תחרות הניק האדום החדש

glitter8

New member
תחרות הניק האדום החדש../images/Emo124.gif

חברים יקרים, צריך קצת אקשן בפורום. מצדה מאחורינו ועד מצדה הבאה יש עוד חודש וחצי.
אז ככה: אני מכריזה היום ולמשך השבוע הקרוב על תחרות הניק האדום החדש
(ובהזדמנות זו נודה לעמרי על מילוי תפקידו בכח
) תנאי ראשון לקבלת הניק הוא חברות של לפחות חודש בפורום. מלבד זאת על המועמד/ת להוכיח פעילות בפורום, העלאת תמונות, אפשר לכתוב "הצגת מועמדות" משעשעת שתוכיח למה את/ה הכי שווה.. בקיצור, תנו לדמיון שלכם להתעופף, ויאללה, לעבודה! בהצלחה

handlessman

New member
אפשר להתחרות שוב??? ../images/Emo8.gif

ושאלה - למה חייב להיות רק אחד, זה לא שאת לא יכולה יותר, אני רואה פורומים עם אפילו 4 אדומים...

מה

הניק האדום מקנה לי או לחילופין מחייב אותי? ואם אני רוצה להתחרות, אז פשוט לכתוב-אני רוצה להתחרות?

handlessman

New member
זה בסה"כ תואר כבוד...

נכון, לא כזה שבאה מלכת אנגליה עם החרב וטופחת לך על הכתף, אבל זה מציין משתמש שהוא פעיל ותורם לפורום, ככה שכל מי שנכנס ייראה את זה.

glitter8

New member
הסבר:

ניק אדום פירושו "תואר מומחה" כמו "סגן מנהל" אנשים נוטים לקרוא הודעות של אדומים כי זה מודגש וכי בדרך כלל הם מדברים לעניין. זה פחות או יותר זה ועמרי, אתה כמובן יכול להמשיך לקדנציה נוספת..

glitter8

New member
טוה, הנה רעיון בשבילכם

בקרוב אני רוצה לעשות תחרות/חידון שהפרס יהיה הדי וי די המפורסם.. יאללה, תנו ברעיונות..

handlessman

New member
אם היינו חושבים על זה מראש...

היינו יכולים לעשות תחרות פרסום ברכות ליום ההולדת של דויד, והברכה הזוכה תישלח לדויד ביום ההולדת שלו אישית, והכותב שלה יזכה ב-DVD...

glitter8

New member
לרוב החברים פה יש

את המייל שלו ואני בטוחה שכבר ישלחו לו ברכה בלי קשר לתחרות, אבל בואו נתרכז ברעיון החדש של תחרות לצורך די וי די מי שיביא רעיון טוב, יזכה באדמומיות..

למעלה