תחרות הציורים הגדולה, שלב א´ מתחיל

effigy

New member
תחרות הציורים הגדולה, שלב א´ מתחיל

עליכם להמציא וצייר את סופר הגיבור המטורף ביותר באתם יכולים לדמיין! אבל זכרו, יש חוקים: 1. מותר לכלול עירום חלקי בלבד. 2. העבודות חייבות להשלח בפורמט jpg או gif, עבודות בפורמטים אחרים לא ייכנסו. 3. העבודות חייבות להיות משורשרות להודעה הזאת, בפורום בו מתקיים השלב הנוכחי. התחרות תתבצע בשלוש שלבים. שלב א´ - פורום איור ממוחשב. הצגת הגיבורים, המנהל יבחר 10 איורים אשר ייכנסו לסקר, קהל הגולשים יבחר אחד שיעלה בצורה אוטומטית לשלב הגמר. פרק הזמן לשליחת עבודות יהיה שבועיים, סופ"ש לבחירה בסקר. שלב ב´ - פורום קומיקס המצאת עלילה קצרה, העלילה לא חייבת להצתייר המנהל יבחר 10 אנשים אשר ייכנסו לסקר, מהם אחד אשר ייבחר על ידי קהל הגולשים יעלה לשלב הגמר. פרק הזמן לשליחת עבודות יהיה שבועיים, סופ"ש לבחירה בסקר. שלב ג´ - פורום רעיונות מטורפים 10 אנשים שייכנסו לסקר מפורום איור ממוחשב וקומיקס (אלא שהשתתפו) מהם אחד ייבחר על ידי הקהל, והוא יעלה לשלב הגמר גם.זמן ההצבעה, שבוע. הבחירות הסופיות יתקיימו בפורום איור ממוחשב, שם שלושת הגולשים שעלו לגמר ייבחרו על ידי הקהל בסקר. נו אז מה אתם עושים כאן, עוד מעט זה מתחיל...

effigy

New member
וזה מתחיל מחר...

תקרא את הדף הזה וזהו (זמן ההגשה הוארך לשבוע,בסופ"ש כל סוף שלב ייערכו הבחירות)

hollyyam

New member
שאלה

עד איזה תאריך צריך להגיש את הציורים ומה בדיוק הסיפור אמור לכלול? ביוגרפיה של הגיבור? או סיפור של מעשיו עלילה משהו?

HackMachine

New member
אני בהחלט הולך לשתף פעולה!

יש לי כבר רעיון שמשתבשל פה בראש! ... המממ.. מריח טעים

Supermans girl

New member
איזו יוזמה ברוכה...

חחח תמיד אהבתי את הביטוי הזה. יכול להיות שאשתתף.

Scum Bunny

New member
שימו לב שימו לב!

לפני שאני הולך לפורום איור ממוחשב, למישהו מתחשק לצבוע את זה? אם כן, להלן הנחיות: בזמן הצביעה, שימו לב להבחין בין האזורים הבאים: 1) עור חשוף- מרכז הגב, החלק הקדמי של הצואר, החלק הפנימי של הזרועות, רוב רגל שמאל וחלק מרגל ימין. 2) לוחות שריון (אורגאני)- כל הראש, חוליות הגב, הכתפיים, על הזרועות ורגל ימין. 3) בגדים- גופייה קרועה מכתף ימין מטה למרכז הגב והחזה, כפפות נמוכות על שתי כפות הידיים, מגפיים, שתי חגורות על ירך ימין. שימו לב שניתן יהיה להבחין בין שלושה סוגי האזורים. ותודה לכל מי שינסה :)

Scum Bunny

New member
אני אחכה עוד יום

בשביל צביעה. אם אף אחד לא יתנדב אז ננסה בלי. אבל אני שמח שאהבת :)

Scum Bunny

New member
טוב נו...נמאס לי לחכות

אבל אם מישהו יצבע אז אני אוסיף, כמובן.

Scum Bunny

New member
נסיון שני

אני חושב שהצלחתי לסדר את זה. לא יודע... משהו בתנוחה שלה עשה לי כאב גב. מה אתם חושבים?

HackMachine

New member
קצת בעיות..

שאני חושב שכדאי שתשים לב אליהן
1) עמוד השדרה לא הגיוני, הוא מאוד עקום. שים לב למיקום שציינתי איפה שהוא (לדעתי) צריך להיות. 2) תן לבובה קצת תחת! מסקנה עשית אותה אנורקסית. גם אין לשרירי הרגליים שום נפח.

HackMachine

New member
כן זה הרבה יותר טוב!

רק תן לה איזה שרירים ברגליים.. היא צריכה להיות משהו שרירני יחסית לא? אני יעלה פה עוד עצה עוד כמה דקות.

למעלה