תחרות הפורום - סטטוס עדכני

gadotmi

New member
תחרות הפורום - סטטוס עדכני

השבוע אבן הנגף העיקרית דווקא לא היה ההפסד הראשון של ניו אינגלד, אלא דווקא ההליכה המסיבית של מירב החברים היקרים אחרי הזוהר של הברונקוס, וחוסר האמונה ביכולתם של הפלקונס לקחת את כל הקופה מהאצטדיון הביתי בעל האויר הדליל. לתשומת לבכם: השבוע היה רק אדם אחד שהצליח בכל ארבעת המשחקים (זה לא מפתיע לאור העובדה שרק שלושה אנשים הימרו על נצחון לפלקונס) !!!! יחד עם חוסר ההצלחה היחסי בשני המשחקים הללו (דנבר-אטלנטה ופיטסבורג-ניו אינגלנד), הרי שלא חלו שינויים משמעותיים בצמרת התחרות... כמו בעבר, גם הפעם : מי שמוצא שיש טעות ברישומים, מוזמן לכתוב לי. לעיונכם.

Yo-man

New member
תודה גדי

מצבי הולך ומחמיר משבוע לשבוע, אבל אני עדין נהנה (למרות שלפליי-אוף אני לא אגיע עם המאזן שלי). והינה מעט סטטיסטיקה על ההימורים של השבוע: שני אנשים הצליחו לרדת מ-50%: אני והכוכב שלנו עד השבוע -ג'רמי. שנינו עם 3 הימורים שגויים ורק אחד מוצלח. לג'רמי, אגב, זו הפעם הראשונה שהוא טועה ביותר מ-2 משחקים. לעומתינו First and Inches הוא היחיד שקלע 4 מ-4. הוא אמנם מראה חוסר יציבות מוזר עם כמה 0.25, כמה 0.5 וכמה 0.75, אבל הכל נסלח כשיש "1" בטור הקובע. מזל טוב FAI.

אהדה והימורים בספורט- מנוגד לא ?

היי, ראשית כל תודה רבה .. תמיד יש פעם ראשונה לפרפקט סקור.. שרק יפתח לנו את הדרך האבנים הצהובות להמשך עונה מהנה .. במשחקים מצויינים ותוצאות . אבל כאן בדיוק לדעתי נמצא הפרדוקס.. שאתנחנו אוהדי הספורט.. אוהדים קבוצה אחת ספציפית.. אוהדים קבוצות אחרות מבחינת סגנון משחק, שחקנים כוכבים, טקטיקה או מסורת.. אנחנו נוטים לרוב בהימורי הספורט שלנו על המשחקים בהם הן משתתפות.. <ואף במשחקים בהן משתתפות כאלו קבוצות שאנחנו מעוניינים בנפילתן> לבחור בהן.. מה שגורם לנו רוב הזמן.. לא לפגוע בתוצאות הנכונות רובן ככולן.. לו רק היינו ניטראלים ולא מוטים לקבוצה כזאת או אחרת . דוגמא ראשונה מהמחזור האחרון שבוע8: אהובתי.. או כמו שגולום אמר.. ה"פרש'ס" שלי.. אינדיאנפוליס קולטס.. שגרמו לי בעצם מסוף שנה שעברה.. להכיר את המשחק .. את החוקים.. את המהלכים.. את שעות הלילה הקטנות.. את האופנסיב .. את פייטון מאנינג.. את הליגה המעולה הזאת.. ולהתמכר למשחק הפוטבול.. <מה שגרם לי ללכת למשחק פתיחת העונה בקיץ בפארק הירקון לפני החגים.. ולהתנסות בהפלה מזינוק אמיץ של יורם ברגע שהכדור הגיע אליי..>.. הפסידה.. :(.. ואני כל כך התאכזבתי.. ועם כל המחזור הנפלא שהיה אני עדיין מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא שיגיע כבר בשל תחילת התאוששות <ועוד נגד מינטוסה בקרב שוט-אווט שלישי העונה.. אחרי ניצחון מול גרין ביי ופארב והפסד לקנזס.. ........ ...... והפואנטה שלי.. היא שמתחילת העונה.. אני עם הקולטס ואמשיך ללכת איתם "בחורף,בקיץ,בסתיו ובאביב.." <מעיד על קבוצות הכדורגל וכדורסל שאני אוהד הא.. וזהו.. גם לו היא היתה קבוצת תחתית.. או בסטריק של הפסדים.. הייתי הולך איתה.. <פרסת סוס נגד עיניים ברקע> ורק איתה נגד כל קבוצה . דוגמא אחרת שתמחיש יותר: הסינדרלה שלי בסוף שנה שעברה הפנתרים הכחולים ודלהום בNFC.. שאי אפשר להיות לא מוקסם מהם.. מתחילת העונה המזויעה הנוכחית שלהם.. והפציעות הקריטיות.. אני איתם.. אני פשוט לא יכול לא לקוות שהם יצחו ויזכירו את העונה הקודמת . <היום הם במצב 6-1> . דוגמא אחרת מהותית מההימורים: בטוטו.. שנים שהייתי אוהד כדורגל מכור מילדות עד בגרות ..<עד שהכדורגל בארץ הפסיק להלהיב .. והיום אני עוקב אבל עם שלט של טלויזיה בעיקר> של מכבי ת"א.. משחקים, כרטיסים, כתבות, מה לא.. ובעיקר.. "שירים ושערים " המיתולוגית.. אך איפה הימים.. אני משתפך פה.. בקיצר.. הייתי ממלא כל שבוע טוטו קבוע .. והייתי גם דיי טוב יחסית בזה.. עם כל הידע.. לעומת הלוטו שהוא יותר מזל ללא ידע.. אבל מבחינת מכבי.. אין, לא יכולתי לשים אף פעם משהו אחר מאשר באנקר קבוע על הקבוצה שלי . ושהייתי בילדותי באייטיז.. בתקופה הרעה.. שלהם.. בצורת ה13שנים.. זה אומר .. הפסד קבוע של הימור.. ובתקופה הטובה והיציבה בשנות ה90.. אליפויות וגביעים.. זה אומר בדר"כ הימור בטוח.. אבל איך אפשר לשלב בין אהדה להימור ? דוגמא אחרונה.. לקראת תחילת העונה הבנתי שיש את ענין הפאנטזי ליג שרוב האנשים מכורים לו וחלקם שבועית עוקבים אחריו בדריכות.. אבל אחרי שהבטחתי לעצמי שבעונה הבאה בעזרת השם אני גם ארשם ואהנה .. אני קורא כל שבוע תגובות כאן ובפורום של וואלה.. על הניגוד המשווע לעין בין אהדה של הקבוצות ושחקנים לבין התוצאות שלפעמים מנוגדות.. ואנשים שם לפעמים צופים במשחק ורוצים תוצאה מסויימת מבחינתם.. מה שמפריע להם להנות מהמשחק מהאווירה .. כי הוא כל הזמן מייחלים לתוצאה כזאת או אחרת. לסיכום.. זה קשה.. זה דימיוני.. זה בלתי אפשרי . להימורים צריך רגש קר נטול עכבות ולהיות מיושב . לאהדה, צריך פשוט לאהוד ולחוות את המשחק הקבוצה והתוצאה . שיהיה לכם סופ"ש מהנה, עמית .

dbroncos

New member
אהדה זה דבר אחד. כסף זה דבר אחר

קודם כל, אם אתה אוהד פוטבול חדש, welcome to our world ... לגבי ללכת עם הקבוצה שלך תמיד - מה לעשות, זה חלק מהעונש הזה. מצד שני, כשאחרי יותר מ- 10 שנים של אכזבות וכאב לב, כולל הפסדים כואבים בסופרבול, פתאום הקבוצה שלך מנצחת בסופרבול, השמחה והחגיגות והאודר הצרוף הם ברמות מדהימות. (אני חושש שתצטרך להאמין לי בינתיים, אני לא רואה את אינדי הולכת עד הסוף בלי הגנה). אז אל תישבר. אבל לגבי ההימורים, במיוחד שמדובר בכסף אמיתי ? הי, זה כבר עניין אחר לגמרי. פה אתה חייב לעשות שיקוליים הגיוניים (עד כמה שאפשר..) כבר יצא לי להמר נגד דנבר מכורתי, או בעד אוקלנד (היד רועדת, ועשן עולה מהמקלדת כשאני רושם את השורות האלה) מה לעשות, צריך להביא לחם הביתה.
ולגבי הפנטזי. שנים אני חשבתי כמוך. השנה, בפעם הראשונה ניסיתי את זה. קודם כל, לא לקחתי שחקנים שמשחקים נגד דנבר, כי באמת חשבתי שזה בלתי אפשרי לשים אותם ולקוות שיהיה להם יום טוב נגד דנבר. אבל מצד שני, זה לא מנע מאחרים לקחת שחקנים של דנבר, אז לא עזר לי. כבר יצא לי כאילו לקוות שהשחקנים של דנבר לא יצליחו. ואתה יודע מה ? במשחק יש רגעים שאתה חושב - עדיף מסירה לא ריצה, או תמסור לזה, לא לזה טמבל. אבל כשהמהלך מצליח, במיוחד אם הוא מביא נקודות, הקבוצה האמיתית קודמת לכל. אבל כן, יש לא מעט שכבר יצא להם להגיד את המשפט העגום : "הפנטזי הזה הורס כל חלקה טובה"

למעלה