תחרות הפורום - שבוע 9

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע 9 ../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

וואו... כמה מבאס לקלוט שחצי עונה עברה לנו מעל הראש, ועוד לא התרגלנו אליה. השבוע יש כמה משחקים שלא ניתן להתעלם מהם: 1. פילדלפיה נוסעת לפיטסבורג. אם מק'נאב וחבריו עוברים את השבוע הזה בהצלחה, יש להם עוד 3 שבועות קלים יחסית נגד דאלאס ביום שני, וושינגטון והג'אינטס. נצחון השבוע ייתן להם אויר לנשימה. הסטילרז לעומת זאת חמים - אש. אני בטוח שאנדי ריד מכין תבשילים מיוחדים ל-QB הצעיר והנמרץ, הבעיה היא שהוא לא מתנהג כמו QB צעיר... מה אתם אומרים ? מי יצא עם W מהמפגש הזה ? 2. ניו אינגלנד בסנט לואיס. האם עכשיו, אחרי ששרשרת הנצחונות נותקה, תתפרק הקבוצה ? האם סנט לואיס יצליחו לאסוף את עצמם ולשחק כמו בני אדם אחרי השבוע החופשי שלהם (ע"ע פיטסבורג סטילרז)? איך יסתדרו הפטריוטים באולם הסגור ועל דשא מלאכותי ?! 3. יוסטון באים לדנבר. גם הטקסנים באים מוכנים אחרי ניצחון מפתיע על ג'קסונוויל (על אף המאזן הגרוע), שבוע מנוחה לפניו, נצחון על טנסי לפני זה ומשחק מאוד צמוד עם מיניסוטה לפני, ונצחון על אוקלנד וקנזס סיטי... Are they for real ? יכול להיות שדנבר ישארו המומים מההפסדים לאטלנטה ולסינסינטי ולא יתפקדו בבית ? 4. Monday Night Shootout - מיניסוטה באינדיאנפוליס. הינה משחק שאני אראה בשידור ישיר ולא מוקלט. אחרי ששתי הקבוצות זכו להמון ביקורת על היעדר הגנה, ובעצם חוסר איזון בין התקפות מדהימות להגנות בינוניות - מי תהיה הקבוצה שתתאושש מהר יותר ותשכיל לעצור את היריבה ? האם נעבור אתה קו ה-1200 יארד בהתקפה ? האם רנדי מוס ישחק בכלל ? כמה שיאים יישברו במשחק הזה, ומה זה משנה מי ינצח (למרות שאני אוהד את קולפפר) ? בלי קשר להעדפות שלכם, צפו במשחק הזה. ולא לפספס גם את המשחק ב-FOX ביום ראשון ב-20:00. פילדלפיה בפיטסבורג. יהיו ניצוצות !!! שיהיה בכיף.

ofribecker

New member
ההימור שלי

מה לעשות, הג'ט לג וההנג אובר עוד לא עברו, אז לא ישנים בשעות כאלה... 1. פיטסבורג 2. ניו אינגלנד 3. דנבר 4. אידיאנאפוליס

Yo-man

New member
השבוע אני לא אשתולל יותר מידי

1. פילדלפיה (פיטסבורג נתנו כל מה שהיה להם בשבוע שעבר, הם עייפים ולא צריכים להוכיח כלום יותר, ולמרות שהם חזקים לאללה אני הולך עם מק'נאב ו-TO) 2. ניו-אינגלנד (מול הראמס הם יתאוששו ויתארגנו) 3. דנבר (לא יכולים להתדרדר ככה יותר. זה הזמן לחזור לאוכף ) 4. מיניסוטה (אני ממש לא בטוח כאן, אבל אני אלך עם הלב שלי...)

royfr

New member
אז ככה

1. הסטילרז יעשו את זה שוב (לנצח קבוצה בלתי מנוצחת) 2. פאטס - הרבה יותר טובים מהקבוצה של שמארץ 3. זה קשה, אבל נראה לכוון דנבר 4. אינדי - ההגנה של הוייקס, פיזית על המגרש...

dbroncos

New member
ההימור שלי

1. פילי. הם בנויים יותר טוב להתמודד מול הסטילרס. אבל לגבי זה שההמשך של האיגלס הוא קל - 3 משחקים רצופים נגד היריבות המושבעות שלהם זה לא נחשב קל. אם הם ינצחו את כל 4 המשחקים הללו, אז זה יהיה הישג מדהים. 2. ניו אינגלנד. המשחק הזה מהווה בעיה קשה. ההגנה של הפאטס בצרות, אבל ביליצ'ק כבר הוכיח שהוא מסוגל להתמודד עם פציעות. מצד שני, זה יהיה על המשטח המהיר מול קבוצה שיכולה לעשות הרבה נקודות, אבל עם קווטרבק מועד לטעויות והמאמן הכי גרוע בליגה. 3. דנבר. בדיוק המשחק שמתאים לדנבר - מול קבוצה שדנבר יכולה לעשות עליה נקודות, ולהאט את ההתקפה שלה. 4. אינדי. ההגנה של הוייקינגס פחות טובה, ודונטה קולפפר חזר לכדור-הארץ.

LuCkY SoB

New member
שלי

1. פילי לא נראים טוב. הם התקשו לנצח בשבועיים האחרונים את בולטימור וקליבלנד, ומול אנשי הפלדה בחוץ הם יטעמו את טעמו של ההפסד. סטילרז מנצחים 2. הראמס חוזרים אחרי שבוע חופשי, בטח הם ראו קלטות וראו את המשחק של NE מול פיטסבורג, והם יודעים איך לעצור את הפאטס. ראמס מנצחים. 3. דנבר צריכים להפסיק להפסיד מתישהו אתם לא חושבים?ברונקוס. 4. וואי וואי איזה משחק זה יהיה. שני ה-QB הכי חמים בליגה נפגשים ביום שני לקרב. הגנות לא יהיו פה, ולכן הקבוצה שתנצח היא הקבוצה שתעשה יותר טאצ'דאונים. אינדי משחקים בבית אבל אני מהמר על דאנטה. וייקינגס מנצחים.

puppi

New member
שלי

1. פילדלפיה 2. ניו אנגלנד 3. דנבר 4. אינדיאנפוליס

JakeTheSnake16

New member
קשה קשה...

אני מתחיל לדאוג שדנבר מפסידים כל פעם רק בגלל שאני מהמר עליהם, אבל אני פשוט לא מסוגל להמר נגדם. אז ככה: 1. פיטסבורג. 2. ניו אינגלנד. סנט לואיס הם לא בדיוק פיטסבורג, אין להם סיכוי. 3. דנבר. הגיע הזמן לקחת את הקבוצה בידיים. השבוע זה כבר do or die . עם הגב לקיר, אני מאמין שהברונקוס יחזרו לעצמם. 4. אינדי. אני הולך על הקולטס כי גם שם מתחילה בטח להיווצר אוירה של פניקה אחרי ההפסד האחרון, ובקרב נטול ההגנה הזה, אני מאמין שמאנינג והריסון ישימו בסופו של דבר יותר נקודות על הלוח.

kobi08

New member
קשה לאללה קשה

פיטסבורג דנבר אינדי.. וניו אינגלנד (אין ברירה)

Blood

New member
..............

1. האיגלס נשארים מושלמים 2. הולך להיות צמוד בטירוף לדעתי, אבל הפטריוטס ימצאו דרך לנצח 3. ברונקוס. בלי סיבה 4. 77-72 לקולטס

Jerzet

New member
שלי

1) פילי פצועים. הרוקי לוקח. פיטסבורג. 2) ניו אינגלנד פצועים. בולג'ר לוקח. סנט לואיס. 3) ג'ייק אחרי 500 יארד. ההגנה של יוסטון נגד המסירה חלשה. דנבר. 4) בעייתי, כי לא ידוע אם רנדי מוס משחק או לא. גם המצב שלהם בראנינג באק הוא מבלבל. פילי ינצחו בבית.

ranatz

New member
שלי

מת שפיטסבורג תוריד את הראש לנשרים. פיטסבורג בליצ'יק הרבה יותר חכם ממייק מארץ - ניו אינגלנד דנבר לא יפסידו 3 רצופים- דנבר מינסוטה פתאום נראית רע ואינדי לא יכולים לחשוב אפילו על הפסד - אינדיאנפוליס

חם, חם, חם

יאאלללללללה, איזה משחקים. יורם, אתה קורע אותנו- 1. פיטספורג. אני אוהד של ה-GIANTS כבר אמרתי? 2. RAMS. 3. דנבר 4. COLTS. נראה לי שהשבוע אני יורד בדירוג....

למעלה