תחרות הפורום - נספח ב'

Yo-man

New member
תחרות הפורום - נספח ב' ../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

אז מה היה לנו שם: יום שבת, 23:30 (ESPN וגם METV) - ניו-יורק ג'טס באים לפיטסבורג. לפי הסטטיסטיקה - הג'טס מעולם לא ניצחו בפיטסבורג. האם זה יעצור אותם גם הפעם ? יום שבת, 03:00 (METV ואולי FOX) - סנט לואיס באטלנטה. ראיתי פה אנשים שבאמת חושבים שסנט לואיס יגיעו עד הסופרבול. בשביל זה הם חייבים לנצח את ויק ולהקתו. בביתם. יום ראשון, 20:00 (FOX) - מיניסוטה באים לפילדלפיה. מצד אחד TO לא משחק. כמה זה יפגע ביכולת של פילדלפיה ? מצד שני קולפפר, מוס וההגנה של מיניסוטה באו מוכנים למשחק האחרון. Are they for real? - יום ראשון, 23:30 (METV ו-ESPN) - קולטס נוסעים לניו-אינגלנד. המשחק הכי טעון, הכי חשוב והכי מעניין שיהיה לנו השנה. כן, יותר מהסופרבול עצמו. האם יצליח ל-MVP של השנתיים האחרונות לנצח את ילד הפלא ומאמנו - הכובען המטורף ? ההתקפה הכי יציבה נגד ההתקפה הכי יצירתית. זה יהיה מרתק. אני מקווה שאני לא מטעה פה אף אחד עם מי משדר איזה משחק (METV זה היחיד שאני בטוח בו), פשוט האתרים שלהם עוד לא מעודכנים לגמרי לגבי השידורים.

Yo-man

New member
הבחירות שלי:

1. פיטסבורג. אני לא בטוח מה יהיה איתם בהמשך הדרך, ואני בטוח שניו-יורק מכינים לבן קבלת פנים של רוּקי, אבל הפעם זה יעבור בשלום. לגבי שבוע הבא אני לא בטוח. 2. אטלנטה. לא כי אני חושב ומנתח משהו בהגיון, אני פשוט מת על ויק ולא סובל את הראמס, אז מה יותר טבעי מלקוות בקול שאטלנטה ינצחו ? 3. פילדלפיה (וקשה לי לכתוב את זה). אני מת שמיניסוטה ימשיכו עוד שבוע, אבל גם בלי TO אני לא רואה את מק'נאב מאבד עשתונות. פילדלפיה תעשה את זה עם משחק ריצה שיקרע למיניסוטה את מעט האופטימיות איתה הם באים. 4. קולטס. קרב ענק עם המון מטען, ואני מאוד מקווה שהפעם אף אחד מהפטריוטס לא יעשה צורות של מלאכים בשלג... come rain, come snow - Maning won't let this one go.

הוליסטי

New member
בעניין קולטס - פטריוטס

שוב שלום. בתור אחד שאוהב היססטוריה ותוצאות משחקים בסגנון: "פעם ראשונה ש...". אני יודע שהיו בעבר שתי זכיות רצופות בסופרבול (של מי?) האם היו יותר משתיים רצופות ? ולעניין נושא ההודעה - כפטריוטס הקבוצה השנייה בטיבה העונה והזוכה משנה שעברה, אני מקווה שהם ימשיכו לסופרבול ואף ינצחו. (למרות שהמשחק האחרון של הקולטס היה מדהים...)

royfr

New member
זכיות רצופות ב-SB

1 ו-2 --> פאקרס 7 ו-8 --> דולפינס 9 ו-10, 13 ו-14 --> סטילרס 23 ו-24 --> ניינרס 32 ו-33 --> בקונקוס אף קבוצה לא לקחה יותר מ-2 רצוף, ואף אחת מהזכות פעמיים ברציפות, לא הגיעה לא לאחר הזכיה השנייה ולא לפני הזכיה הראשונה.

kobi08

New member
הבחירות שלי

גטס כי נמאס ובא להקיא מפיטסבורג אטלנטה סט לואיס לא ינצחו פעמיים רצוף בROAD פילי..כי מיניסוטה היתה בדיחה בחוץ כל העונה..וצריך לנעניש את הפרחח מוס ו..ניו אינגלנד..מי יכול לנצח בגילט סטדיום..

Reshefgarcia

New member
עכשיו תורי...

ג'טס נגד סטילרס - סטילרס,למרות שאין לי ממש העדפה...אני רק מקווה שיהיה משחק פחות משעמם ממה שנדמה לי שהולך להיות... ראמס-פלקונס - שמישהו יגאל אותי מהקבוצת המגעילה הזאת שנקראת סנט לואיס... בבקשה...אני מתחנן בפני אלי הפוטבול שלא יתנו לקבוצת 8-8 סרוחה לעלות עוד שלב... פאלקונס... ויקינגס-איגלס TO OR NO TO,MINISOTA'S GOT TO GO!!! אם יש אלהים...םייטון מאנינג יקח...אם הוא עף פה,שוב,אני רשמית מכריז על הפיכה לכופר ואתאיסט לכל חיי...

kobi08

New member
אם כבר פיטון מאנינג אבל עזוב העיקר

שתכתוב נכון טום בריידי.........טוס בריידי טום בריידי...... THE REAL DEAL

LuCkY SoB

New member
בחירותיי

1. פיטסבורג. הג'טס לא יהיו אלה שיעצרו את הסטילרס. 2. אטלנטה. לא אוהב את הראמס, למרות שהם בהחלט יכולים להפתיע כאן. 3. פילדלפיה. הלוואי שימחצו את הוייקינגס על מה שהם עשו לנו שבוע שעבר. 4. ניו אינגלנד. לא אוהב אותם אבל לא אוהב את הקולטס יותר. מישהו צריך לצנן קצת את ההתלהבות סביב מאנינג, ואני מקווה שהם יעשו זאת.

royfr

New member
הבחירות שלי

סטילרס - אי אפשר לרוץ מולם, אי אפשר לעצור את הריצה שלהם, הקו, לדעתי, הטוב ביותר בליגה. הנצחון במחזור האחרון מול הבילס חיזק את הדיעה שלי עליה (היחדים שבעצם לא פתחו רגליים במחזור האחרון). הם נראים טוב יותר מהג'טס. איגלז - מינסוטה אחרי הישג רציני, אבל פילי הקבוצה הטובה ביותר ב-NFC, וכנראה מספיק טובים בלי TO. פלקונס - קבוצה מה-NFC מערב עלתה לפליי אוף, והעולם שותק. שתי קבוצות מה-NFC מערב בפליי אוף, והעולם שותק. קבוצה מה-NFC מערב בגמר ה-NFC ? יש גבול לכל תעלול. פטריוטס - כן , פאטס. גם אני חשבתי לומר קולטס, אבל יותר מדי אנשים חושבים שמנינג ינצח, ועל השפור בהגנה של הקולטס, וכו'. לדעתי, לבליצ'יק עוד ישנם שפנים בשרוול בשביל לעבור את הקולטס (ולהפסיד לדעתי לסטילרס בגמר ה-AFC).

ranatz

New member
הניחושים שלי

הג'טס לא יכולים לנצח את הסטילרס. נקווה רק שלא יהיה משחק משעמם. אטלנטה ינצחו במשחק מאד צמוד. ההגנה של הראמס תפיל אותם. אני כל כך לא סובל את האיגלס האלה אז אני הולך עם הויקינגים. נראה לי שהולכת להיות כאן הפתעה ורנדי ודנטה הולכים לקרוע את מקנאב ושות' ולמשחק העונה - מאנינג שוב הולך לאכול חרא מהגנת הפאטס. בריידי ודילון יטחנו את ההגנה של הקולטס וינחילו להם עוד הפסד. בקיצור- הגמרים של הליגות: ויקינגים באטלנטה ופאטס בפיטסבורג.

ofribecker

New member
שלי

1. פיטסברג, אלא מה? 2. סנט לואיס, בעיקר תחושת בטן. 3. מינסוטה, רנדי מוס בתנופה וגם ההגנה של הוייקינגס מתחברת לה. 4. וואו!!! כמה קשה להחליט! אהה.... נו..... אההההה..... טוב, אה בעצם לא, אה.... אולי בעצם... נפיל מטבע. "heads" יהיה אינדי ו "tails" יהיה ניו אינגלנד. יצא לי "heads" (עשיתי את זה על אמת) - לכן תשובתי הסופית אינדיאנאפוליס.

gadotmi

New member
הנה אני

פיספסתי את התחרות של ה wildcard, אז הנה השלמה: יום שבת 23:30 : אני מסמפט למדי את פנינגטון ומרטין, אבל פיטסבורג רעבים הרבה יותר, והג'טס "עדינים" מידי לדרישה לש הסטילרס. יום שבת 03:00 : סנט לואיס עברו בקושי את סיאטל, ובעיקר בזכות העובדה שסיאטל "נתנו" להם את המשחק, יותר מאשר הם לקחו אותו בידיים שלהם. זה גם מיקומה של אטלנטה בצמרת נראה לי קצת over, אבל מול הרמס זה יספיק בוודאי. יום ראשון 20:00 : אולי להגנה של מיניסוטה יהיה טיפה יותר קל כשאין להם איום בדמותי של הפטפטן, אבל מקנאב יפעיל את שאר התותחים מספיק טוב. התרגילים של קולפפר יניבו תוצרים, אבל לא מספקים כדי לחזור הביתה עם נצחון. יום ראשון 23:30 : כל כך קשה,טוב שזה אחרון...... זהו the game במלוא מובן המילה, יותר מהסופרבול. אנחנו צפוים לחזות במשחק של התקפות פוריות ומשומנות ! האם אני צודק שהיה משחק בין שתי הקבוצות הללו שלא היו בו בכלל punt-ים.... נראה לי צמוד ביותר (זוכרים את ה 27-24 בשנה שעברה???). כיוון שחייבים להמר, אני הולך עם הביתיים. מה לעשות, למרות הסימפטיה העצומה לפיטון. והשאלה הכי חשובה: היכן רואים את זה? כל אחד בביתו? נראה לי ממש לא לעניין !!!!!!!! בואו נתארגן, אני ממתין למעוניינים !!!!

ahakim

New member
שלי

1. הלכתי עם הגטס בשבוע שעבר ואני ממשיך 2. ATL 3. פילדלפיה 4. יהיה מזג אויר טוב ולכן אינדי תנצח

שלי

1. פיטסבורג. 2. ויק. יש גבול לכל תעלול. 3. ויקינגים. אוהד GIANTS לא יכול להמר בעד הנשרים. (אפילו אם SF היתה מולם). וברצינות, תחשבו על זה, שחוץ מהפציעה של TO, הנשרים לא שיחקו חודש שלם משחק רציני!!!! שבוע חופשי, ועוד שבועיים של מנוחה לכוכבים שלהם. כאן אנדי ריד הולך לשלם על השגיאות האלו. פוטבול הוא משחק של מומנטום- לויקינגים יש את זה. לנשרים ממש לא (לשמחתי). 4. השכל אומר NE אבל הלב אומר אינדי. הפעם אני עם הלב. קדימה פייטון, אל תהפוך לעוד דן מרינו. COLTS.

JakeTheSnake16

New member
הבחירות שלי

טוב, אחרי 0 מ 4 מביך בשבוע הקודם של הפלייאוף, ופרידה כואבת מהברונקוס האהובים, הגיע הזמן לשפר קצת נראה לי... so here goes 1. פיטסבורג 2. אטלנטה 3. פילי 4. אינדי אני מקווה שכל המשחקים באמת ישודרו, כי כנראה שאת הגמרים האיזוריים אני לא אראה, אלא אם כן אני פתאום אמצא טלויזיה עם לויין ביריחו או משהו.

rancz

New member
שלום...

שלום לכולם.. זו פעם ראשונה שלי בפורום ומאוד התלהבתי לראות אותו ולדבר על קצת NFL לא יודע אם זה עוד תופס אבל בא לי להמר על המשחקים השבוע.. פיטסבורג זה ודאי... אני אלך עם האיגלס..למרות שחייבים לאהוב את מינסוטה על ההשפלה של הפאקרס.. הפטס שוב(לדעתי)יקחו את אינדי...למרות ה-49... ואני חייב לשנות קצת אז למרות שהם מגעילים אני אלך עם הראמס.. ויק הוא מדהים ויש להם הגנה טובה..אבל אני לא שוכח את ה27-0 שהם הושפלו ע"י הבוקנירס..(פשוט ביזיון) והכי חשוב..תהנו..

פרינסקס

New member
הנה

פיטסבורג - ההגנה שלהם תעצור את מרטין בלי בעיות... הג'טס לא שמו טאצ'דאון נגד פיטסבורג כבר הרבה זמן.. פיטסבורג בתוצאה נמוכה אבל צמודה (14-9 כזה) סט לואיס!! - מרשל פולק יחזור להיות מרשל פולק, טורי הולט ואייזיק ברוס יעשו טרור להגנה של הפלקונס, וכמה שאני אוהב את מייקל ויק הוא לא יצליח לעשות הרבה קסמים... פשוט לא יילך לו. סט לואיס 38-28 מינסוטה! כי פילי כל כך נהיתה תלוייה באוונס שהם לא יצליחו לעשות כלום בלעדיו. מקנאב לבד שווה 17 נקודות במשחק אבל בלי TO אין מצב. 24-20 למינסוטה. ניו אינגלנד! - כי אלה ניו אינגלנד... בבית... עם טום בריידי!! עם כל הכבוד למאנינג (ויש ים כבוד) ניו אינגלנד תנצח.. או לפחות ככה אני מקווה! אדם ויניטרי פשוט ווינר - 34-31 לפאטס!

roniway1

New member
ההימור שלי:

1. פיטסבורג 2. אטלנטה 3. פילדלפיה 4. ניו אינגלנד פטריוטס!

mcpross

New member
אז ככה

1. ג'טס - כי ביג בן לא ניצח אף פעם במשחק פלייאוף 2. זה קשה - אבל אני הולך על אטלנטה כי ויק פשוט מנצח משחקים לבד (ומארץ מפסיד אותם לבד :) ) 3. הויקינגס - אין TO אין אליפות. יותר ממקצועית זו מכה מוראלית. ומוס בוער עכשיו לגמרי במיוחד אחרי שכל אמריקה כועסת עליו. 4. המשחק הכי טוב של השנה - קולטס אוכלים אותם בלי מלח בגלל שהמזג אויר טוב בבוסטון בסופ"ש - קשה לי לראות איך עוצרים את מאנינג בפלייאוף הזה.

למעלה