תחרות הפורום - שבוע 11!!!!!!

RZnum5

New member
תחרות הפורום - שבוע 11!!!!!!

אל תסתכלו עכשיו, אבל שבוע 10 כבר מאחורינו.
וזה אומר רק דבר אחד.. ששבוע 11 לפנינו!

השבוע היו לנו רק 11 משחקים ביום ראשון, וחלק מהאנשים קוראים לזה השבוע הכי צפוי שהיה העונה. אבל בליגה כמו ה-NFL אין דבר כזה. מיאמי שנראתה לוהטת הפסידה לדטרויט שקיבלה את מגטרון בחזרה, פריסקו ניצחה בהארכה את הסיינטס, הג'טס (כן, כן.. הג'טס!) ניצחו את פיטסבורג שהפגיזה בשבועיים האחרונים וזה עוד בלי לדבר על ההשפלה שקליבלנד הגישה לסינסנטי בבית בדרבי של אוהיו בחמישי.
אני אישית צפיתי רק במשחק אחד במשך כל המחזור הזה, המשחק בוומבלי, זה בגלל שארזתי את המזוודות ואת האישה ונסענו לראות אותו. ואני חייב לציין, אחרי שכבר ראיתי משחק בדאלאס ומשחק חוץ, שזו חוויה שונה לגמרי. פסטיבל פוטבול של ממש. אוהדים של כל הקבוצות הגיעו לראות את המשחק הזה ולמרות שהקבוצה השולטת מבחינת האוהדים היתה דאלאס בבירור ("משחק בית" של ג'קסונוויל ממש), אוהדי 30 הקבוצות האחרות פשוט צעקו בכל הזדמנות. דאון שלישי של דאלאס, דאון שלישי של הג'אגס, פאמבל לפה, פאמבל לכאן. אנשים באו לראות פוטבול.
זאת היתה חוויה אדירה ואני ממליץ לכל אחד שיכול להרשות לעצמו ללכת, אם הקבוצה שלו משחקת שם ואם המועדון מספיק חזק בלונדון, אז גם למצוא איזו מסיבת אוהדים כמו שהיתה לדאלאס בשבת באחד הפאבים. יצא לי לפגוש אוהדים מכל העולם, לקבל חתימה מדני וויט (ק"ב עבר של דאלאס) ולדבר עם שדרני הרדיו של הקבוצה.

בכל מקרה, לשבוע 11!

שידורים :

חמישי - 3:25 - ספורט 1 - בפאלו במיאמי.
ראשון - 20:00 - METV - סיאטל בקנזס סיטי.
FOX - פריסקו בניו יורק (G).
ראשון - 23:00 - METV - דטרויט באריזונה.
FOX - פילדלפיה בגרין ביי.
בין ראשון לשני - 3:30 - ספורט 5+ לייב - ניו אינגלנד באינדיאנפוליס.
בין שני לשלישי - 3:00 - FOX - פיטסבורג בטנסי.

לה-תחרות!

1. טקסנס אצל הבראונס
אם לא שמתם לב, הקליבלנד בראונס מובילים את ה-AFC צפון אחרי 10 מחזורים! בבית המטורף הזה, הרייבנס עם מאזן 6-4 נמצאים במקום האחרון!
אז למשחק הזה, הבראונס יארחו את היוסטון ג'יי.ג'יי וואטס שנמצאים במקום השני בבית שלהם. יוסטון במאזן 2-2 במשחקי חוץ וקליבלנד במאזן 2-2 במשחקי הבית העונה.
יוסטון באים משבוע חופש, בו הם ביצעו מהלך החלפת ק"ב ויתנו את המפתחות לראיין מאלט שישב מאחורי בריידי בשנים האחרונות. קליבלנד כאמור אחרי ניצחון חוץ ענק על סינסי במחזור הקודם.

2. בנגלס אצל הסיינטס
אחרי תצוגת בית מבישה בשבוע שעבר, הבנגלס שנראו כ"כ מרשימים בתחילת העונה יצאו למשחק חוץ בביג איזי, רק שהוא לא יהיה כזה איזי.
עושה רושם שהקרב על הכרטיסים לפלייאוף יהיה צפוף השנה והבנגלס לא רוצים להתרחק יותר מדי. בשביל להישאר במירוץ הם צריכים לעצור את הסיינטס שממוקמים בראש הבית שלהם ובמאזן 3-1 במשחקי בית.
הגנת הבנגלס שלא היתה קיימת בשבוע שעבר תהיה עסוקה עם בריס ושות' השבוע, התקפת הסיינטס כבר רשמה 30 ט"ד העונה.

3. איגלס אצל הפאקרס
פילדלפיה איבדה את הק"ב הפותח שלה לעונה, אבל לא עושה רושם שזה עוצר אותם. מארק סאנצ'ז נולד מחדש בהתקפה הזאת ומספק מספרים מרשימים במשחק וחצי שלו כק"ב של הנשרים.
האיגלס עומדים בפני סדרת משחקים לא פשוטה ובתחילתה עומדת הקבוצה מלמבו פילד. שתי הקבוצות במאזן מושלם בבית, פילי עם 5-0 וגרין ביי עם 4-0. היות והמשחק של פילי בחוץ, הנתון החשוב הוא מאזן 2-3 במשחקי חוץ וק"ב שפוגש לראשונה במדים האלה קבוצת עילית.
שני ההתקפות מדורגות במקום ה-4 ו-5 בנקודות למשחק. הגנת הנשרים מאפשרת 22 נק' למשחק מול 22.8 של הפאקרס.

4. פטריוטס אצל הקולטס
אחרי פתיחת עונה שהעלתה כמה סימני שאלה, ניו אינגלנד נמצאת במקום הטבעי שלה בראש הבית כששאר הקבוצות ב-AFC מזרח מחפשות זהות ומפלרטטות עם מאזן חצוי או גרוע מזה.
לו המשחק הזה היה בבית, הייתי אומר שגם כאן חבורת בריידי במאזן 5-0, אבל בחוץ הם ספגו את 2 ההפסדים שלהם ועומדים על 2-2. הקולטס דיי יעילים בבית עם 3-1. הקולטס נותנים בבמוצע 23.4 נק' למשחק לעומת 22 של הפאטס.
מהצד השני של הכדור הקולטס ראשונים בנקודות בליגה הם 32.2 למשחק, הפאטס לא רחוקים מאחור – מקום 3 עם 31. עושה רושם של משחק ששווה צפייה.

5. בונוס:
ב-10 המחזורים שעברו עלינו לטובה היו 6 מחזורים עם לפחות משחק אחד שנכנס להארכה (שבועות 1 ו-5 היו עם שני משחקים בהארכה).
שאלת הבונוס השבוע דיי פשוטה: האם השבוע (ממשחקי יום ראשון ושני בלבד, לא כולל חמישי) יהיה משחק שנכנס להארכה?

סקר
הסקר הקודם שאל אותכם מה אתם עושים כשהקבוצה שלכם בשבוע חופש.
אז הרוב ענה שהוא משתמש ברד-זון כדי לראות היילייטס מכל המשחקים, אחד מתנהל כרגיל ורואה מה שיש בטלויזיה ושניים עוקבים לפי העניין בפנטזי.
ורק יעל רואה רד-זון תוך כדי ביצוע מטלות ביתיות
.
הסקר השבועי:
כמה אתם מעורבים בקבוצה שאתם אוהדים? האם אתם רק רואים משחקים? אולי נכנסים לאתר הקבוצה וה-nfl לקרוא כותרות? או שאתם קוראים כל כתבה שקשורה לקבוצה ושומעים תוכניות/רואים קטעי וידאו שקשורים בקבוצה?

בהצלחה לכולם!

RZnum5

New member
תוצאות תחרות AAA של שבוע 10!

שבוע 10 בתחרות AAA היה מעניין וחדשני.
9 שחקנים נרשמו לתחרות, כולל 2 חדשים – יעל ודוג'ר.
3 משתתפים בחרו באהרון רוג'רס, 3 במאנינג והשאר קיוו שרות'ליסברגר ישאר בכושר שלו ושווילסון ובריס יתנו תפוקה. אז קיווינו.

השבוע, בפעם הראשונה, יש לנו תיקו במקום הראשון!

זו לא חכמה כי שני המשתתפים בחרו בדיוק את אותם שחקנים. Philadelphia76 (מנצח בפעם השניה) והמשתתף החדש LADodger (מזל של מתחילים) ערמו 76.9 נק' כשהלכו עם אהרון רוג'רס שנתן את תפוקת השיא בעמדת ה-QB – 36.6 נק'! גם החבר מהצד השני ג'ורדי נלסון סיפק מספרים מרשימים והגיע למקום השני ברסיברים עם 27.2 נק'. דמרקו מורי היה רחוק משיאו אבל הספיק להם למקום הראשון עם 13.1 נק' על קרקע אנגלית.

ברכות לזוכים! מצ"ב הפרס שלכם.

למקום השני הגיע regevs1 עם 68.8 נק', בעיקר תודות למשחק מפלצתי של מרשון לינץ עם 40.3 נק' שכמובן מעמידים אותו בתפוקת השיא בעמדה.
רג' הסתפק ב-17.7 נק' של דרו בריס ו-10.8 נק' בלבד מדמריוס תומאס.

למקום השלישי עם 64.9 נק' הגיע שחר מנור שהלך עם פייטון מאנינג וקיבל ממנו 29.6 נק', עם ג'ורדי נלסון שכאמור נתן תפוקה יפה, אבל קיבל רק 8.1 נק' ממאט פורטה שנבחר על ידי 4 משתתפים ולא ממש היה במיטבו.

יעל הגיעה למקום הרביעי עם 60.2 נק' כשגם בחרה במאנינג (למעשה מקומות 3,4 ו-5 היו עם פייטון), אבל הוסיפה את ג'ימי גרהם שהעניק לה 19.6 נק' (תפוקת שיא בעמדת הטייט) ובחרה ללכת עם הגנת דאלאס שיצאה מלונדון עם 11 נק'.

תודה לכל המשתתפים, מצ"ב טבלת הניקוד לשבוע 10 ובהצלחה בשבוע 11!

Yo-man

New member
מדהים שהצלחתי להיות אחרון בכל עמדה השבוע

זה כי שמתי את כל הביצים שלי בסל של פיטסבורג שהשאירו את הביצים שלהם בבית השבוע.
לא נורא. השבוע אני יודע עם מי אני הולך. יהיה פיצוץ
&nbsp

LADodger

New member
יששש

תודה לאמא ואבא שהביאו אותי עד הלום.

והאמת שהייתי משתתף פה עד 2009-10 בערך, אז הקאמבק הושלם בהצלחה.

מעניין שלינץ' כמעט ניצח לבד את המחזור, לא היה חסר הרבה שיתנו לו עוד TD (במקום ווילסון) ועוד כמה יארדים וזה היה קורה.

ברכות גם לזוכה השני. הייתי קובע שובר שיוויון לטובת מי שניחש ראשון או קודם ב-abc מנצח... (סתם סתם).

LADodger

New member
שלי (ושאלה)

האם חייבים להמר בצורה של 6-5-4-3 או שאפשר לדוגמה לשים 18 נקודות על משחק מסוים, או 15 על משחק + 1 על שלושת האחרים?

ובהנחה שחייבים 6-5-4-3:

קליבלנד (5) - קשה להאמין שזה קורה אבל בבית הם פייבוריטים
סיינטס (4) - יש לי תחושה שיקרה ההפך אבל נלך עליהם בכל זאת.
פאקרס (6) - הפיליז לא צפויים וגם כמעט ולא מפסידים אבל רוג'רס בכושר משוגע.
קולטס (3) - הפאטס מפחידים אבל נראה לי שלאק וחבורתו יצליחו לעשות את זה.
תהיה הארכה - קצת לירות באפלה אבל יאללה נגיד שכן.

Shachar Manor

New member
אז ככה- שבוע 11!!

שבוע שעבר 4-9 ו 53-94 במצטבר.
כמה שטויות כתבתי בטור של שבוע שעבר יא וואראדי. אבל אמרתי לכם שדז הולך לחגוג יומהולדת מול הג'אגז!

נתחיל עם תחרות הפורום:
טקסנים בקליבלנד. אני אוהב את המעבר לראיין מאלט. אומנם העונה עוד ארוכה, אבל אתם לא באמת חושבים שיוסטון מועמדת לפלייאוף נכון?
הרי הם לא יעקפו את הקולטס בבית, ולא יגיעו לווילד קארד כי גם מיאמי, באפולו, סן דייגו, קנזס, וכל הAFC צפון לפניהם ורודף אחרי הכרטיסים הללו.
המעבר למאלט ייקבע האםבוחרים QB סיבוב ראשון שנה הבאה, או לא. אני מאוד מקווה שהוא יצליח.
למזלו הרע הוא פותח מול קליבלנד שנמצאת במומנטום אדיר, הם הראו לכולם כמה הם קשוחים ביום חמישי, ובמכלאה הבייתית הם יקשו מאוד על ההתקפה של יוסטון.
משחק טוב וללא איבודים של הוייר- יספיק לניצחון. 27-17. אני שם על זה 5.

בנגלים בניו אורלינס. איזה פאדיחה ובושה, אנדי D הוא ק"ב בינוני - אם אני הבוס שם, אני חותך אותו ומחפש את מזלי במקום אחר.
ניו אורלינס הפסידו בהארכה בבית, והם יבואו להוכיח שזה היה חד פעמי, הניינרז היו עם הגב לקיר ולסיינטס זה היה משחק לפרוטוקול בלבד (למזלם). יש להם לו"ז לא פשוט אבל גם של קרוליינה ושל אטלנטה לא פשוט, ראשות הבית תיקבע על המפגשים בין שלושת הקבוצות וכרגע הסיינטס ב1-1. איך אפשר להמר על הבנגלז אחרי שבוע שעבר? זה נראה שהם יסיימו אחרונים בבית עם מאמן מפוטר (מה שיעלה להרבה אנשים בנקודות בתחרות הפורום). שוב, אני עם בריז, 40-24. על 6 נקודות.

איגלז בגרין ביי. כתבתי לכם שגרין ביי הולכים לפתוח מבערים, זה התחיל נגד שיקגו וימשיך נגד פילדלפיה, אין מה להשוות בין ההגנות, אבל הדרך של פילדלפיה לנצח תהיה דרך ההתקפה, אם מק'קוי מצליח להיכנס לעניינים יש להם סיכוי, לדעתי הוא יהיה כרגיל העונה, פח. גרין ביי מנצחת 37-27. על 4.

הפטריוטים באינדי. זהירות מוקש! משחק אדיר בAFC, מאבק ישיר על שבוע הביי ואירוח בפלייאוף... שתי הקבוצות אחרי חופש, כשניו אינגלד יצאו אליו כקבוצה הטובה בליגה... קשה לי ללכת נגד בריידי, למרות שאני מאוד, מאוד, מאוד רוצה שהוא יפסיד.... 38-35 ל... ניו אינגלנד על 3. (סתם שאלה, אשמח לתגובות, מה יקרה לAFC אחרי שבריידי ופייטון יפרשו? האם לאק יסיים כל עונה #1?)

בונוס. 6 מ 10 אתה אומר... ויש מלא משחקים שיכולים להיות ממש צמודים.... אני הולך על לא.

סקר: שוב, אני לא אוהד אני hater, מאחל לניו אינגלנד, דנבר, גרין ביי וסן פראן הפסד כל שבוע.

ולשאר המשחקים:

בילז במיאמי. מיאמי מסתמנת בעיני כ playoff bound השנה, אם רק יצליחו להפוך את וואלאס וקליי ליציבים יותר, יהיו מאוד מסוכנים. באפולו טובים, אבל לא מספיק. מיאמי.
ניינרז בניו יורק. האם יש סיכוי שניו יורק מנצחים? לא נראה לי, העונה שלהם אבודה, והניינרז חייבים לאגור ניצחונות. סן פראן.
ברונקוז בסנט. לואיס. הראמז ניצחו כבר את סיאטל וסן פראן, האם הם יכולים לעשות זאת גם לדנבר? קו ההתקפה שלו הולך להיות מאותגר מאוד השבוע, לדעתי מה שינצח לדנבר את המשחק זו ההגנה דווקא.... דנבר.
הבאקס בוושינגטון. הבאקס ויתרו על העונה ממזמן, אני לא אומר שוושינגטון לא, הם רק קצת יותר חסרי מזל, RG3 הולך לתת משחק שיזכיר לכולם למה הוא נבחר כלכך גבוה בדראפט.
ההגנה של הרדסקינס הולכים לאכול את הקו ההתקפי של טמפה, שהיה ממש חלש עד עתה. רדסקינז.
סיהוקס בקנזס. עוד מוקש, קנזס יותר טובים ממה שחושבים וסיאטל פחות טובים ממה שחושבים. שימו לב לזה: שבוע שעבר נגד ניו יורק, סיאטל רצו 350 יארדים כקבוצה, שוב, 350 יארדים. לקנזס הגנת המסירה הטובה בליגה, לכן אני מצפה מסיאטל להמשיך לרוץ ולרוץ ולרוץ... עתיד הפנטזי של ווילסון קודר בעיניי. השבוע אני פותח עם ריברז וRG3 לפניו. משחק טריקי אבל אני עם סיאטל (כי אני פחדן).
ויקינגים בשיקגו, אם פיטרסון משחק אז שיקגו יקבלו בראש. אני לא רואה אותו פותח השבוע ולכן, שיקגו ינצחו, אחרי הביזיון בלמבו, התקפת הדובים סוף סוף תמצה תפונטציאל ותביא ניצחון.
פלקונס בשרלוט, לניוטון קו ההתקפה הגרוע בליגה והוא אוכל כאפות על זה, למזלו לאטלנטה אין ממש מה למכור בקו ההגנה... אני מצפה להרבה נקודות במשחק הזה, יהיה סופר מותח כי הוא סופר חשוב לשתיהן במאבק על ראשות הבית. מי תצליח להישאר רלוונטית? ההימור שלי כרגע הוא דווקא על אטלנטה, חוליו נגדי בפנטזי אז הוא שם 200 יארד ושני ט"ד.
ריידרז בסן דייגו, הצ'רג'רז בצרות אחרי שלושה הפסדים רצופים, יש להם שבועיים מול אוקלנד וסנט לואיס אותם הם חייבים לנצח, לפני רצף קשה מאוד של חמישה משחקי סוף עונה בבולטימור, ניו אינגלנד ודנבר בבית ומסיימים בסן פראן ובקנזס. אין מצב שהם לא מנצחים, הם הולכים להאכיל את קינן אלן כי הם חייבים אותו חם לסוף העונה אם הם רוצים פלייאוף. אוקלנד עם הפסד 10.
אריות באריזונה, כמה עצוב לי על פאלמר. באמת קיוויתי שהוא יישחק בסופרבול באריזונה. אבל הוא לא, וגם הקרדינלז לא, אולי הפלייאוף מובטח, אבל זו מכה רצינית ודטרויט יראו למה כבר השבוע. דטרויט חייבים להמשיך בתנופה ולנצח משחקים בשיניים אם הם רוצים לנצח את הבית, מתישהוא גרין ביי יעקפו אותם, אבל לא השבוע. מגטרון מנצח.
סטילרז בטנסי, מתאים לפיטסבורג להפסיד את זה... אחרי ההפסדים לטמפה ולג'טס... אבל לא בprime time, ולא מול הגנת הריצה הרעה של הטיטנים. בן מנצח.

שבוע טוב

Yo-man

New member
עמית בבוקר

1. טקסנס - 4
2. בנגלס - 6
3. איגלס - 5
4. קולטס - 3
5. לא!
&nbsp
סקר: לא!

mayhem1121

New member
שלי

יוסטון 4
ניו אורלינס 6
גרין ביי 5
ניו אינגלנד 3
בונוס: כן

RZnum5

New member
שלי

1. קליבלנד (6) - הבראונס במומנטום חיובי. son of tom יהיה טוב, אבל לא מספיק כדי לנצח.
2. ניו אורלינס (5) - אין לי מושג מה קורה לשתי הקבוצות האלה העוה.. אבל הביתיות של הסיינטס אמורה לעזור.
3. פילדלפיה (4) - סאנצ'ז המלך! זה הולך להיות שוט אווט ולדעתי ההתקפה של צ'יפ קלי בנויה בדיוק לזה. הפאקרס יתעייפו בסוף.
4. ניו אינגלנד (3) - הפאטס בכושר מצויין, זה משחק שיכול ללכת לכאן ולכאן. מהמר על המזל של בריידי ובילצ'ק כדי לסיים את המשחק הזה עם ניצחון.
5. יאללה, נלך על כן!

סקר:
אני קורא בעיקר כותרות באתר של דאלאס או ב-nfl.com.
ל"שמחתי" יש לי כ-40 דקות נסיעה לעבודה ולבית אז אני מנצל אותם כדי לשמוע את תוכניות הרדיו בנות השעה של הקאובויז. יש שתיים כאלה ואני משתדל לשמוע את שתיהן. אפשר ללמוד מהן המון.

clevelandrocks

New member
שלי

1. קליבלנד על 4 נק'
2. סיינטס על 6 נק'
3. פאקרס על 5 נק'
4. פטריוטס על 3 נק'
5. לא יהיה

moss84

New member
שלי

בראונס - 3
סיינטס - 6
אורזים - 5
קולטס - 4
לא תהיה הארכה

ESPN

New member
מסכימה איתך לגמרי בנוגע ללונדון

אמנם הייתי רק במשחק אחד בארה"ב והוא היה די גרוע (מעט נקודות ובגשם שוטף) כך שיכולת ההשוואה שלי פחות טובה, אבל גם אני הרגשתי שבוומבלי האווירה פי כמה וכמה. ההתלהבות של אנשים שכמעט לא מזדמן להם ללכת למשחקים לעומת אלו שכן (גם הרבה מהנוכחים במשחקים בארה"ב הם בעלי מנויים אז בכלל...) היא כל כך הרבה יותר גדולה וזה מה שמייצר את האווירה המיוחדת. בנוסף, אין ספק שה-NFL נותנים שם את כל השואו המלא שהם יודעים. כיף גדול ואני מצטרפת להמלצה שלך שכל מי שיכול, ייסע. חבל רק שהמשחקים שכבר פורסמו לשנה הבאה, מעפאנים למדי. (למי שלא מועדכן מדובר בג'טס-דולפינס, ג'גוארס-בילס וצ'יפס-ליונס)

ולניחושים:
בראונז -4
סיינטס - 5
פאקרס - 6
פטריוטס - 3
בונוס: כן

סקר: בגדול, מעבר למשחקים ולכותרות באתרים כלליים (ESPN, NFL.com) אני מעמיקה בעיקר בדברים שאני נחשפת אליהם בפייסבוק דרך דף הקבוצה הרשמי או דרך אוהדים אחרים.

amirbc

New member
שלי

בראונס- 4
סיינטס- 5
פאקרס- 6
פטריוטס- 3
אין הערכה- 2

למעלה