תחרות הפורום - הנספח

Yo-man

New member
תחרות הפורום - הנספח ../images/Emo6.gif

התחרות הסתיימה, הקולות נספרים והשכלולים נעשים. בקרוב יוכרזו המנצחים והפרסים, אבל למען לא נפסיק להשתעשע - הבה ננסה לנחש מה יקרה בשבוע הבא. למי שטרם ראה או שמע על התוצאות, זהירות
, ספוילר לפניך
. 1. יום שבת, 23:30 סנט לואיס ראמס נוסעים לבקר בסיאטל מקום ראשון ב-NFC West מארחת את המקום השני. 2. יום שבת, 03:00 ניו יורק ג'טס נוסעים לסן דייגו סן דייגו אירחה השנה כבר את הג'טס, ודווקא הפסידה, למרות יתרון הביתיות. ועל אף ההפסד, SD נחשבת לקבוצה מאוד חזקה השנה. 3. יום ראשון, 20:00 שוב דנבר ואינדנאנפוליס בשבוע הבא בבית, עם כל הכלים העומדים לרשותם, יחזרו מאנינג-האריסון וחבריהם לנסות להתקדם לשלב הבא. 4. יום ראשון, 23:30 מיניסוטה נוסעת לגרין ביי. מקום ראשון ב-NFC North מארחת את מקום שני. מיניסוטה הפסידו ל-GB פעמיים העונה (בשתי הפעמים באותה תוצאה 31-34). אולי זו השנה של פארב בכל זאת ?! הרי כשהוא עושה את זה, זה תמיד עם הגב לקיר... Place your bets !!!

ranatz

New member
קדימה לפלייאוף!!!

הראמס ימשיכו להיות הסיוט של הסיהוקס וינצחו אותם שוב-סיאטל ממש לא ראוייה להיות בפלייאוף ובעצם גם הראמס... סן דייגו יביסו את הג'טס הקולטס ימעכו את הברונקוס וגרין ביי ישלחו את מינסוטה הביתה, איפה שהם צריכים להיות-לא ברור איך הלוזרים הללו השתחלו לפלייאוף.

LuCkY SoB

New member
שבוע הכרטיס המשוגע

1. משחק בין שתי נמושות, קשה להאמין איך סנט לואיס הלוזרים עלו על חשבון ניו אורלינס. הסיהוקס מסיאטל ינצחו בגלל שהם פחות נמושות מהראמס. 2. הג'טס בכלל לא מרשימים אותי. סן דייגו מדלגים בקלילות לסיבוב הבא. 3. זה בכלל לא באנקר כמו שאתם חושבים. הברונקוס לדעתי היא הקבוצה עם הכי הרבה פוטנציאל בליגה, ואם הם יממשו קצת ממנו ביום ראשון, מאנינג יראה שוב את שארית הפלייאוף מהבית. דנבר מנצחים אחרי קרב קשה. 4. אולי ההגרלה הכי קשה שהפאקרס יכלו לקבל. זה דרבי, ולדרבי חוקים משלו. אני מקווה שקולפפר ומוס לא יחליטו פתאום לשחזר את היכולת מתחילת העונה. גרין ביי ינצחו בעזרת הנשמה של מס' 4, והרבה הרבה שלג.

ofribecker

New member
ההערכות שלי לווילד קארד

1. סנט לואיס. הם בשוונג אחרי הג'טס וסיאטל נראים לי בירידה. 2. סן דייגו. לאדאניאן טומלינסון יהיה הכוכב במשחק הזה. 3. אינדי. אין משהו אחר. ועוד בבית... 4. גרין ביי. בלאמבו, בקור מקפיא ואולי אפילו בשלג, לא מינסוטה היא זו שתדיח את הפאקרס.

Yo-man

New member
הפעם אני הולך ממש נגד הזרם

בתחרות הפורום זה לא הצליח לי יותר מידי (ובטח גם עכשיו אני לא אעבור את קו 50 ה-%, אבל here goes: 1. סיאטל. הקבוצות יכולות לתת משחק טוב ומשחק רע בכל רגע נתון. לסנט-לואיס יש מאמן יותר "לא צפוי", אבל יתרון הביתיות יכול לתת משקל. ובכל, אני לא כל כך אובה את סנט לואיס... 2. סן דייגו. משחק שעכשיו נראה צמוד, אבל יכול להיגמר כמו שנגמר המשחק של NE וה-JETS. 3. אינדיאנפוליס. זה המשחק שאני הכי מפחד ממנו. דנבר נראו טוב בשבועות האחרונים, אבל השבוע שעבר הם התעייפו מול הדרג השני של אינדיאנפוליס, ועכשיו הם נוסעים אליהם. אני משער שזה שפייטון וחבריו "נחו" המשחק נגד דנבר, אומר שהם יהיו רעננים יותר, וגם בלי להיות רענן, פייטון שם הרבה נקודות כל משחק. אני משער שנראה משחק של 45-38 לקולטס. 4. מיניסוטה. זה ה-upset שלי למחזור הזה. מיניסוטה הפסידו פעמיים ל-GB השנה, הם לא במיטבם, אבל יש להם המון מה להוכיח. לא יפטרו את מייק טאיס השנה, אבל הוא רוצה שזה יהיה בגלל ההישגים שלו ולא כי זה יותר משתלם להם כרגע... פארב, לעומת זאת יכול לעשות הכל, ואני הראשון שיעמוד ויריע לו אם הוא יזכה בסופרבול ויפרוש בכבוד, אבל השבוע אני בעד מיניסוטה.

JakeTheSnake16

New member
Playoff predictions

טוב אז ככה: 1. אני מאמין שסיאטל יצליחו להיות קצת פחות גרועים ולברוח עם ניצחון 2. סאן דייגו בעיקר בגלל הביתיות 3. דנבר. לא יכול להמר נגדם, לא רוצה להמר נגדם. אני מאמין!!! 4. גרין ביי - מינסוטה היא לא קבוצת פוטבול שמגיע לה להיות בפלייאוף, ואני מאמין ומקווה שגרין ביי ישלחו אותם הביתה.

kobi08

New member
הבהרה קטנה האם הכל מתחיל מהתחלה

מבחינת ההימורים או שזה מצטבר ועובר לפליי אוף. אני אישית נכנסתי ממחזור 5 ולכן דורגתי נמוך..אבל למען האמת גם ככה לא ההיתי מנצח מקסימום מקום 5 או 6 שני החברה שניצחו באמת תותחים חבל"ז

Yo-man

New member
הכל ממשיך מהנקודה של שבוע 17

אבל לא יהיו יותר פרסים. התחרות הרשמית הסתיימה, אבל אנחנו ממשיכים כרגיל בשביל הכיף. לגבי חוקי התחרות, מהיום שהתחרות נפתחה הכלל היה שצריך מינימום של 14 שבועות השתתפות כדי להיות זכאי לקבל פרס (אחרת זה ממש לא הוגן, כי אתה יכול לקבל ניקוד גבוה יותר ככל שתהמר על פחות משחקים). אבל זה לא נורא כל כך, כי ךפי מה שאני קולט פה, רוב המשתתפים חוזרים כל שבוע בשביל הכיף יותר מאשר בשביל הפרסים.

dbroncos

New member
Let the GAMES begin

1. ההתלבטות הגדולה. האנדר-אצ'יברים הגדולים מארחים את קבוצתו של האדיוט. מצד אחד - הסקווקס הפסידו פעמיים ללאמבס. מצד שני - זה אצלהם בבית, והם יותר טובים. נו שוין. סיאטל תזכה בזכות המפוקפקת של להפסיד לאיגלס בסיבוב הבא. 2.סן דייגו. אולי המשחק הקל ביותר לניחוש. קבוצה אחת משחקת מצויין, השנייה זוחלת לפלייאוף עם שני הפסדים רצופים, והמון ספקות בעצמם ובקווטרבק שלהם. 3. דנבר. ברור שאני לא מסוגל להגיד אחרת, אבל ממה שאני שומע מדנבר, יש לי מין הרגשה מוזרה שהם באמת מאמינים. מה עוד שאני זוכר איך התחיל ה Tour of Revenge שבסופו זכינו בסופרבול הראשון והמתוק. ניצחנו קבוצה שהשפילה אותנו בפלייאוף שנה קודם. נשמע מוכר ? 4. גרין ביי. בעיקר בגלל שאני לא סומך בגרוש על המנטליות של מינסוטה.

roniway1

New member
ההימור שלי:

1. סיאטל 2. סאן דייגו 3. אינדיאנפוליס 4.גרין ביי

CKYEN1

New member
אני מקווה ש...

סיאטל תנצח את הראמס סן דייגו אמן ינצחו טומליסון שולט שתי קבוצות שאני לא ממש אוהב... אינדיאנפוליס שמינסוטה תתן בראש דווקא מתי שצריך לתת אחרי שתי ההפסדים המגעילים שלה לגריין ביי

Yo-man

New member
כבר נוצר מצב מעניין ../images/Emo58.gif

עד כה שוחקו 2 משחקים, וכבר אין אף אחד שיש לו שני ניחושים נכונים. רק קובי בחר את הג'טס לניצחון, אבל הוא בחר גם את סיאטל, שכאמור, הפסידו לסנט לואיס (מחדל!). נראה מה יהיה הלילה...

למעלה