד.
ינתנו פרסים לזוכים (הנחשק והנחשקת
), מתנת תפוז
כנסו לכאן על מנת לקרוא את כללי התחרות ומהלכה. כולם מוזמנים!!!! תודה לצוות סקס וזוגיות גאה על פירסום התחרות בפורום

Yaniv-DC

New member
אחד הדברים השנואים עלי

מאוד אלו ההתייחסויות העצמיות בלשון נקבה... מעולם לא הבנתי את זה, לעולם לא אבין את זה, זה אף פעם ךא הצחיק אותי, אני לא עונה כשמדברים אלי בלשון נקבה, כך גם בסקרים...

נתן.ל

New member
מנפלאות השפה העברית

השפה העברית הייתה מאז ומעולם מחולקת לתארים לזכר ונקבה בנפרד. כאשר מנסים לכתוב משהו אל כלל האוכלוסיה (ע"י פילוח יחיד של זכר\נקבה) מתייחסים אל הזכרים ואל הנקבות כאל שני מינים שונים (במקרה זה מינים האמורים להמשך אחד אל השני). לכן, כל עוד לא יהיה רוב של גאים(הומואים, נושכים וכולי) לעומת סטרייטים המצב ישאר כמות שהו. קאפיש?

Yaniv-DC

New member
לא, ממש לא קאפיש

אוי ואבוי אם למישהו זה קאפיש...

נתן.ל

New member
למה אתה מצפה ?

שיהיה בכל מקום גם התייחסות לאלה המעדיפים את מינם ? יש גם ככה מספיק סיבוכים עם התייחסות לשני מינים בשפה העברית אז איך אתה מצפה שיתייחסו לגאים? מין מסוג שלישי ??? חוצמזה - אם ז\ה מפריע לך, אתה יכול לפנות במסר אישי לליאן, היא בחורה נחמדה ושמחה לעזור (חבל לך על הזמן) ולבקש ממנה לשנות את הנוסח למשהו יותר כללי ולא עם התייחסות "מפלה" שכזאת לפי ראיתך.

campari

New member
אני בעד יניב!

אבל איך מצביעים? ואגב, יניבי, חלה טעות כתיב מצערת בתשובות שלך. הרי ידוע לכל ילד שהדגנים הכי טעימים זה BASIC-4, ולא מה שכתבת... חוצמזה, ואולי בגלל שהם סטרייטים, נוצר אצל כמה מהמתמודדים רושם מוטעה לגבי השאלות. צריך להסביר להם ש"לא מעשן", "לא שותה" ו"לא נוגע בסמים" רק יכולים להוריד להם ניקוד. מה עוד הם יכתבו שם? "לא יורד"? "לא משתמש בדאודורנט"?

נתן.ל

New member
לא נושך כריות ולא נדפק בתחת

למה נראה לך שסטרייטים הם כאלה ביזארים ? הרי אם מביטים על העניין בצורה שהטבע התכוון אליה - אתה מוטציה. אתה לא מביא ליצירת חיים חדשים ורק גורם צרות לאלו הקיימים ובחוץ מזה בחברה שלנו כיום בארץ וגם בעולם - אתה הוא המיעוט. נכון, בספרטא העתיקה היית חוגג, אבל אתה לא שם
זה שאתה הומו לא עושה אותך יותר טוב, אפילו לא עושה אותך שונה, כל עוד אתה לא מופיע אצלי בין הסדינים אין לי שום טענות כלפיך, אז איך זה שאתה כל כך סולד מסטרייטים (לפי הודעתך) ?

campari

New member
מוטציה? אתה מוטציה! ואמא שלך גם...

נתן, אני לא מכיר אותך (ומקווה שזה יישאר ככה), אבל: א. 10 שקל שאתה גם נושך כריות וגם נדפק בתחת (ואם לא במציאות אז במוח המודחק שלך, והכחשות לא ישנו את זה). ב. כולנו מוטציות. בכל בנאדם יש בממוצע 7 מוטציות, אז מה. זה שאתה יודע לאיית מילה לא אומר שאתה גם מבין אותה (ואולי זאת המוטציה שלך...
) ג. ובהמשך לסעיף הקודם, קטונתי מלהבין את דרכי הפעולה של הטבע/היקום/יהוה/בעל/ג´ה (תקרא לה איך שתרצה). ואם אני לא מבין, אז למה שקוף נמוך מצח כמוך יבין את זה. העובדה שקיימת נטיה הומואית בבני אדם מראה שיש סיבה ותכלית ביולוגית לנטיה הזאת. הבנת? אני אנסה שוב: פעם היו שני שבטים של קופים (אגב, אתה יודע שהאדם התפתח מיצור שהיום היו מסווגים כ"קוף", נכון?). באחד היו קופים הומואים ודו-מיניים וסטרייטים. בשני היו רק סטרייטים, אבל הם לא שרדו כי הם היו פחות מוצלחים. השבט ההומואי שרד, והם אבות אבותינו. כן, גם שלך, נתן. עכשיו תתהפך...

נתן.ל

New member
אתה כניראה חשוך יותר ממני

תוקף אישית. למה? אני אמרתי משהו עליך? סה"כ פיתחתי כאן דיון שגררת אותו לפסים אישיים. אגב - אני התהפך רק למי שבאמת שווה את זה (בטח לא לך
)

campari

New member
../images/Emo9.gif

זה מאד תאורטי, אתה יודע. לפעמים אני תוהה אם השייך יאסין (גבר נאה, אגב) לא מזיין יותר ממני...

אני יודע-גם אתה לא נוגע בזקנים ../images/Emo8.gif

אם כי נפלא מבינתי איך הגעת למצב כזה מול השייך

נתן.ל

New member
אולי חיצונית

(אבל זה שהוא מושך אותך לא אומר שגם לי יש סטנדרטים כל כך נמוכים) אבל מבחינה מנטלית, אני ממש לא חושב שאני אוכל להמשך אליו, ובאמת שזה לא רק בגלל שאני רגיל*.
רגיל - הטרוסקסואל, סטרייט זה בניגוד להומואים, אני לא חושב שאני מהווה איזה שהו ניגוד לאפאחד.

Yaniv-DC

New member
אני נורא מצטער

אבל הסיגריה הזו ביד - זה אחד הטרן אופים הגדולים שיש (ביחד עם מריטת גבות וחולצת A&F). באשר לנתן - את הדברים האישיים שיש לי עם ליאן - תשאיר לי. בינתיים יחסי עם ליאן לא רעים בכלל, נכון ליאן?

מה פתאום רק סטרייטים?

היא כתבה ש"אינה מיועדת לסינגלס בלבד או לסטרייטס בלבד" על מה אתם רבים?

.m

New member
אבל איפה, לכל הרוחות, מצביעים? ../images/Emo12.gif

למעלה