תחרות הקרנבל- פרס למקום השלישי

תחרות הקרנבל- פרס למקום השלישי

מקום 3 4 חב' סקלפי מחק 4 חב' סקלפי גמיש 8 חב' פרמו לכת סקלפי מבריקה סט 2 להבי סקלפי גמישים 1 תבנית סיליקון גמישה 1 חותמת גמישה סה"כ שווי המוצרים 260 ש"ח

תחרות הקרנבל - פרס למקום השני

מקום 2 4 חב' סקלפי מחק 4 חב' סקלפי גמיש 8 חב' פרמו לכת סקלפי מבריקה 1 תבנית סיליקון גמישה 1 חותמת גמישה סט 3 להבי סקלפי (גמיש, יציב וגלי) 1 חב' MOLD MAKER להכנת תבניות 1 מערוך אקרילי סה"כ שווי המוצרים 360 ש"ח

תחרות הקרנבל- פרס למקום הראשון!!!

מקום 1 4 חב' סקלפי מחק 4 חב' סקלפי גמיש 8 חב' פרמו לכת סקלפי מבריקה לכת סקלפי סאטן (חצי מבריקה) סט 3 להבי סקלפי (גמיש, יציב וגלי) 1 תבנית סיליקון גמישה 2 חותמות גמישות 1 בלוק פרמו שקוף 454 גר' 1 חב' MOLD MAKER להכנת תבניות 1 מערוך אקרילי 1 TLS סקלפי נוזלי שקוף סה"כ שווי המוצרים 520 ש"ח

milat1

New member
למה אין בחנויות את רוב הדברים האלה

של סקלפי?? לא את השקוף 450 גר', לא טקסטורה לחימר? סכינים ב- 3 סוגים ועוד הרבה דברים שאין. הרי ישירות מהם הם לא מסכימים למכור . רק דרך חנויות. צריך להגיד להם שזה שיש להם בסטוק זה לא מספיק!! זה צריך להגיע גם לחנויות.

זה כן ישנו בחנויות

את לא באמת חושבת שהם מייבאים דברים כדי להניח אותם בסטוק נכון? בעלי החנות צריכים להזמין את זה מהם- אם יש חנות שאת קונה ממנה באופן קבוע את יכולה לבקש שיזמינו לך

milat1

New member
סליחה- אבל הם אף פעם

לא מוכנים בחנויות להתעסק עם זה! ביקשתי כבר הרבה פעמים מהרבה חנויות! חוץ מזה אי אפשר להזמין מה שלא רואים שהוא קיים... זאת לא הייתה טענה כלפייך אלא כלפי החברה סקלפי!

לרגע לא חשבתי שאת טוענת כלפי

רק אמרתי מה שהיה הגיני מלכתחילה- שלא נראה לי שחברה מייבאת משהו כדי לשים אותו על המדפים במחסן.. אני יודעת שבאיזור המרכז יש כמעט את כל המוצרים הללו, לא יודעת לגבי הצפון אבל זו באמת בחירה של בעל החנות...

milat1

New member
בצפון - יוק! אין!

וגם רוב הדברים שאני רואה כאן אני בכלל לא ידעתי על קיומם!

pipidi

New member
אני ראיתי את המוצרים (לפחות חלקם)

בכמה חנויות.. באיזור חיפה וגם אם אני לא טועה באיזור עפולה. אם את רוצה לדעת איפה, שלחי לי מסר

milat1

New member
את חלקם הטריוויאלי יותר ראיתי גם

שולחת לך מסרון

אני מקנאה......./images/Emo3.gif

איזה כייף לזוכות
כל הכבוד

ƒan†a

New member
יוואו אני מזילה ריר מקנאה חחחחח

מתי התחרות הבאה? אין מצב שאני לא משתתפת חחח

תומסקה

New member
איזה שווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כלכבוד לזוכים ../images/Emo9.gif

ומה עם הפרסי ניחומים
שהובטחו?

למעלה