תחרות חדשה

• פותח הנושא um2
  • פורסם בתאריך

um2

New member
תחרות חדשה

אני רוצה לפתוח פה תחרות חדשה בנושא מי היה ראש הממשלה הכי גרוע אי פעם המועמדים 1)יצחק רבין -מועמד בכיר כיהן פעמים בראש ממשלה 74-77 ו 92-95 בקדנציה הראשונה הצליח לאבד את השלטון למערך בפעם הראשונה ובקדהציה השניה מוטט את הכלכלה הישראלית וחתם על הסכם האסון אוסלו 2)שמעון פרס - הפסיד אין סוף מערכות בחירות מעולם לא נבחר 3)גולדה מאיר-מלחמת יום כיפור המחדל 4)אהוד ברק- האינתיפאדה קמפ דיויד היה ראש ממשלה לתקופה הכי קצרה ועשה הכי הרבה נזקים הודח ברוב מדהים 5)אריק שרון - הצליח להעביר שנה בלי להגיד כלום ובלי לעשות כלום נא להצביע

yariv~2

New member
גולדה.

ושמעון פרס כן נבחר... בחרתי בה בגלל כמות האנשים שנהרגו עקב המחדל.(ושרון מתקרב לכך אט.. אט..)

Charlie

New member
לא חסרים עוד שמות? דב"ג? ביבי?בגין?

מה עם לוי אשכול שבתקופתו המשק הישראלי הגיע לשפל של כל הזמנים והססנותו כמעט ועלתה לנו בחיי המדינה? מה עם דוד בן גוריון שכל קשר בין דמוקרטיה ליברלית לתקופת שלטונו מקרי לחלוטין והוא "אשם" במצבם של עדות המזרח ועוינותם של ערביי ישראל? ושרת ומחדליו? ומה לגבי נתניהו? האיש שריסק את מחנה הימין כשאימץ בחום את אוסלו וחתם על מזכר וואי כחלק מתכניתו להקמת מדינה פלסטינית ביש"ע שבירתה י-ם? האיש שסיכסך ללא סוף בין חלקיו השונים של עם זה? ומנחם בגין? האיש ששבר את רעיון ההתיישבות היהודת בארץ כגורם כקובע גבולות ובתקדים פינוי הישובים והנסיגה המלאה זרע את זרעי הפורענות שעתידים לבוא בעתיד?! שלא לדבר על המלחמה ההיא, לבנון 1982... ויצחק שמיר? האיש שהלך למדריד על בסיס 242 ו-338 , הוציא מהארכיון את הסכמי קמפ-דייויד והחל תהליך שסופו ב-13.9.93 על מדשאת הבית הלבן וחתימת הסכמי אוסלו? אצלו פרצה האינתיפאדה והוא לא עשה כלום לדכאה... מה שאני מנסה לומר הוא שאין רוה"מ נקי משגיאות ומטעויות. לצערנו הרב אין אף מוסד בעולם (כל שכן בארץ) המכשיר מנהיגים, נשיאים וראשי ממשלות. כולנו בני אדם. אם תבדקו תגלו שראש ממשלה שעשה - עשה טוב ועשה רע. אבל הוא עשה. שרון ללא ספק הוא היוצא מן הכלל. אני לא מצליח לזכור אף לא מהלך אחד שלו באיזשהו תחום בו הוא פעל והשאיר את חותמו. לא בתחום המדיני, לא בבטחוני ולא בכלכלי-חברתי. לכן, מאחר וראש ממשלה צריך לשפוט ע"פ מעשיו, ולכולם דברים טובים ורעים שעשו - אני בוחר בשרון. בגין מקבל אצלי 100 על הפצצת הכור, 100 על שמירה על שלטון החוק והדמוקרטיה אבל "בלתי מספיק" על התנהלותו בעניין מבצע של"ג. לרבין נזכור את ההשקעה בחינוך ובתשתיות, את הצמיחה במשק אבל לא נשכח לו את ערפאת ואוסלו. וכן הלאה. לכל ראש ממשלה שפעל יש מעשים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות. לשרון אין כלום. בשביל לשבת ולא לעשות מאום אין צורך בראש ממשלה. חבל על הכסף, הזמן והעצבים של כולנו.

barBQ

New member
לא קלה היא לא קלה בחירתנו../images/Emo93.gif

האיש שהביא הכי הרבה נזקים למדינת ישראל מבין המפורטים ברשימה הוא ללא ספק האחד והיחיד, שמעון פרס. אבל את הנזק הגדול עשה פרס דווקא כשהיה שר חוץ ולא כשהיה ראש ממשלה ולכן הוא לא ראש הממשלה הגרוע מביניהם. על אף שגם שרון, מזיק לא קטן, עדיין יש מועמדים טובים ממנו לזכייה בתואר. המועמדים הסופיים שלי הם יצחק רבין ז"ל ואהוד ברק. ההחלטה קשה. המעטפה נפתחת והזוכה הוא......... יצחק רבין. נימוקי חבר השופטים: מי שאישר את הסכם האיוולת- אוסלו. היה מוכן להכיר ברב מרצחים כפרטנר למו"מ, היה מוכן להביא אותו מן הניכר אל פתח ביתנו, ועוד לתת בידיו את כלי הנשק המופנים כעת נגדנו- הוא ללא ספק הזוכה בתואר. ברק היה אסון, אך הוא היה חולייה, חשובה אומנם אך לא הגורם שהניע את התהליך. אסור לשכוח!! לשרון עדיין יש סיכוי. הוא עדיין מכהן, אולי בשנה הבאה הוא יהיה חתן הפרס.

um2

New member
והזוכה הוא

הזוכה הוא יצחק רבין ראש הממשלה הגרוע ביותר אל דאגה שרון לא יספיק לעשות עוד הרבה נזק חכו למרכז הבא ולשמאלן צרלי שרוצה לשים שם ראשי ממשלה דגוים כמו מנחם בגין ז"ל ומנהיגנו בנימין נתניהו מקומך לא איתנו אלא במר"צ יחד עם היוסים

למעלה