תחרות חדשה!

ofer16

New member
תחרות חדשה!

בגלל שהתחרות הקודמת הייתה... אמ... איך להגיד את זה במילים עדינות? כישלון טוטאלי, ליטן ואני החלטנו לפתוח תחרות חדשה, שהפעם תימשך רק שבוע. הפעם לכם תהיה זכות בחירה: תוכלו לבחור אם אתם רוצים לשחק עם נבחרת או קבוצה. שרשרו לכאן את התגובות שלכם.

ליטן א

New member
דעה אישית: למה אני בעד נבחרת:

לפני שבוע התחלתי לשחק עם נבחרת שבדיה. נתחיל בכך, שלפני כל השינויים שביצעתי, הנבחרת המקורית שקיבלתי, הייתה מלאה בשחקנים שלא שמעתי עליהם - משבדיה, עמוסת הכישרונות הזולים.. בנוסף, בכל סוף שנה שעוברת, אני מקבל רשימה של השבדים הטובים ביותר העונה. בין אם הם משחקים בשבדיה, ובין אם לא. יש לי את רשימת 3 השוערים הטובים ביותר של השנה, רשימת 3 המגנים הטובים ביותר של השנה (שוב - כולם שבדים, וכולם מצויינים..), רשימת הקשרים של השנה, רשימת החלוצים של השנה, 3 שחקני השנה (השבדים), ועוד דבר חשוב: 3 השחקנים השבדים הטובים של השנה, כפי שנבחרו ע"י האוהדים. כלומר, אם האוהדים אוהבים אותם, אז בקבוצות בעתיד, גם האוהדים שלכם יאהבו אותם. למה נבחרת? כי באפשרות של נבחרת, ניתן יהיה לעשות סקאוטינג שלם על כל השחקנים המוצלחים בליגה. ניתן יהיה למצוא כישרונות צעירים, שתוכלו להשתמש בהם, במשחקים אחרים, בתור שחקנים בקבוצה שלכם. חוץ מKallstrom וLunden, ומעוד כמה שחקנים מוכרים במנג´ר, מישהו שמע על השחקנים הבאים: Njugo Demba-Nyren Samuel Wowoah ?? שני חלוצים מצויינים, שכל מי ששאלתי אותו עד עכשיו, לא שמע עליהם מעולם. אני אומר לכם - אם חיפשתם חלוצים בזול, מצאתם.. Wowoah נקנה ע"י נאנט, אחרי כמה עונות, ב 240 אלף דולר בלבד.. בנוסף, זה נותן מימד אחר לתחרות. כולנו שיחקנו עם קבוצות. אבל מישהו שיחק עם נבחרות? עולם אחר לגמרי.. נכון, יש חודשים על גבי חודשים שבהם לא עושים כלום, אבל כל הFun שבזה, זה למצוא שחקנים חדשים - ואפשר יהיה להביא, כחלק מהתחרות, את רשימת 23השחקנים הטובים ביותר שראיתם בנבחרת. תביאו את הרשימה הזאת, וככה נעשה מאגר גדול של שחקנים משם.. ואם התחרות הזאת תצליח, אז יהיה אפשר להמשיך לליגה הבאה, לעשות עליה תחרות, להביא משם שחקנים טובים, לעשות מאגר גם של השחקנים מהארץ ההיא, וכן הלאה וכן הלאה..

קיר קמט

New member
אני בעד נבחרת

רק לא שוודיה - אין אתגר עם כל כך הרבה כשרונות. ואגב , אני שמעתי על דמבה נירן ועל וואואה - את דמבה נירן אימנתי, את וואוואה לא רציתי לקנות עד היום.

ofer16

New member
כן, אבל היא די ביטלה את עצמה

בגלל שהשתתפו בה שחקן או שניים...

ליטן א

New member
אבל אני אעלה את התמונות שנשלחו

לתור מאגר.. So תשלחו, אם נשאר לכם כאלה שלא שלחתם..

למעלה