תחרות הפורום - שבוע 16

RZnum5

New member
תחרות הפורום - שבוע 16

החדשות הרעות הן ששבוע 16 בפתח ואוטוטו מסתיימת לה העונה הסדירה. החדשות הטובות הן ששבוע 16 מגיע עם מלא משחקים לאורכו.
השבוע יש לנו בנוסף למשחק חמשישי הקבוע גם שני משחקים בשבת (אחד בשבת ואחד בין שבת לראשון) וכמובן שאר המחזור כרגיל שמסתיים ב-MNF בין שני לשלישי.

אם אתם לא אוהדים של הטייטנס או הג'אגס, תרשו לעצמכם לוותר על משחק חמשישי, אבל שני המשחקים של שבת צפויים להיות מעניינים ועם השלכות פלייאוף.
ואם כבר מדברים, תמונת הפלייאוף מתייצבת לה לאט לאט. ב-NFC רק קבוצה אחת הבטיחה מקום בפלייאוף, אריזונה נטולת הקוורטרבקים, אבל לפחות התמונה מתבהרת כשעוד ועוד קבוצות נופלות מהמירוץ.
החלום לראות את טמפה ביי בפלייאוף נגמר, ביחד עם הג'ייאנטס, הסקינס, הברס, הויקינגס, הראמס והניינרס שעובר עליהם משהו העונה.

בצד השני, ב-AFC יש כבר שלוש קבוצות שהבטיחו מקום בטורניר: הפטריוטס, הקולטס והברונקוס.
הקבוצות שכבר יודעות שהעונה מסתיימת להן עוד 2 מחזורים הן:הריידרס, הג'אגוארס, הטייטנס והג'טס.

המחזור הקודם עבר בצורה דיי צפויה מלבד משחק אחד קטן בו הפאקרס הפסידו בבפאלו, מה שהרחיק אותם זמנית מהמקום הראשון בחטיבה.
ג'וני פוטבול נראה כמו יותר כמו מוני פוטבול ולא הצליח לעשות כלום חוץ מלעזור לבנגלס לנצח אותו על האפס.

מה שמביא אותנו למחזור 16!

שידורים
חמישי-שישי – 3:25 (ספורט1) – ג'קסונוויל בטנסי

שבת – נכון לעכשיו לא מפורסמים שידורים (לצער מי שאין לו גיים-פאס). נעדכן במידת הצורך בשרשור.

ראשון – 20:00 (METV) – ניו-אורלינס באטלנטה
(FOX) – דטרויט בשיקגו
23:00 (METV) – בפאלו באוקלנד
(FOX) – אינדיאנפוליס בדאלאס

ראשון-שני - 3:30 (5פלוס לייב) – סיאטל באריזונה (לא מפורסם בלוח השידורים עדיין)

שני-שלישי - 3:30 (FOX) – דנבר בסינסנטי

תחרות השבוע:
1. אטלנטה - ניו אורלינס
בצורה מגעילה למדי, אטלנטה שבמאזן 5-9 עדיין בתמונת אליפות הבית והפלייאוף. בשביל להגיע לשם היא תצטרך לעבור את הסיינטס ולקוות שקרוליינה יפסידו. נראה שהסיינטס מתחילים לחזור לעצמם, אבל בבית הזה הכל אפשרי. ביג איזי במאזן ביתי של 3-4 ו-2-2 בתוך ה-NFC דרום. הפאלקונס במאזן חוץ של 2-5 אבל הם עם 4 נצחונות וללא הפסד בבית הדרומי, מה שיתן להם את היתרון בשובר השוויון במידה וינצחו.

2. קנזס סיטי – פיטסבורג
שתי הקבוצות הללו במקום השני בבתים שלהם ועלולות למצוא את עצמן מחוץ לפלייאוף אחרי המחזור הזה, ככה שהמון תלוי על המשחק בעיר הפלדה. הצ'יפס כבר לא יכולים לזכות בבית אז הם יהיו חייבים לשפר את המאזן שלהם (8-6) מהר כדי להתקדם לפלייאוף. פיטסבורג גילתה את לביאון בל שמספק לה משחק ריצה כמו שהיא אוהבת. ביג בן עם כמה משחקים גדולים העונה יעמוד מול אחת ההגנות הקמצניות בליגה.

3. אינדיאנפוליס – דאלאס
הקולטס כבר הבטיחו לעצמם מקום בפלייאוף, אבל ישמחו לשפר את זה לשבוע חופש. בשביל זה הם יצטרכו להתפלל להפסדים של הפטריוטס והברונקוס וכמובן לנצח בדאלאס שלא מרשימה במיוחד דווקא בג'רי לנד. דאלאס אחרי ניצחון גדול בפילדלפיה כבשה את המקום הראשון בבית ותלויה רק בעצמה בשביל להיכנס לפלייאוף. אחרי שלוש עונות של 8-8 הקאובויס סוף סוף שברו את המחסום וכעת במאזן 10-4. למרות זאת הם יכולים להסתבך מאוד ואפילו להחמיץ את הפלייאוף אם לא ינצחו את המשחק הזה.
דאלאס יכולה להיות בלי הרץ המוביל שלה (ושל הליגה) אחרי שעבר ניתוח לאיחוי שבר בידו השבוע, אבל הוא לא פסול עדיין.

4. דנבר – סינסנטי
דנבר אומנם הבטיחה את אליפות הבית במחזור הקודם, אבל תשמח לסיים מדורגת מס' 1 ולהבטיח ביתיות. בשביל זה היא חייבת לנצח כאן ולקוות להפסד של בריידי ושות'. הבנגלס כרגע מדורגים בראש הבית הצפוני הודות לתיקו שלהם, אבל פיטסבורג ובולטימור דולקות אחריהם. סינסי נראתה טוב מאוד בשבוע שעבר בשני צידי הכדור. ההתקפה שלה לא התקשתה נגד ההגנה הטובה של הבראונס וההגנה שלה שיתקה לגמרי את התקפת קליבלנד. נגד השריף זה יהיה סיפור אחר לגמרי, אבל הניצחון הזה מאוד חשוב להם.

5. בונוס פוטבול
חשבתי להכניס לתחרות את קליבלנד, אבל הוצאתי אותה בשביל שאלת הבונוס שמוקדשת כולה למר ג'וני פוטבול. במחזור הקודם, ג'וני נחטף פעמיים נגד הגנה שחטפה רק 12 כדורים טרם למפגש. השבוע הוא עומד נגד הגנה שחטפה רק 11 כדורים עד היום העונה, אבל מייצרת המון לחץ על הק"ב (31 סאקס לעומת 18 של הבנגלס).
אז מרוג'רס בשבוע שעבר למנזיל השבוע – כמה חטיפות יהיו לג'וני? הליין עומד על 1.5. אובר/אנדר?

חג שמח לכולם
ושיהיה שבוע פוטבול מצויין!
התחרות הקטנה שלי תתפרסם היום או מחר, כולם מוזמנים להשתתף בה.

Amir BA

New member
שלי

ניו אורלינס - 5
פיטסבורג - 6
דאלאס - 4
דנבר - 3
בונוס - אובר

LADodger

New member
איזה Thursday Night משוגע הולך להיות, חייבים להישאר ערים!

ולענייננו:

אטלנטה - 5
צ'יפס - 4
קולטס - 3
דנבר - 6
אובר - רק כי אני מקווה שזה יקרה :)

regevs1

New member
שלי!!

אטלנטה - 4
פיטסבורג - 5
אינדיאנפוליס - 3
דנבר - 6
בונוס - אנדר

ranatz 49

New member
בכלל לא סוויט 16

ניו אורלינס 4
פיטסבורג 5
דאלאס 3
דנבר 6
אובר ואחרי האינטרספשן השלישי הוא יסופסל

clevelandrocks

New member
שלי

1. אטלנטה על 4 נק'
2. פיטסבורג על 3 נק'
3. קולטס על 5 נק'
4. דנבר על 6 נק'
5. פחות

Shachar Manor

New member
שנה ממש רעה

עוברת עליי בתחרות הזו.
שבוע שעבר הייתי 5-11 ו 80-143 במצטבר.
תחרות הפורום:
בזים בניו אורלינס: זה נראה שבלי חוליו אין להם סיכוי, משחק עם הגנות שאוהבות לתת נקודות, אני מאוד רוצה שאטלנטה תיקח את המשחק הזה ושבשיל לעשות זאת הם צריכים להריץ את הכדור ולשלוט בשעון. האם מייק סמית' מסוגל לעשות זאת? לא ולא. הסיינטס יזרקו כל מה שיש להם, משחק בומבה בפנטזי של בריז וראיין עם המון יארדים באוויר. בצער רב אני בוחר בסיינטס 41-27. על ארבע נקודות.

צ'יפסים בפיטסבורג: הכל על הקו. משחק העונה של קנזס אם הם רוצים פלייאוף. הטילרז יכולים להפסיד פה ולנצח את סינסי שבוע הבא והם בפנים. ההגנה של קנזס תעשה חיים קשים מאוד לקו של בן ולבן עצמו, מלחמה בין שניים מטובי ה RB בליגה. הציפ'ס יצטרכו משחק מפלצתי של ג'מאל צ'ארלס בשביל לנצח פה. אני מקווה שהוא יצליח לספק זאת, לדעתי הוא לא- סטילרז מנצחים 31-21. על חמש נקודות.

קולטים בדאלאס: בלי מארי, עם מארי, זה לא משנה, דאלאס חייבת את המשחק הזה- אינדי בשני שבועות חופש, עם הילטון קצת פצוע, אני לא רואה סיבה לשתף את לאק בכלל עד הפלייאוף.... בקיצור- החיים של דאלאס על הקו בעוד לאינדי אין בשביל מה לעלות למגרש, רומו את דז יתנו פה שואו וניצחון. על שש נקודות.

ברונקואים בסינסנטי: סיפור דומה... הבנגלז צריכים ניצחון אחד והם בפנים, השבוע בבית מול דנבר ב MNF כשפייטון פצוע, או שבוע הבא נגד הסטילרז בחוץ. יש לי הרגשה שה יקרה השבוע, מלבד פייטון יש לברונקוז פציעות גם בהגנה וסינסי יריצו את הכדור כל המשחק עם היל וברנארד, אם דלטון המאעפן יעמוד בלחץ- הם ינצחו, אם הוא יתפורר הם עפים והוא גומר לעצמו את הקריירה בסינסנטי.
אני שם שלוש נקודות על הבנגלז. (למרות שזה לא משנה בכלל, הם יעופו בסיבוב ויילד קארד)

בונוס- אני אלך על אנדר, לא חושב שהוא יזרוק הרבה וכשכן אלו יהיו זריקות עם סיכון נמוך.

המשך המחזור:
חמישי: בחרתי בג'אגס אז אני 1/1 הבוע! יאיי.

שבת: פילי מתפוצצת על הרדסקינז המסכנים.
סן דייגו לוקחת בשיניים משחק עם סקור נמוך בפריסקו שמשחקת ללא LBs, משחק גדול לגייטס.

ראשון: הפנתרים לועסים את קליבלנד ומקווים לניצחון של אטלנטה.
האריות יגרמו לאוהדי שיקגו להתגעגע לקטלר המסופסל.

ללא הפציעות בק"ב של יוסטון הייתי שוקל לבחור בהם, אבל הם גמורים ולעורבים הגנה מעולה, פורסט יביא להם את הניצחון כאן.

המשחק הכי קשה לבחירה השבוע- ויקינגים במיאמי... אני הולך עם הביתיות.

הג'טס באים להרוס לניו אינגלנד, אם הם יצליחו לנצח, ולגרום לניו אינגלנד לאבד את המקום הראשון בAFC, הם יסיימו את העונה מאושרים. בריידי טוב מידי, גרונק עם 3 ט"ד.

טמפה הולכת לקבל את כל חמת הזעם של אהרון רודג'רז וג'ורדי נלסון על הראש. משחק עם הרבה נקודות.

הקו של איליי לא יחזיק מול הקו של הראמז, הוא יאכל 4-5 סאקס במשחק הזה. הראמז ינצחו.

הבילז לא יפסידו באוקלנד , למרות ההיי בו הם נמצאים אחרי הניצחון על גרין ביי, ההגנה שלהם פשוט יוצאת מן הכלל.

סיאטל באריזונה- מפתיע שלא בחרת במשחק הזה לתחרות, המנצחת פה זוכה ב#1 בNFC, כולם מהמרים על סיאטל, אבל אריזונה הוכיחו העונה שהם לא נופלים מאף קבוצה, בטח שלא בבית. אני פחדן ולכן אלך עם סיאטל. (וגם בגלל שמתאים לי ג"ב בסיאטל בקרב על הסופרבול).

שבוע טוב!

b i g t o m

New member
ניחוש שבועי

אז לאחר 2 שבועות מוצלחים מאוד שבשניהם זילזתי בעצמי, השבוע אני אלך עם ראש מורם ואקווה שאולי אני באמת על הגל... מה שכנראה יוביל לנפילה אבל ניחא... אז ככה:
1. ניו אורלינס. אין לי ממש הסבר... אבל זה מה שהבטן אומרת... 4
2. פיטסבורג. לא רואה אותם מפסידים בבית לקנזס. 5
3. אינדי. וואו איזה משחק זה הולך להיות..... מאוד מקווה האמת שדאלאס ינצחו אבל אני לא רואה את זה קורה לצערי.... 3
4.דנבר. 6
5. נלך על אובר ובתקווה שהבונוס זה לא מה שיפיל אותי גם השבוע....

underdog36

New member
שלי

אחרי הפסד מבאס מאוד של גרין ביי, עם משחק אולי הגרוע בהיסטוריה האישית של רודג'רס והשמטות כדור קריטיות של כמה שחקנים, בראשם דווקא נלסון ב(אי-)תפיסה שיכלה בקלות להיגמר בט"ד... ועכשיו נותר לקוות לנצח את שני המשחקים שנותרו כדי לחזור לראשות הבית. בהנחה שגם דטרויט ינצחו השבוע את שיקגו שכבר אין לה על מה לשחק, המשחק בשבוע הבא גרין ביי-דטרויט בלמבו פילד יהיה על ראשות הבית ואולי גם על שבוע ביי בפלייאוף. יהיה מעניין מאוד!

ולעניינינו:
  1. ניו אורלינס 6. יש לי הרגשה שיהיה משחק צמוד, אבל אני בטוח שהוא ייגמר לטובת הסיינטס, שסוף סוף חזרו לעצמם.
  2. פיטסבורג 3. פיטסבורג עם 4-2 במשחקי הבית מול 3-4 של KC במשחקי חוץ.
  3. אינדי 5. מורי בספק למשחק וגם אם ישחק לא נראה שיספק את התפוקה הרגילה שלו. בלעדיו יהיה להם קשה מאוד להתגבר על אינדי שנראים מצויינים השנה. חוץ מזה שאנחנו בדצמבר עכשיו, החודש הגרוע של דאלאס...
  4. סינסי 4. הבנגלס פשוט צריכים את הנצחון הזה יותר. והם בבית.
  5. אנדר. הידיים של ג'וני רעדו בשבוע שעבר. נראה לי שהלחץ יירד קצת השבוע, ויהיה לו רק אינט' אחד

חג שמח!

Yo-man

New member
פוש אחרון, כמעט

נראה מה יהיה עם אלופות הבתים. יכול להקפיץ אותי 2-3 שלבים למעלה.
&nbsp
אבל היום -
1. ניו אורלינס - 3. משחק קשה לניבוי. יכול לצאת 52-3 לכל אחת מהן, או 37-40.
2. פיטסבורג - 6. בהנחה שסינסינטי יפסידו לדנבר, לוקחים הובלה על הבית השבוע.
3. אינדיאנפוליס - 4. יותר משאלת לב, אבל יש פה גם טיפה הסתמכות על יכולות. ד'מרקו לא 100% וזה יעלה להם.
4. דנבר - 5. אמנם בסינסינטי, במזג אויר לא נוח לפייטון (5 מעלות וגשם), אבל לסינסי היו 2 משחקים טובים. לא יהיה שלישי.
5. בונוס - אנדר. בא לי לפרגן לג'וני עקומת למידה, והרבה ריצות

&nbsp
חג שמח ו-GO EAGLES!!!
&nbsp
&nbsp

Yo-man

New member
עמית, מדליק נרות!

1. סיינטס - 3
2. פיטסבורג - 5
3. דאלאס - 6
4. דנבר - 4
5. פחות

urigadot

New member
שלי

1. ניו אורלינס - 3
2. פיטסבורג - 4
3. אינדי - 5
4. דנבר - 6
5. אובר

ESPN

New member
וגם זה

ניו אורלינס - 3
פיטסבורג - 5
אינדי - 4
דנבר - 6
אנדר

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 16

1. ניו-אורלינס - 4 נק': אמנם הסיינטס בעונה חלשה אבל אטלנטה פשוט מתעקשים להפסיד
2. פיטסבורג - 5 נק': הסטילרס מארחים וההתקפה של הצי'פס לא נראית טובה מספיק בשביל הפלייאוף
3. דאלאס - 3 נק': מורי עדיין בספק אבל ההפסד של פילי מוריד לחץ מהקאובויס
4. דנבר - 6 נק': אמנם פייטון עדיין בסימן שאלה אבל נראה לי שהוא ישחק
בונוס: יותר. נראה לי יהיו לו שני INT

Hines86

New member
שבוע 16

אטלנטה - ניו אורלינס: מתישהו הביתיות של ניו אורלינס והיתרון שלה על הקרקע צריך לבוא לידי ביטוי... סיינטס לוקחים על 3

קנזס סיטי – פיטסבורג: מסוג המשחקים שהסטילרס נוהגים מסורתית להפסיד על מנת להגיע למצב שהם עם הגב לקיר... לוקח אותם תמיד כדי לראות את המשחק בכיף אבל מרגיש כמו לפני המשחק מול הג'טס. סטילרס על 4

אינדיאנפוליס – דאלאס: ההתקפה של אינדי איבדה משהו (את משחק הריצה) ורומו ושות' ירצו לעלות סוף סוף בסטייל ועוד בג'רילנד.. קאוובוייז לוקחים על 5

דנבר – סינסנטי: עוד צ'אנס לדולטון להוכיח שאין לו את זה. אם מאנינג עולה לדשא הוא לא לוקח שבויים. ברונקוס על 6

כמה חטיפות יהיו לג'וני? הליין עומד על 1.5. אובר/אנדר? אנדר

למעלה