תחרות חדשה - סלוגן לפורום

תחרות חדשה - סלוגן לפורום ../images/Emo132.gif

אז ככה, החלטתי לעשות תחרות בפורום: המטרה היא לעצב סלוגן לפורום, סלוגן, למי שלא יודע היא סיסמא, איזה משהו עם חריזה והומור בד"כ. הערות: 1) ההצבעה, תעשה במסרים אישיים אלי בלבד, כל אחד ישלח אלי מסר, ובנושא ההודעה הוא יכתוב את שם המשתמש שאליו הוא מעונין להצביע, כמובן שאי אפשר להצביע לעצמך. הפרס: צביעת שם המשתמש בפורום לצבע מיוחד... ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם!

xyxyxy

New member
הנה שלי...

כפר סבא כפר סבא.. עיר כה יפה עכשיו אפילו פורום יש לה.. אז מהר לתפוז תיכנסו בריצה לפורום מספר 594 נ.ב לא לשכוח להצביע לי...

xyxyxy

New member
זה אומר שאני הזוכה...

אני מוכן לקבל את הצבע המיוחד שלי כבר עכשיו...

אבל רק מי שמשתתף בתחרות יכול להצביע

זה הרי ברור, תמיד בכל תחרות כזאת, אם באמת יהיה כמו שאתה מתאר, אז כל אחד יכול להצביע ואנחנו מאבדים את כל אפקט התחרותיות!

yuvalr1

New member
הנה אחד בשביל התחרות:

כפר סבא, כפר סבא, עיר מגניבה, אמנם הפורום קצת יבש, אבל אין מה להתבייש. בואו עכשיו ותצילו ת´מצב, אם לפורום לא תצטרפו, לפחות לגור, לפה תעברו. הערה: אם אני אזכה, אני לא רוצה שם צבעוני. אני מעדיף לתרום אותו למישהו אחר.

אולי זה...

היא במקום הראשון - בכל השרון . היא יפה , היא מטופחת - עם השנים היא משתבחת . מסלבריטאים למועדונים הכל נמצא בא - עזוב הכל בוא לפורום של כפר-סבא. (שים פס ובוא לפורום כפ"ס!)

Pixy led

New member
הנה הרעיון שלי:

תקועה אי-שם באזור השרון צמחה עיר קטנה, בלי טיפה של סגנון: זה מספיק קרוב לקו הירוק אבל מאזור סכנה - די רחוק ארבעה תיכונים, חמש חטיבות - המצאנו מכה, שמה: "שיטת המנות".
השם של העיר, גם הוא מגוחך ברחוב לכלוכים זרוקים מטר מהפח... אז עם כבר נדפקנו, ברשות הציבור - לפחות בפורום שלנו תנו ביקור.
*** הומוריסטי לחלוטין, האמת היא שאני מאוהבת בעיר הזו. אבל הצחיק אותי לרדת על עצמנו קצת.

Pixy led

New member
תיקון קטן: עם = אם (בג´ינגל)

האוזר, האוזר - תמיד ידעתי שאתה אוהב אותי...

Pixy led

New member
*מבט תמים*

אני? מתחנפת?
יכול להיות...
העיקר שיש בינינו הבנה, האוזר. *חיוך מתוק מדבש*

למעלה